2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

onları çözmek daha kolay kuzu :) banyoya alırsın dolap istersen mutfak dolaplarınıda kaplarsın olmazmı şimdi bi çok kişi yapıyo çok güzel oluyo

çok güzel bir özellikmiş :) fikir alışverişi açısından da çok iyi elimde fotosu olanları birazdan paylaşırım :)

Aynı gün evleniyoruz yanii , ve aynı ildeyiz :)
Hayırlısı olsun canım. Artık panik havası esecek tabii biarz normal durumlar bunlar. İnşallah hepini hakkıyla hallederiz bu süre içinde

aaa süper çok memnun oldum :) hayırlısı olsun hepimiz için :) İlk evlenme kararı aldığımızda çok gözümde büyüdü herşey ama Allah gerçekten yuva kurana yardım ediyor :)

onları çözmek daha kolay kuzu :) banyoya alırsın dolap istersen mutfak dolaplarınıda kaplarsın olmazmı şimdi bi çok kişi yapıyo çok güzel oluyo
Yani bişeyler yapayım istedim ama neyle nasıl yapsam eğreti durmaz bilmiyorum ki. Bazılarıd a eskisinden kötü oluyo çünküü :)
Araştırayım ben bunu en iyisi . O da istediğim gibi olsa içim daha rahat ederdii

denersen en kötü ufak parçada öyle devam edersin zarar vermiyo diye biliyorum kuzu

ay gözün aydın canım hayırlı olsun.mutlulukla oturun :)

foto aldıktan sonra fikir verebiliriz diye düşünüyorum

Kuzu bomba gibi haberle gelmişsin ne güzel bak allah yüzünüze güldü. Şartları da çok iyiymiş kirası zam olmaması süper. Güle güle oturun inşallah fotoğrafları mutlaka bekliyoruz sonra mutfak ve banyo için fikir veriririz

Mrs Pink gözün aydın canım, şimdi baya rahatlamışsındır .. Güle güle oturun..

Bayram mesajımı yazıp , memlekete kaçıyorum
Herkese hayırlı bayramlar,ailenizle sevdiklerinizle..iyi bakın kendinize

kuzum iyi yolculuklar.
bende birazdan kaçıcam ama memlekete değil bayram listemde bulunan kuaför işini halletmeye hihihi
bendende herkese hayırlı bayramlar kızlar

kuzum iyi yolculuklar.
bende birazdan kaçıcam ama memlekete değil bayram listemde bulunan kuaför işini halletmeye hihihi
bendende herkese hayırlı bayramlar kızlar

kızlar bu kadar erkenmi giriyorsunuz tatile ben yarında tam gün çalışıyorum off

iyi tatiller iyi bayramlar ikinize de hayırlı yolculuklar

foto aldıktan sonra fikir verebiliriz diye düşünüyorum
Hah haklısın kuzucum
CAnım çok teşekkür ederim. Fotoğrafsız olmuyor tabi bu işler bilirim O fotoğraflar ulaşacak merak etmeyın :)

Kuzucum çok teşekkür ederim.
Sana da iyi yolculuklar, hayırlı bayramlar :)

Yarın da tatilmiş bu arada bi rahatladım sanki :)

Bi hava sezdim sankii

Tabikiii yarım gün olabilir ama 1 e 2ye kadar

Ne güzel ben yine tam çalışıcam sanırım

İnşallah dört gözle bekliyoruz Sanadamı tatil höööf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…