- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
evethahah bir buna çalışmadığımız kalmıştı dimi
Bayramda kendini klonlamayı düşünüyorsun herhalde çok merak ediyorum hangi birini halleceksingüzel fikir byramda bunada çalışmak lazım haha
aynen kuzugüzel fikir byramda bunada çalışmak lazım haha
canım bence orjinal haliyle daha hoş duruyo ama rahat edemem dersenki sıkıntı olmaz ufak bişi çünkü yapacaklar
anladım canım, olmassa orası iptal edilebilir öylede güzel olur :)
kuzumm senin gelinlikte çok şık olmuş aşkla giy inşaalahcanım bence orjinal haliyle daha hoş duruyo ama rahat edemem dersenki sıkıntı olmaz ufak bişi çünkü yapacaklar
Ocak ne olay oldu ama canım inşallah bir an evvel çözülür stres yaptırdı sana yok yere
hep aynı şeyler var dimi biz hareketli bir parçayla çıkmayı düşünüyoruz ve pasta müziği giriş müziği vs hepsi yeşilçamdan olacak
Çok açık değil aslında ama rahat etmen önemli giydiğinde ne kadar açık durdugunu kestiremedim.
kuzum gelinlik güzel aslında etek kısmı hoş ama üst kısmını düzgün yapamamışlar üst kısmını bütün olmuş ve belini kalın göstermiş .halbuki oymalı gelmeliydi belini daha ince kibar gösterecekti gögüs kısmında aynı şekilde bütün olunca kaba durdu daha zarif yapmaları gerekirdi.İnşallah kızlar ya, albüme ekledim, becerebilirlerse yapacaklar inşalllah
Hayırlı olsun mutlu günlerde kullan :)Heey yatağımız geldii yatak odası avizem geldii ay çok mesudum
Heey yatağımız geldii yatak odası avizem geldii ay çok mesudum
Bayramda kendini klonlamayı düşünüyorsun herhalde çok merak ediyorum hangi birini halleceksin
hahah bende merak ediyorumaynen kuzusenin liste kabardı
ay süper haber :)Heey yatağımız geldii yatak odası avizem geldii ay çok mesudum
merak etme canım hallolur içine sinene kadar uğraş zaten sende pes etmeinşallah canım ya, içime sinmeyen gelinliği giymek istemiyorum
teşekkürlerkuzumm senin gelinlikte çok şık olmuş aşkla giy inşaalah
canım benimkindede ben bakınca görüyorum okadarı bana normal gelsi aslında karşıdan gözükmüyorsa sorun olmaz heraldeben açık haliyle üstten bakınca görüyorum da, karşıdan çok açık durmuyordu
kuzumm senin gelinlikte çok şık olmuş aşkla giy inşaalah
bi şekilde hallederler canm zaman var nasılsainşallah canım ya, içime sinmeyen gelinliği giymek istemiyorum
ay ne güzel gözün aydın :)Heey yatağımız geldii yatak odası avizem geldii ay çok mesudum
kuzum gelinlik güzel aslında etek kısmı hoş ama üst kısmını düzgün yapamamışlar üst kısmını bütün olmuş ve belini kalın göstermiş .halbuki oymalı gelmeliydi belini daha ince kibar gösterecekti gögüs kısmında aynı şekilde bütün olunca kaba durdu daha zarif yapmaları gerekirdi.
Tepeden bakınca görmen çok normal kuzu önemli olan direk bakınca dekolte olmaması bence ama rahat etmiyorsan olmaz tabiben açık haliyle üstten bakınca görüyorum da, karşıdan çok açık durmuyordu
ah kuzum iş yerindeyim şimdi çekemem ama eve gidip takınca çekerimbizde görelim
hahah bende merak ediyorumpazartesi görüşiciz hepinizle
ay süper haber :)
merak etme canım hallolur içine sinene kadar uğraş zaten sende pes etme
teşekkürlerdarısı başına
canım benimkindede ben bakınca görüyorum okadarı bana normal gelsi aslında karşıdan gözükmüyorsa sorun olmaz heralde
ay ne güzel gözün aydın :)
Hayırlı olsun mutlu günlerde kullan :)
Tepeden bakınca görmen çok normal kuzu önemli olan direk bakınca dekolte olmaması bence ama rahat etmiyorsan olmaz tabi
ah kuzum iş yerindeyim şimdi çekemem ama eve gidip takınca çekerim
Görüecz bakalım ne kadar başarılı olmuşsun
Teşekkür ederim kızlarr
bi şekilde hallederler canm zaman var nasılsa
Bende bende çok merak ediyorum bakalımbekliyorum canım merakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?