- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Tepeden bakınca görmen çok normal kuzu önemli olan direk bakınca dekolte olmaması bence ama rahat etmiyorsan olmaz tabi
ah kuzum iş yerindeyim şimdi çekemem ama eve gidip takınca çekerim
Görüecz bakalım ne kadar başarılı olmuşsun
Teşekkür ederim kızlarr
Kendim ettim kendim buldum ya, b planı olarak iptal edecez artık o eklenen kısımı
hımm ama herkesin vucut şekli bir değilki saçma demişler :s.bende pek ince sayılmam amakalıp olarak oynama yapılmıyor, hazır gelinlik olduğu için.. o yüzden müdahale edemiyorsun kalıbın değişmesi gerekiyormuş o riski de göze alamam açıkcası bende .. nasıl olur endişesi yüzünden hazır gelinlik tercih ettim ama hatamı ettim görücez bakalım
hadii inşallahhhEn kötü ihtimal o olur ama o da kötü durmaz
hımm ama herkesin vucut şekli bir değilki saçma demişler :s.
Umarım daha güzel bişekilde düzeltme yaparlar kuzu ve seninde içine siner
kuzu sanada söylenebilecekler sözler neticedecanım ya çok sağol, darısı sana inşallah
hahahaa rezillik mesajı üzerime alınmışım
aa hayırlı olsun hadi gözün aydın resim istiyoruz ve kira ne kadar :)Kızlarcıııım biraz uzak kalıverdim amaa yeni bir haberle karşınızdayım. Dün akşam itibariyle ev tuttuk :)
Bu sefer metre götürmeme gerek kalmadı neyseki. Bu defa metre götürmeme gerek kalmadı yanımdaküçük evden dil yanınca büyüğüne yöneldik , bu sefer de fazladan eşya almak gerekebilir
Durumlar böyle. Şimdi boyasıydı ekstra ihtiyaçlarıydı avizeleriydi halısıydı perdesiydi derken başka bir maratona grçiş yaptık sanıyorum. :)
Haha teşekkürler kuzu :)aa hayırlı olsun hadi gözün aydın resim istiyoruz ve kira ne kadar :)
aaa çok sevindim hayırlı olsun nasıl peki merak ederiz amaKızlarcıııım biraz uzak kalıverdim amaa yeni bir haberle karşınızdayım. Dün akşam itibariyle ev tuttuk :)
Bu sefer metre götürmeme gerek kalmadı neyseki. Bu defa metre götürmeme gerek kalmadı yanımdaküçük evden dil yanınca büyüğüne yöneldik , bu sefer de fazladan eşya almak gerekebilir
Durumlar böyle. Şimdi boyasıydı ekstra ihtiyaçlarıydı avizeleriydi halısıydı perdesiydi derken başka bir maratona grçiş yaptık sanıyorum. :)
ohh süper bak allah yüzünüze baktı. hayırlı uğurlu olsun inşHaha teşekkürler kuzu :)
Foto bende yok nişanlımdan alayım ona çek demiştim, dün açlıktan gözüm karardığından balık gibi bakabildim sadece
Kira 850 yine muhit daha iyi bir de dediğim gibi daha büyük ev. Ayrıca sahibinden bulduk ona çok sevindim. Tanıdık vasıtasıyla oldu. Burayla görüşmüştük daha önce ama kira için 1000 lira demişti en son uğraşıp 900 e kadar düşümüştük. Ben biraz daha bekleyelim demiştim kii dün haber geldi ev sahibi kabul etmiş onu.
Bir güzelliği de 2 sene zam yok. Nişanlım kaşla göz arasında onu da aradan çıkardı neyseki :)
Kızlarcıııım biraz uzak kalıverdim amaa yeni bir haberle karşınızdayım. Dün akşam itibariyle ev tuttuk :)
vaayy canım benim hayırlı olsunn darısı benimde başıma inşaAllahhHaha teşekkürler kuzu :)
Foto bende yok nişanlımdan alayım ona çek demiştim, dün açlıktan gözüm karardığından balık gibi bakabildim sadece
Kira 850 yine muhit daha iyi bir de dediğim gibi daha büyük ev. Ayrıca sahibinden bulduk ona çok sevindim. Tanıdık vasıtasıyla oldu. Burayla görüşmüştük daha önce ama kira için 1000 lira demişti en son uğraşıp 900 e kadar düşümüştük. Ben biraz daha bekleyelim demiştim kii dün haber geldi ev sahibi kabul etmiş onu.
Bir güzelliği de 2 sene zam yok. Nişanlım kaşla göz arasında onu da aradan çıkardı neyseki :)
Teşekkür ederim kuzuu :) Merak duygusunu en iyi ben anlarımaaa çok sevindim hayırlı olsun nasıl peki merak ederiz ama
CAnım öyle gerçekten çok şükür, teşekkür ederiiim :)ohh süper bak allah yüzünüze baktı. hayırlı uğurlu olsun inş
Teşekkür ederiim :)Hayırlı olsun iyi günlerde oturun :) bizde geçen hafta tuttuk.
Kuzu çok teşekkür ederim. Amiin inşallah sen de gönlüne göre bir yer bulursun :)vaayy canım benim hayırlı olsunn darısı benimde başıma inşaAllahh
hoşgeldin dedimmi hatırlamıyorum ama hoşgeldin :) düğün ne zaman hangi şehirdesin anlat bakalımHayırlı olsun iyi günlerde oturun :) bizde geçen hafta tuttuk.
olur kuzu hallolur, eşyalarını sığdırabiliyosan gerisi daha kolay hallolur :)Teşekkür ederim kuzuu :) Merak duygusunu en iyi ben anlarımO yüzden nişanlıdan fotoları alır almaz göstericem tabi ki. Mutfak dolaplarının rengini sevemedim , bir de banyoyu adam etmek gerekecek hiçbişey yok çünkü içinde dolap falan Beyaz fayans sadece . Lavabo altı dolap falan gerekecek sanırım.
CAnım öyle gerçekten çok şükür, teşekkür ederiiim :)
Teşekkür ederiim :)
Hoşgeldin bu aradaaa. Sizinki de hayırlı olsun :) Ne zamandı düğün
Ay eşyalar çok şükür ki ferah ferah sığacak. O evden sonra tabiii daha da bi büyük geldi burası bizeolur kuzu hallolur, eşyalarını sığdırabiliyosan gerisi daha kolay hallolur :)
hoşgeldin dedimmi hatırlamıyorum ama hoşgeldin :) düğün ne zaman hangi şehirdesin anlat bakalım
kabaca bir çok şeyi halletmişsiniz zaten. diğerleri büyük eşyalar eve geldikten sonra yavaş yavaş oluyor. topiğimizin en büyük özelliği olmazsa olmaz koşulu aldığın ürünlerin fotosunu göstermek :) tabiki bundan sonra alacaklarınıda fotosunu gösterip fikir almadan almaman gerekiyor :) şaka bi yana mobilyaların ve beyaz eşyaların ne aldığını görmek isterizteşekkürler tekrar hoşbuldum :)
düğün 5 Eylül'de nişanlımda ben de İstanbul'dayız. Geçen haftaya kadar nişanlımla rahat rahat takılıyorduk, oturup kalan süremizi ve yapmamız gerekenleri listeleyince bizde bir panik havası esmeye başladı :)
Gelinliğimi seçmiştim provalarım devam ediyor.Beyaz eşya ve mobilyaları aldık.Geçen hafta smokin aldık ve evi tuttuk.
Şimdilik böyle bizde
Aynı gün evleniyoruz yanii , ve aynı ildeyiz :)teşekkürler tekrar hoşbuldum :)
düğün 5 Eylül'de nişanlımda ben de İstanbul'dayız. Geçen haftaya kadar nişanlımla rahat rahat takılıyorduk, oturup kalan süremizi ve yapmamız gerekenleri listeleyince bizde bir panik havası esmeye başladı :)
Gelinliğimi seçmiştim provalarım devam ediyor.Beyaz eşya ve mobilyaları aldık.Geçen hafta smokin aldık ve evi tuttuk.
Şimdilik böyle bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?