Yek ya hava değil ooo sevinçBi hava sezdim sankii
Öyleymiş kuzu, ama ben size olmadığını bilmiyordum ki bunu yazarkeeen, arka sayfaya geçince görüverdim :)Ne güzel ben yine tam çalışıcam sanırım
İnşallah dört gözle bekliyoruzSanadamı tatil höööf
Evet malesef en vahim durumda olan benim hepiniz gidinYek ya hava değil ooo sevinç
Hiç öyle bir beklentim yoku da , hatta tam gün çalışma düşüncesi bile vardı. Süpürüz olunca sevindim
Öyleymiş kuzu, ama ben size olmadığını bilmiyordum ki bunu yazarkeeen, arka sayfaya geçince görüverdim :)
Tüm gün mü çalışıcaksın kii
kesin mi belki yarımdır senindeNe güzel ben yine tam çalışıcam sanırım
İnşallah dört gözle bekliyoruzSanadamı tatil höööf
bilemedim şimdiYek ya hava değil ooo sevinç
Hiç öyle bir beklentim yoku da , hatta tam gün çalışma düşüncesi bile vardı. Süpürüz olunca sevindim
Öyleymiş kuzu, ama ben size olmadığını bilmiyordum ki bunu yazarkeeen, arka sayfaya geçince görüverdim :)
Tüm gün mü çalışıcaksın kii
kesin mi belki yarımdır seninde
hımm anladım canımKesin canım en iyi ihtimalle 5te çıkarım yönetimle bayramlaşma vs oluyor ancak işte
Kuzucum şimdi gördüm çok teşekkür ederim, hepimiz mutlulukla otururuz evlerimizde inşallah :)ay gözün aydın canım hayırlı olsun.mutlulukla oturun :)
Evet malesef en vahim durumda olan benim hepiniz gidin
BAna inanabilirsin dostoouumbilemedim şimdi
daha öncekileri unutmuş sayılmam amaKuzucum şimdi gördüm çok teşekkür ederim, hepimiz mutlulukla otururuz evlerimizde inşallah :)
BAna inanabilirsin dostoouum
Haha onlar cahilliktendi neden anlamıyosunuz yaaadaha öncekileri unutmuş sayılmam ama
Haha onlar cahilliktendi neden anlamıyosunuz yaaa
Yarının tatil olması bir anlam ifade etsee bir ihtimalheee sanki tekrarlicakmışsın gibi geldi potansiyel var gibi
Aa neden yapacak işin yokmu olmadı gitYarının tatil olması bir anlam ifade etsee bir ihtimalAma hiçbirşey ifade etmiyor. Uyurum ama o da bişey tabi
hee tekrarlamıyodun dimiYarının tatil olması bir anlam ifade etsee bir ihtimalAma hiçbirşey ifade etmiyor. Uyurum ama o da bişey tabi
HAhaha ay bunu iyi dedin valla kuzu
Ama siz de çok alıngansıznız yahuhee tekrarlamıyodun dimiuyurum o da bişey derken
heee bide bana vicdan yaptırıcaksın yoooo yemezlerAma siz de çok alıngansıznız yahuMütavazi cevaplar veriyorum yine yaranamıyorum ben ne edeyim . Herkes gibi sevincimi paylaşmak istemiştim oysa ki sadece
HAhaha ay bunu iyi dedin valla kuzu
Çok merak ediyorumcurlygirl ün pazartesi günü neleri halletmiş bi şekilde karşımıza çıkacağını
Boya yaptırmadan bişey yapamayız ki biz . O da bayramdan sonra yapılacak anca. Duraklama dönemindeyim yani. Zaten pek uğraşasım da yok ne yaşan söyliyim biraz bunaldım galiba :)
Yemee tabi arkandayım ne demek en azından uyurum ne demek işim yok yaheee bide bana vicdan yaptırıcaksın yoooo yemezler
Yemee tabi arkandayım ne demek en azından uyurum ne demek işim yok ya
Hahahheee bide bana vicdan yaptırıcaksın yoooo yemezler
Ay nebileyim benim daha alacak çok şeyim var ondan sordum gelin çiçeği için alışveriş kına alışverişi gelin ayakkabısı vs vs iş çok ama tatil yok
curlygirl ü görücez bakalım neler yapacak
O işlerden benim de var kuzu. Kına elbisem yok çiçek böcek bende de yok kına alışverişi zaten yok. Yoklar çok da uğraşmak için halim yok sanki ya. Tabi bi kaçını hallederiz o sırada inşallah ama plan yapmadım açıkçası. Saldım gitti yaniYemee tabi arkandayım ne demek en azından uyurum ne demek işim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?