- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
onları çözmek daha kolay kuzu :) banyoya alırsın dolap istersen mutfak dolaplarınıda kaplarsın olmazmı şimdi bi çok kişi yapıyo çok güzel oluyoAy eşyalar çok şükür ki ferah ferah sığacak. O evden sonra tabiii daha da bi büyük geldi burası bize
Bir de balkon mevzuu vardı içimde kalan. Biz çok severiz çünkü balkon keyfini. O da olunca sevindim. İnşallah o sevemediğim kısımlar da bişeye benzer de rahat ederim :)
kabaca bir çok şeyi halletmişsiniz zaten. diğerleri büyük eşyalar eve geldikten sonra yavaş yavaş oluyor. topiğimizin en büyük özelliği olmazsa olmaz koşulu aldığın ürünlerin fotosunu göstermek :) tabiki bundan sonra alacaklarınıda fotosunu gösterip fikir almadan almaman gerekiyor :) şaka bi yana mobilyaların ve beyaz eşyaların ne aldığını görmek isteriz
kabaca bir çok şeyi halletmişsiniz zaten. diğerleri büyük eşyalar eve geldikten sonra yavaş yavaş oluyor. topiğimizin en büyük özelliği olmazsa olmaz koşulu aldığın ürünlerin fotosunu göstermek :) tabiki bundan sonra alacaklarınıda fotosunu gösterip fikir almadan almaman gerekiyor :) şaka bi yana mobilyaların ve beyaz eşyaların ne aldığını görmek isteriz
Aynı gün evleniyoruz yanii , ve aynı ildeyiz :)
Hayırlısı olsun canım. Artık panik havası esecek tabii biarz normal durumlar bunlar. İnşallah hepini hakkıyla hallederiz bu süre içinde
Yani bişeyler yapayım istedim ama neyle nasıl yapsam eğreti durmaz bilmiyorum ki. Bazılarıd a eskisinden kötü oluyo çünküü :)onları çözmek daha kolay kuzu :) banyoya alırsın dolap istersen mutfak dolaplarınıda kaplarsın olmazmı şimdi bi çok kişi yapıyo çok güzel oluyo
denersen en kötü ufak parçada öyle devam edersin zarar vermiyo diye biliyorum kuzuYani bişeyler yapayım istedim ama neyle nasıl yapsam eğreti durmaz bilmiyorum ki. Bazılarıd a eskisinden kötü oluyo çünküü :)
Araştırayım ben bunu en iyisi . O da istediğim gibi olsa içim daha rahat ederdii
Kızlarcıııım biraz uzak kalıverdim amaa yeni bir haberle karşınızdayım. Dün akşam itibariyle ev tuttuk :)
Bu sefer metre götürmeme gerek kalmadı neyseki. Bu defa metre götürmeme gerek kalmadı yanımdaküçük evden dil yanınca büyüğüne yöneldik , bu sefer de fazladan eşya almak gerekebilir
Durumlar böyle. Şimdi boyasıydı ekstra ihtiyaçlarıydı avizeleriydi halısıydı perdesiydi derken başka bir maratona grçiş yaptık sanıyorum. :)
foto aldıktan sonra fikir verebiliriz diye düşünüyorumYani bişeyler yapayım istedim ama neyle nasıl yapsam eğreti durmaz bilmiyorum ki. Bazılarıd a eskisinden kötü oluyo çünküü :)
Araştırayım ben bunu en iyisi . O da istediğim gibi olsa içim daha rahat ederdii
Kızlarcıııım biraz uzak kalıverdim amaa yeni bir haberle karşınızdayım. Dün akşam itibariyle ev tuttuk :)
Bu sefer metre götürmeme gerek kalmadı neyseki. Bu defa metre götürmeme gerek kalmadı yanımdaküçük evden dil yanınca büyüğüne yöneldik , bu sefer de fazladan eşya almak gerekebilir
Durumlar böyle. Şimdi boyasıydı ekstra ihtiyaçlarıydı avizeleriydi halısıydı perdesiydi derken başka bir maratona grçiş yaptık sanıyorum. :)
Haha teşekkürler kuzu :)
Foto bende yok nişanlımdan alayım ona çek demiştim, dün açlıktan gözüm karardığından balık gibi bakabildim sadece
Kira 850 yine muhit daha iyi bir de dediğim gibi daha büyük ev. Ayrıca sahibinden bulduk ona çok sevindim. Tanıdık vasıtasıyla oldu. Burayla görüşmüştük daha önce ama kira için 1000 lira demişti en son uğraşıp 900 e kadar düşümüştük. Ben biraz daha bekleyelim demiştim kii dün haber geldi ev sahibi kabul etmiş onu.
Bir güzelliği de 2 sene zam yok. Nişanlım kaşla göz arasında onu da aradan çıkardı neyseki :)
kuzum iyi yolculuklar.Mrs Pink gözün aydın canım, şimdi baya rahatlamışsındır .. Güle güle oturun..
Bayram mesajımı yazıp , memlekete kaçıyorum
Herkese hayırlı bayramlar,ailenizle sevdiklerinizle..iyi bakın kendinize
Mrs Pink gözün aydın canım, şimdi baya rahatlamışsındır .. Güle güle oturun..
kuzum iyi yolculuklar.
bende birazdan kaçıcam ama memlekete değil bayram listemde bulunan kuaför işini halletmeye hihihi
bendende herkese hayırlı bayramlar kızlar
iyi yolculuklar iyi bayramlar canım :)Mrs Pink gözün aydın canım, şimdi baya rahatlamışsındır .. Güle güle oturun..
üzülme kuzu ben burdayıkızlar bu kadar erkenmi giriyorsunuz tatile ben yarında tam gün çalışıyorum off
iyi tatiller iyi bayramlar ikinize de hayırlı yolculuklar
üzülme kuzu ben burdayı
TabikiiiOh be yanlız değilimYarın çalışıyomusun ?
Hah haklısın kuzucumfoto aldıktan sonra fikir verebiliriz diye düşünüyorum
CAnım çok teşekkür ederim. Fotoğrafsız olmuyor tabi bu işler bilirimKuzu bomba gibi haberle gelmişsin ne güzel bak allah yüzünüze güldü. Şartları da çok iyiymiş kirası zam olmaması süper. Güle güle oturun inşallah fotoğrafları mutlaka bekliyoruz sonra mutfak ve banyo için fikir veriririz
Bi hava sezdim sankiiHah haklısın kuzucum
CAnım çok teşekkür ederim. Fotoğrafsız olmuyor tabi bu işler bilirimO fotoğraflar ulaşacak merak etmeyın :)
Kuzucum çok teşekkür ederim.
Sana da iyi yolculuklar, hayırlı bayramlar :)
Yarın da tatilmiş bu arada bi rahatladım sanki :)
Tabikiiiyarım gün olabilir ama 1 e 2ye kadar
Hah haklısın kuzucum
CAnım çok teşekkür ederim. Fotoğrafsız olmuyor tabi bu işler bilirimO fotoğraflar ulaşacak merak etmeyın :)
Kuzucum çok teşekkür ederim.
Sana da iyi yolculuklar, hayırlı bayramlar :)
Yarın da tatilmiş bu arada bi rahatladım sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?