2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yapılır kuzu için rahat olsun çok büyük bi değişiklik değil sonuçta

telefondan baktım şimdi canım güzelmiş ama nedirki kimindir acaba
bulunmuyo kuzu aslında tanıdık geliyo ama

sıkma canını kuzu yaa zaman var halledilir bence

Çok zor birşey değil aslında üzme kendini halledilir zaman var daha

bulunmuyo kuzu aslında tanıdık geliyo ama

Başka alternatiflerde düşünmek lazım buarada

kızlar benim ocak işinde de yeni gelişmeler. dün aradılar değişim onaylanmış ancak aynı ürünün üretimi durdurulmuş oyüzden o ürünü gönderemiyorlarmış muadili başka bir ürün göndereceklermiş. bende ürünü bi mağazada görüp bakmadan onaylamıyorum dedim haber bekleyin dedim. netten baktım bana söylenen ürün sitelerinde satışta yok ama benim aldığım ürün hala satışta gözüküyor. bende şimdi aldığım yeri aradım. saolsunlar onlar çözemeye çalışıyor. kendi depolarındakiyle değiştirecekler yüksek ihtimal.

iyi bari canım sorun çözüldü o zaman

Ocak ne olay oldu ama canım inşallah bir an evvel çözülür stres yaptırdı sana yok yere
İnşallah kızlar ya, albüme ekledim, becerebilirlerse yapacaklar inşalllah

böyle enstrümantal bişey olsun istiyorum ama bulamıyorum

hep aynı şeyler var dimi biz hareketli bir parçayla çıkmayı düşünüyoruz ve pasta müziği giriş müziği vs hepsi yeşilçamdan olacak

çok açık değil ama , ben rahat edemem diye yaptırmıştım..en kötü ihtimalle ek yaptığımız yeri komple iptal edicez mecbur
Çok açık değil aslında ama rahat etmen önemli giydiğinde ne kadar açık durdugunu kestiremedim.

evet yaa :) aa benimde yeşilçamdan beğendiğim müzikler oldu geçen gittiğim bi düğünde not alıyorum hepsini bayramda oturup müzik çalışıyım ben en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…