yapılır kuzu için rahat olsun çok büyük bi değişiklik değil sonuçtaBen askılarını iptal ettirdim, göğüs kısmında dekoltesini kapatmalarını istedim. Straplez olacaktı yani..Dantel ile kapatmışlar o dediğim kısımı ama giydiğimde dantel düz durmuyordu ,katlanmıyordu ama dümdüz durmuyordu..aslında bende pek farkedemedim,nişanlım fark etti.. tekrar yapılacak ama hiç umudum yok istediğim gibi olmayacak .parasını peşin vermeseydik iptal ettirecektim gelinliği.
orjinal hali bu http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
benim istediğim şekilde olanı da yüklücem birazdan albüme
Sağol canım.. Baya da oldu aslında bu şarkı ortaya çıkalı nasıl kimse bulamıyor şaşırtıcı
evet ya bende peşindeyim ne zamandır
Aaa neden nasıl olmuş ki ?
Sağol kuzucum evet ya çok şükür geldi sıra avize ve banyo paspasımda
bulunmuyo kuzu aslında tanıdık geliyo amatelefondan baktım şimdi canım güzelmiş ama nedirki kimindir acaba
sıkma canını kuzu yaa zaman var halledilir benceBen askılarını iptal ettirdim, göğüs kısmında dekoltesini kapatmalarını istedim. Straplez olacaktı yani..Dantel ile kapatmışlar o dediğim kısımı ama giydiğimde dantel düz durmuyordu ,katlanmıyordu ama dümdüz durmuyordu..aslında bende pek farkedemedim,nişanlım fark etti.. tekrar yapılacak ama hiç umudum yok istediğim gibi olmayacak .parasını peşin vermeseydik iptal ettirecektim gelinliği.
Ben askılarını iptal ettirdim, göğüs kısmında dekoltesini kapatmalarını istedim. Straplez olacaktı yani..Dantel ile kapatmışlar o dediğim kısımı ama giydiğimde dantel düz durmuyordu ,katlanmıyordu ama dümdüz durmuyordu..aslında bende pek farkedemedim,nişanlım fark etti.. tekrar yapılacak ama hiç umudum yok istediğim gibi olmayacak .parasını peşin vermeseydik iptal ettirecektim gelinliği.
bulunmuyo kuzu aslında tanıdık geliyo ama
yapılır kuzu için rahat olsun çok büyük bi değişiklik değil sonuçta
sıkma canını kuzu yaa zaman var halledilir bence
böyle enstrümantal bişey olsun istiyorum ama bulamıyorumÇok zor birşey değil aslında üzme kendini halledilir zaman var daha
Başka alternatiflerde düşünmek lazım buarada
canım oraya dantel koydurmasan çokmu dekolteli oluyor. bence çok zor bişi değil düzgünce yaparlar için ferah olsunİnşallah kızlar ya, albüme ekledim, becerebilirlerse yapacaklar inşalllah
iyi bari canım sorun çözüldü o zamankızlar benim ocak işinde de yeni gelişmeler. dün aradılar değişim onaylanmış ancak aynı ürünün üretimi durdurulmuş oyüzden o ürünü gönderemiyorlarmış muadili başka bir ürün göndereceklermiş. bende ürünü bi mağazada görüp bakmadan onaylamıyorum dedim haber bekleyin dedim. netten baktım bana söylenen ürün sitelerinde satışta yok ama benim aldığım ürün hala satışta gözüküyor. bende şimdi aldığım yeri aradım. saolsunlar onlar çözemeye çalışıyor. kendi depolarındakiyle değiştirecekler yüksek ihtimal.
anladım canım ne istediğin aslında basit bişey gibi duruyo ama oraya ek dantel koymasan çokmu açıkİnşallah kızlar ya, albüme ekledim, becerebilirlerse yapacaklar inşalllah
henüz çözülmedi ama çözülme sinyalleri aldım haber bekliyorum bakalım.iyi bari canım sorun çözüldü o zaman
anladım canım ne istediğin aslında basit bişey gibi duruyo ama oraya ek dantel koymasan çokmu açık
teşekkür ederim :)
Karacadan aldıklarındn bende aldım 6 kişilk kendime günlük yemek takımı yaptım çok ciciler sende güle güle kullan canımm
canım bence orjinal haliyle daha hoş duruyo ama rahat edemem dersenki sıkıntı olmaz ufak bişi çünkü yapacaklarçok açık değil ama , ben rahat edemem diye yaptırmıştım..en kötü ihtimalle ek yaptığımız yeri komple iptal edicez mecbur
Ocak ne olay oldu ama canım inşallah bir an evvel çözülür stres yaptırdı sana yok yerekızlar benim ocak işinde de yeni gelişmeler. dün aradılar değişim onaylanmış ancak aynı ürünün üretimi durdurulmuş oyüzden o ürünü gönderemiyorlarmış muadili başka bir ürün göndereceklermiş. bende ürünü bi mağazada görüp bakmadan onaylamıyorum dedim haber bekleyin dedim. netten baktım bana söylenen ürün sitelerinde satışta yok ama benim aldığım ürün hala satışta gözüküyor. bende şimdi aldığım yeri aradım. saolsunlar onlar çözemeye çalışıyor. kendi depolarındakiyle değiştirecekler yüksek ihtimal.
İnşallah kızlar ya, albüme ekledim, becerebilirlerse yapacaklar inşalllah
böyle enstrümantal bişey olsun istiyorum ama bulamıyorum
Çok açık değil aslında ama rahat etmen önemli giydiğinde ne kadar açık durdugunu kestiremedim.çok açık değil ama , ben rahat edemem diye yaptırmıştım..en kötü ihtimalle ek yaptığımız yeri komple iptal edicez mecbur
anladım canım, olmassa orası iptal edilebilir öylede güzel olur :)çok açık değil ama , ben rahat edemem diye yaptırmıştım..en kötü ihtimalle ek yaptığımız yeri komple iptal edicez mecbur
evet yaa :) aa benimde yeşilçamdan beğendiğim müzikler oldu geçen gittiğim bi düğünde not alıyorum hepsiniOcak ne olay oldu ama canım inşallah bir an evvel çözülür stres yaptırdı sana yok yere
hep aynı şeyler var dimi biz hareketli bir parçayla çıkmayı düşünüyoruz ve pasta müziği giriş müziği vs hepsi yeşilçamdan olacak
Çok açık değil aslında ama rahat etmen önemli giydiğinde ne kadar açık durdugunu kestiremedim.
hahah bir buna çalışmadığımız kalmıştı dimievet yaa :) aa benimde yeşilçamdan beğendiğim müzikler oldu geçen gittiğim bi düğünde not alıyorum hepsinibayramda oturup müzik çalışıyım ben en iyisi :)
evet yaa :) aa benimde yeşilçamdan beğendiğim müzikler oldu geçen gittiğim bi düğünde not alıyorum hepsinibayramda oturup müzik çalışıyım ben en iyisi :)
güzel fikir byramda bunada çalışmak lazım hahahahah bir buna çalışmadığımız kalmıştı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?