2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iyi bayramlar kuzucummm :)

Kizlar uzuun bir aradan sonra merhaba tekrardan

Ramazan yogunlugunu atlatip gelebildim. Ben ofis ortaminda calismiyorum disarda dolasiyorum o nedenle zor oluyor burayi takip etmem

Biraz okudum, evler hazirlaniyor artik sanirsam boyalar esyalar artik gun yuzune cikmis

Bizde evi boyaticaz ama suan icinde oturan var, 15agustosta cikacak. Maliyet olarak ne tutuyor kizceler

Evimiz 3+1. Zaten aslinda kirli de degil ama biz boya olsun istedik. Acik renk duvarlar yine acik olacak renk kapamayla ugrasmayacak yani boyaci. Tek sorunu salonun bi duvarinda kagit var onu sokecek

Kızlar herkese selamlar. Hedeflerimi yavaşça yerine getiriyorum :) davetiye süslemelerinin bir kısmını yaptım. Sabahtan esyalarimi eve taşıdık. Ama yerleştirme yapamadık acayip yorulduk çünkü. Simdi yatiyorum. Kısmet olursa aksamada kına siselerine baslicam :) @blisss Mrs Pink pazartesi gorusucez kizlarrrr :)

meraba kızlar :) biz yarın eski bi adeti yerine getircez.damat 25-30 erkek arkadaşıyla birlikte el öpmek için gelinin evine geliyo ve yemek yiyolar.sonrasında da sepetle çorap ya da mendil dağıtılıyo onlarda içine para atıyolar.annemlerin falan zamanında yapılıyomuş şimdi yapılmıyo yani bizim ailede ama eğlenceli olur diye yapalım istedik.bugünde hazırlık yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…