Hahah ay evet resmen öyle oldu yaaa
Ay ivit bayram sonrası meraktan hatlar karıştıKuzu yukarda yazdım yorumlarımı diğerleriyle ilgili karıştı biraz
Tşekkür ederim 450ye aldım kampayalı
aynen öyle yapacak bişi yok napalım. herşeyi istediğimiz gibi yaptık oda artısı oldu işte.Ne renk düşünüyorsun dolabı beyaz olur herhalde dimi ? Damatlığı çok beğendim kuzum güle güle giysin enişte bey bizde bunun bordosunu düşünüyoruzKoltuk renklerine de bayıldım çok güzel olacak orjinallerini çok merak ettim şimdi bak
Haklısın kırılmakta canım senin değil karşı tarafın teklif etmesi gerekiyordu neyse yapacak birşey yok
sizin damatlıkta aynıydı sanırım dimi. teşekkür ederim kuzu darısı başına 19 gün kaldı :)curlygirl ayyy ne güzel dizmişsin maşallah kuzu :) güzel günlerde oturun baya bitirdin işte :)
Amin canım inşallah :)
Teşekkür ederiz kuzucuum :)
Ay koltukların orjinalı derken modeli mi sordun anlayamadım ? :)
BAnyo dolabı beyaz olur herhalde muhtemelen. Yani en iyi o olur gibi .
Haha evet ya heyecandan olduAy ivit bayram sonrası meraktan hatlar karıştı
Süpermiş çok beğendim , parasını hak ediyor
canım dolaba bende sevindim ama çok küçük. ben çekmecesine saç kurutma makinasını koymayı hayal ediyordum ama suya düştü çok küçük ama bir yandada banyoya ayna o sığdı daha büyüğü kaba duabilirdi idare edicez artık. teşekkür ederim bu aradaAmin canım inşallah :)
Çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık kuzu. Davetiyelerin son haline ayrıca bi bayıldım ben. Bir de banyo dolabı ne şıkmış öyle yahu. Baya karlı da olmuştu çok sevdim onu ben :) Güle güle kullanın hepsini inşallah
kuzu fiyonk yapmak biraz zorHaha evet ya heyecandan olduKumaşları seçtiğin renkte yapılınca nasıl olacak onu merak ettim balımm
Evet en iyisi beyaz olur banyoya banyo setini de isteiğin renk alabilirsin
Teşekkür ederim kuzucum. Çok güzel dizmişsin ya baya şey hallolmuş gibi duruyor.
Davetiyelerine bayıldım çok tatlı olmuş bende o şekilde bağlamayı düşünüyorum zormu ?
Hmm anladım kuzucum doğru altı açık senin ben renkli zarflara koyucam o kadar uğraştırmaz herhaldekuzu fiyonk yapmak biraz zoryani ben takıntılı olduğumdan düzgün dursun diye baya uğraştım iki akşam oturdum işte toplam bir saat yapmışımdır 50 tane yaptım ama ben birde o zarfa davetiyeyi yapıştırdım. altı açıkya bağlayınca aşağıya doğru kayıyor oyüzden davetiyenin ortasından hafifce pritle zarfa yapıştırdım ondan birazda uzun sürdü
ahhahahHahah ay evet resmen öyle oldu yaaaKeşke bi tane alsaydın sırayla giyerdi hepsi
Yaaa sonucu ben de çok merak ediyorum . İnşallah güzel olur. Ablam diyo ki amaan senin salonda da sere serpe oturulmaz bacak bacak üstüne atmamız lazımHaha evet ya heyecandan olduKumaşları seçtiğin renkte yapılınca nasıl olacak onu merak ettim balımm
Evet en iyisi beyaz olur banyoya banyo setini de isteiğin renk alabilirsin
Çok mi küçüük. Olsun bi kaç bişeyi ortadan kaldırır elimizdekine göre kullanıcaz artıık :) İçine o file sepetlerden girer mi peki al rafı kaldırıncacanım dolaba bende sevindim ama çok küçük. ben çekmecesine saç kurutma makinasını koymayı hayal ediyordum ama suya düştü çok küçük ama bir yandada banyoya ayna o sığdı daha büyüğü kaba duabilirdi idare edicez artık. teşekkür ederim bu arada
amin kuzu :) benimde mutfak dolabım vestiyerim birde küçük odada bir dolabım vardı onlar takıldı sade ayna ve kulpları kaldı avizeler tamam :) yarında diğer eşyalar geliyo haftasonuda eşyaları tasırızaynen öyle yapacak bişi yok napalım. herşeyi istediğimiz gibi yaptık oda artısı oldu işte.
sizin damatlıkta aynıydı sanırım dimi. teşekkür ederim kuzu darısı başına 19 gün kaldı :)
Olmadı iki tane alırdık bedenleri konuşup canım nolcak hahahahhahahhangisine göre alcaktık
evet canım ozaman daha kolay olabilir.Hmm anladım kuzucum doğru altı açık senin ben renkli zarflara koyucam o kadar uğraştırmaz herhalde
öncelik seninki olurdu kuzu topiğin ilk damadı nede olsaahhahahhangisine göre alcaktık
sepet girer ama çok sıkışık olur. ben plastil çamaşır septlerinden alıcam ayrıca. hasırlardan istiyordum ama ıslanınca koku yapıyor diye vazgeçtmYaaa sonucu ben de çok merak ediyorum . İnşallah güzel olur. Ablam diyo ki amaan senin salonda da sere serpe oturulmaz bacak bacak üstüne atmamız lazımGerçekten öyle oldu öyle ayak uzatmalık bir salon değil
Ama hep böyle hayal etmiştim. Artık diğer odada uzatsınlar ayaklarını değil miOraya da tv gerecek tabi bu şartlarda bakalım ne olacak :)
Evet dolabı halledelim sonra seti her renk alabilirim dediğin gibi. Herhalde biraz adam olur. Banyoya çok sinir oluyorum çünkü
Çok mi küçüük. Olsun bi kaç bişeyi ortadan kaldırır elimizdekine göre kullanıcaz artıık :) İçine o file sepetlerden girer mi peki al rafı kaldırınca
eee hani foto :)amin kuzu :) benimde mutfak dolabım vestiyerim birde küçük odada bir dolabım vardı onlar takıldı sade ayna ve kulpları kaldı avizeler tamam :) yarında diğer eşyalar geliyo haftasonuda eşyaları tasırız
Yaaa sonucu ben de çok merak ediyorum . İnşallah güzel olur. Ablam diyo ki amaan senin salonda da sere serpe oturulmaz bacak bacak üstüne atmamız lazımGerçekten öyle oldu öyle ayak uzatmalık bir salon değil
Ama hep böyle hayal etmiştim. Artık diğer odada uzatsınlar ayaklarını değil miOraya da tv gerecek tabi bu şartlarda bakalım ne olacak :)
Evet dolabı halledelim sonra seti her renk alabilirim dediğin gibi. Herhalde biraz adam olur. Banyoya çok sinir oluyorum çünkü
Çok mi küçüük. Olsun bi kaç bişeyi ortadan kaldırır elimizdekine göre kullanıcaz artıık :) İçine o file sepetlerden girer mi peki al rafı kaldırınca
Olmadı iki tane alırdık bedenleri konuşup canım nolcak hahah
Baya kar edecektik ama fırsat kaçtı artık
benimkine göre alırsak sizinkilere biraz dar kapri olabilirdievet canım ozaman daha kolay olabilir.
öncelik seninki olurdu kuzu topiğin ilk damadı nede olsa
sepet girer ama çok sıkışık olur. ben plastil çamaşır septlerinden alıcam ayrıca. hasırlardan istiyordum ama ıslanınca koku yapıyor diye vazgeçtm
hahahahbenimkine göre alırsak sizinkilere biraz dar kapri olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?