Valla bir başımıza kaldık buralardaikimizden başka kimse yok zaten kuzu , yemem tabii
HahahSusma hakkımı kullancam galibaa , hep bi yanlış anlama hep bir suçlama
O işlerden benim de var kuzu. Kına elbisem yok çiçek böcek bende de yok kına alışverişi zaten yok. Yoklar çok da uğraşmak için halim yok sanki ya. Tabi bi kaçını hallederiz o sırada inşallah ama plan yapmadım açıkçası. Saldım gitti yani
hep bi üste çıkmaHahahSusma hakkımı kullancam galibaa , hep bi yanlış anlama hep bir suçlama
O işlerden benim de var kuzu. Kına elbisem yok çiçek böcek bende de yok kına alışverişi zaten yok. Yoklar çok da uğraşmak için halim yok sanki ya. Tabi bi kaçını hallederiz o sırada inşallah ama plan yapmadım açıkçası. Saldım gitti yani
Çok da salacak vakit kalmadı inşallah anlık bişeydir diyorum kendi kendime ben de :)Aa topikte birileri sürekli salıyor kendini valla hep bir boşvermişlik hep bir depresyon bu ne bohemlik yahu
İhihihhep bi üste çıkma
Kalmadı tabii vakit tutuşursun sen yine bir kaç güne merak etme ev boyansında birÇok da salacak vakit kalmadı inşallah anlık bişeydir diyorum kendi kendime ben de :)
Totoyu kaldırmak zorundayız başka yolu yook
İhihih
Kalmadı tabii vakit tutuşursun sen yine bir kaç güne merak etme ev boyansında bir
Oo kıpırtımı oldu çok güzel böyle devamEvet haklısın kuzu hatta bak öyle diyince bi kıpırtı oluverdi bile
Bende bayram sonrası harekete geçerim artık ne yapayım yanii
Evet kuzuu ta kendisi :)Oo kıpırtımı oldu çok güzel böyle devamkuzu aldığın fener 28 cmmiydi senin
Bak ne buldum alayımmııı 27 cm ?Evet kuzuu ta kendisi :)
Ay çok sevimli yaaa :)Bak ne buldum alayımmııı 27 cm ?
http://www.linens.com.tr/p/24112/linens-aksesuar-mum-
Evet konsepte uyuyor beyaz çiçekler mumlar olabilir kargo ücreti de yokmuş kuzuAy çok sevimli yaaa :)
Senin konsepte de uyacak herhalde bu, alabilirsin bencee fiyat da iyiymiiş :)
Pembenin içine tabii artık beyaz çiçekler falan koyarsın o şekilde süsliceksen
O zaman resmen al beni al beni diyo kuzu duyuyomusun :))))Evet konsepte uyuyor beyaz çiçekler mumlar olabilir kargo ücreti de yokmuş kuzu
Hihihi aldııımm gittiiO zaman resmen al beni al beni diyo kuzu duyuyomusun :))))
Al gitsin bencee haydiii :)
Çok şipşak bir alışveriş oldu , ama bir o kadar da başarılııı :))Hihihi aldııımm gittii
Haha bencede çok başarılı oldu öylesine açmıştım siteyi.Çok şipşak bir alışveriş oldu , ama bir o kadar da başarılııı :))
Ay resmen fenerden abajur projesini hayata geçiriyoruz
Güle güle kullan kuzucumm :)Haha bencede çok başarılı oldu öylesine açmıştım siteyi.
Yaa bence çokta güzel oldu valla iyi ki priz yokmuş koyacağım yerde bu fikir çıktı ortaya fikrine sağlık kuzu
Güle güle kullan kuzucumm :)
Ay yok ortak yapım bu yaaa .Gurur duyabiliriz kendimizle hahah
HAha evet tam olarak tüü maşallah bence de bizeTeşekkür ederim tatlımm
Ozaman gurur duyuyorum bizimle tüü maşallah
İyi tatiller kuzucum iyi bayramlar yeni fotoğraflarda görüşmek dileğiyleSevgili kuzucuklar, mesaimin sona ermesi nedeniyle ben gidiyorum :)
Hepinize hayırlı bayramlar, iyi tatiller diliyorumm. Ayrıca tabii tatili iyi değerlendirmenizi de diliyorum.
Yeni fotolarla pazartesi günü burada buluşalım :)
Hepinizi öpüyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?