2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben açık haliyle üstten bakınca görüyorum da, karşıdan çok açık durmuyordu

İnşallah kızlar ya, albüme ekledim, becerebilirlerse yapacaklar inşalllah
kuzum gelinlik güzel aslında etek kısmı hoş ama üst kısmını düzgün yapamamışlar üst kısmını bütün olmuş ve belini kalın göstermiş .halbuki oymalı gelmeliydi belini daha ince kibar gösterecekti gögüs kısmında aynı şekilde bütün olunca kaba durdu daha zarif yapmaları gerekirdi.

Bayramda kendini klonlamayı düşünüyorsun herhalde çok merak ediyorum hangi birini halleceksin

aynen kuzu senin liste kabardı
hahah bende merak ediyorum pazartesi görüşiciz hepinizle
Heey yatağımız geldii yatak odası avizem geldii ay çok mesudum
ay süper haber :)
inşallah canım ya, içime sinmeyen gelinliği giymek istemiyorum
merak etme canım hallolur içine sinene kadar uğraş zaten sende pes etme
kuzumm senin gelinlikte çok şık olmuş aşkla giy inşaalah
teşekkürler darısı başına
canım benimkindede ben bakınca görüyorum okadarı bana normal gelsi aslında karşıdan gözükmüyorsa sorun olmaz heralde

bende pek ince sayılmam ama kalıp olarak oynama yapılmıyor, hazır gelinlik olduğu için.. o yüzden müdahale edemiyorsun kalıbın değişmesi gerekiyormuş o riski de göze alamam açıkcası bende .. nasıl olur endişesi yüzünden hazır gelinlik tercih ettim ama hatamı ettim görücez bakalım

Tepeden bakınca görmen çok normal kuzu önemli olan direk bakınca dekolte olmaması bence ama rahat etmiyorsan olmaz tabi
ah kuzum iş yerindeyim şimdi çekemem ama eve gidip takınca çekerim

Görüecz bakalım ne kadar başarılı olmuşsun

ay ne güzel gözün aydın :)
Hayırlı olsun mutlu günlerde kullan :)

Teşekkür ederim kızlarr

bekliyorum canım merakla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…