2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızçeleeeeeer :)
Ancak ayılabildim ve geldiim Ben de tabii ki curlygirl den gelecek haberleri herkes gibi merak ediyorum
Benim de ev fotoları , damatlık ve dün seçtiğimiz koltuk kumaşları az sonra albümde olacak :) Haydi bakalım herkes albümleri doldursuuuun

iyiyim canım ama çok yorgunum

günaydın canım çok şey hallettim canım ama genede yetmedi tabikide birazdan fotoları atıcam neler yaptığımıda detaylı yazıcam

İyi bakalım çok şey hallettiysen fotoğraflarını ve ayrıntıları bekliyoruuzz

Ayyy hadi çabukk ekleyin çok merak ediyorum. Ben hiç birşey yapmadım ne tatile gittim ne de hazırlıklarla ilgili birşey yaptım

Ayyy hadi çabukk ekleyin çok merak ediyorum. Ben hiç birşey yapmadım ne tatile gittim ne de hazırlıklarla ilgili birşey yaptım
Ama olmadı şimdii , duraklayacak olan bendim sen değil! Ayrıca buradaki fotoların heyecanıyla işe geldim ben herkesten bir iki bişey bekliyoruz zorla kendini

ben yazım bari fotolarda geliyor :) arefe günü çeyizleri götürdük. oruçluda olunca çok fena yorulduk. taşı taşı bitmedi okadar çok şey varmış ki. birde benim özel eşyalarım hala duruyor. neyse o gün öyle geçti zaten. bayramın birinci günü eve geçtik. banyo dolabını ve mutfak perdesini monte ettik (f toları albümde). ikinci günü nişanlıma damatlığını aldık (foto çekmeyi unuttum pantolon paçası yapıldığından zaten ceket ve pantolonu hemen teslim almadık.) sarardan aldık. lacivert ceket siyah şal yakalı. siyah pantolon. düz siyah kuşak, siyah papyon ve beyaz gömlek. ayakkabı, kemer, iç çamaşırı ve çorap hepsi set yapmışlar 1000 tl ye aldık hepsini. başka birsürü markanın mağazalarına gittik hemen hemen aynı fiyatlar ama kalite olarak en çok sararı beğendik. gelelim bayramın3. gününe. evimize gitik yerleştrelim diye.kızlar okadar yorucuki böyle olacağını hiç tahmin etmezdim. sadece mutfak eşyalarını açabildik ki tam bitmedi. kutularından çıkartmak bile ayrı bir eziyet. hepsini tek tek yıkayıp kurulayıp yerleştirdim. allahtan makinanın 30dk kalık programı var büyük takımları makinaya attım 3 sefer onlar öyle çalıştı. bunların dışında akşamları kına şişelerini doldurdum ve davetiyelerimin süslerini yaptım. (fotolar albümde ) planladığım ama plandan şaştığım tek şey kurabiye kavanozlarım oldu kına şişelerini doldurmak acayip zahmetliymiş buarada ve birsürü kına gitti :) benden haberler sanırım bukadar aklıma gelenler fotolarıda yüklüyorum

Ama olmadı şimdii , duraklayacak olan bendim sen değil! Ayrıca buradaki fotoların heyecanıyla işe geldim ben herkesten bir iki bişey bekliyoruz zorla kendini
Hahaha hep ıvır zıvır aldım kuzu ama bir büyük parça ekleyebilirim Bende heyecanla koştum geldim valla

Bir sürü şey halletmişsin kuzu öncelikle tebrik ederim damatlık bende bakındım altıyıldızda falan kampanya vardı ama kalitesini beğenmedim yakın zamanda bizde haleldicez inşallah.

Ev yerleştirmek o kadar zahmetlimi bak şimdi göüzm korktu Fotoğraflarını hala göremiyorum amaa

Kuaför işini ne yaptın bu arada ?

Vuhuuuu önce tebrik etmekle başlamalıyım kuzucuum :) Tebrik ediyorum baya bi iş hallolmuş. Fotolar kısmını heyecanlşa bekliyorum
Damatlık sanırım aynı , ben eklediğimde görürler zaten foto çekmedik diye üzülme
Dediğim takımı sen tamamladın demek ki. Biz ayakkabısını almadık sadece. Onu inciden alıcaz baktığımızı bulusak :)
Hahaha hep ıvır zıvır aldım kuzu ama bir büyük parça ekleyebilirim Bende heyecanla koştum geldim valla
Haydi ekle ne duruyosuuuuun Büyük parça nediiir çok meraklandım yine :)

teşekkür ederim canım beklentileri karşıladığımı umuyorum fotoları telefondan yükleyemiyorum bilgisayara attıyorum yüklemesini bekliyorum birazdan düşer haber veririm.
ev yerleştirmek yanında birileri olursa daha kolay oluyor ama bizde kimse yoktu sadece ikimiz. ve ben herşey yıkansın öyle yerleştirilsin dedim ondan sanırım ama kutuları açmak bile gerçekten büyük eziyet. mutfak geniş olmasına rağmen heryer kutu oldu.
kuaför işini sorma kuzu o işte hala beklemede. düşündüğüm bir yer var ama ben hala ayarlamadım çok pis ortada kalıcam gibi hissediyorum. bu hafta içi halletmem gerek bugün tam 20 günüm kaldı

aynı şeyi aldık demekki ne güzel ayakkabıyı almayınca fiyat ne oldu kuzu. ben nişanlıma söz vermiştim sarardan tam takım alıcam die oda ordaki ayakkabıyı beğenince hiç bakmadık bile başka yere takıma odaklandık ama çok beğendim ben takımı bayadırda aklımdaydı lacivert damatlık benimki pek yanaşmıyordu ama giyince çok beğendi oda

@blisss senin fotoyu bende merakla bekliyorum

İnsanlık için küçük benim için büyük ve albümde
Eviniz çok güzel kocaman rahat rahat sığar herşeyiniz ekstra eşya bile gerekir Allah içinize sindirsin kuzucum çok beğendim güle güle oturun. Şimdi fikir yürütebiliriz düşündklerin için

İkiniz olduğunuz için yorulmuşsunuzdur kuzu neden yardım almadınız kimseden ? BEn birilerini götürücem mutlaka.

Kuaför için oyalanma bence artık ilk işin o olsun aklında rahat etsin bence prova yaptıracaksın daha çünkü

Evet sana gerçen hafta bahsettiğim taakim buydu zaten , aynı oldu herhalde :) Biz gömleği düz beyaz değilde önünde çizgisi olandan aldık eklicem şimdi. Gömlek 290 liraydı ama indirimle ayakkabı hariç 850 ye almış olduk o iyi oldu. Gömleği çok beğenmiştik çünkü . Ayakkabıda olunca zaten yine 1000 olucak beğendiğimiz ayakkabı 130 gibi bişeydi 500den düşmüş. ,ndi,rimi kaçırmazsak alıcaz inşallah :)

Eveet benim fotolar sanırım albümde @blisss Evin adam edilecek noktaları mutfak ve banyo. Banyoyaya lavabo dolabı gelecek altlı üstlü. Artık fikirlertnizle bişiler yapıcaz inşallah :)

canım aslına bakarsan birsürü arkadaşım vardır ve ben hepsine yardımcı olmuşumdur. ama bize gelince kimse yardım etmeyi teklif etmedi bile ve biraz kırıldım bende. bende onları çağıramadım çünkü bayram ve herkesin gezme tatil planı falan vardı. bizde mecbur ikimiz yaptık. ailelere gelincede gelebilecek durumda olan sadece benim annem vardı. oda malum teyze kızının düğünü olduğu için antalyaya gidecek ona hazırlık yapıyordu. baş başa kaldık yani kuaförde haklısın kuzu bugün yada yarın hallledim.

Evet banyo ve mutfak biraz sinir ediyor beni. Banyopyu ev sahibine söyledik dolap alınıcak oraya biz seçicez zaten. Kiradan düşecek onu neyseki :) Mutfak dolapları da yeni aslında ama renklere sinir oluyorum. Çok da dolap var nasıl bişi yapılır hiç bilemedim ya. Biraz bişiler düşünmemiz gerek Teşekkür ederim kuzucum. Damatlığı da ekledim gördün müü bir de koltuk kumaşlarını falan.
Ayrıca çatal kaşıklara bayıldıııım. Çok güzelmişşş. Ne kadara aldın onu şimdi :)

kuzu mutlulukla giysinler inş. bizim gömlekte de siyah düğmeler var önü çizgili gibi anlamadım tam ama düz beyaz değil fotolarına gelince evini çok beğendim güle güle otur inş. diğer eve göre kıyasladığında bazı yerleri seni düşündürüyor ama hiç takma. birsürü ev gördüm banyosuda mutfağıda böyle yapacak bişi yok. benim banyoda hemen hemen aynı standartta. takılma kuzu napalım kendi evimiz değil sonuçta ödediğin kirayı düşünerek mutlu olmaya çalış :)

Ne renk düşünüyorsun dolabı beyaz olur herhalde dimi ? Damatlığı çok beğendim kuzum güle güle giysin enişte bey bizde bunun bordosunu düşünüyoruz Koltuk renklerine de bayıldım çok güzel olacak orjinallerini çok merak ettim şimdi bak
Haklısın kırılmakta canım senin değil karşı tarafın teklif etmesi gerekiyordu neyse yapacak birşey yok

Kuzu yukarda yazdım yorumlarımı diğerleriyle ilgili karıştı biraz

Tşekkür ederim 450ye aldım kampayalı

Teşekkür ederiz kuzucuum :)
Ay koltukların orjinalı derken modeli mi sordun anlayamadım ? :)
BAnyo dolabı beyaz olur herhalde muhtemelen. Yani en iyi o olur gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…