2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink damatlık aynı evet :) mutlulukla giysinler inş. kumaşlarıda çok beğendim bitmiş halinide görürüz inş.
@blisss çatal bıçak takımın hayırlı olsun :)

aynen öyle yapacak bişi yok napalım. herşeyi istediğimiz gibi yaptık oda artısı oldu işte.
Mrs Pink curlygirl bütün damatlıklar aynı oldu heralde

curlygirl ayyy ne güzel dizmişsin maşallah kuzu :) güzel günlerde oturun baya bitirdin işte :)
sizin damatlıkta aynıydı sanırım dimi. teşekkür ederim kuzu darısı başına 19 gün kaldı :)

Mrs Pink damatlık aynı evet :) mutlulukla giysinler inş. kumaşlarıda çok beğendim bitmiş halinide görürüz inş.
Amin canım inşallah :)
Çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık kuzu. Davetiyelerin son haline ayrıca bi bayıldım ben. Bir de banyo dolabı ne şıkmış öyle yahu. Baya karlı da olmuştu çok sevdim onu ben :) Güle güle kullanın hepsini inşallah

Teşekkür ederiz kuzucuum :)
Ay koltukların orjinalı derken modeli mi sordun anlayamadım ? :)
BAnyo dolabı beyaz olur herhalde muhtemelen. Yani en iyi o olur gibi .
Ay ivit bayram sonrası meraktan hatlar karıştı
Süpermiş çok beğendim , parasını hak ediyor
Haha evet ya heyecandan oldu Kumaşları seçtiğin renkte yapılınca nasıl olacak onu merak ettim balımm
Evet en iyisi beyaz olur banyoya banyo setini de isteiğin renk alabilirsin

Teşekkür ederim kuzucum. Çok güzel dizmişsin ya baya şey hallolmuş gibi duruyor.
Davetiyelerine bayıldım çok tatlı olmuş bende o şekilde bağlamayı düşünüyorum zormu ?

canım dolaba bende sevindim ama çok küçük. ben çekmecesine saç kurutma makinasını koymayı hayal ediyordum ama suya düştü çok küçük ama bir yandada banyoya ayna o sığdı daha büyüğü kaba duabilirdi idare edicez artık. teşekkür ederim bu arada

kuzu fiyonk yapmak biraz zor yani ben takıntılı olduğumdan düzgün dursun diye baya uğraştım iki akşam oturdum işte toplam bir saat yapmışımdır 50 tane yaptım ama ben birde o zarfa davetiyeyi yapıştırdım. altı açıkya bağlayınca aşağıya doğru kayıyor oyüzden davetiyenin ortasından hafifce pritle zarfa yapıştırdım ondan birazda uzun sürdü

Hmm anladım kuzucum doğru altı açık senin ben renkli zarflara koyucam o kadar uğraştırmaz herhalde

Haha evet ya heyecandan oldu Kumaşları seçtiğin renkte yapılınca nasıl olacak onu merak ettim balımm
Evet en iyisi beyaz olur banyoya banyo setini de isteiğin renk alabilirsin
Yaaa sonucu ben de çok merak ediyorum . İnşallah güzel olur. Ablam diyo ki amaan senin salonda da sere serpe oturulmaz bacak bacak üstüne atmamız lazım Gerçekten öyle oldu öyle ayak uzatmalık bir salon değil
Ama hep böyle hayal etmiştim. Artık diğer odada uzatsınlar ayaklarını değil mi Oraya da tv gerecek tabi bu şartlarda bakalım ne olacak :)
Evet dolabı halledelim sonra seti her renk alabilirim dediğin gibi. Herhalde biraz adam olur. Banyoya çok sinir oluyorum çünkü
Çok mi küçüük. Olsun bi kaç bişeyi ortadan kaldırır elimizdekine göre kullanıcaz artıık :) İçine o file sepetlerden girer mi peki al rafı kaldırınca

aynen öyle yapacak bişi yok napalım. herşeyi istediğimiz gibi yaptık oda artısı oldu işte.

sizin damatlıkta aynıydı sanırım dimi. teşekkür ederim kuzu darısı başına 19 gün kaldı :)
amin kuzu :) benimde mutfak dolabım vestiyerim birde küçük odada bir dolabım vardı onlar takıldı sade ayna ve kulpları kaldı avizeler tamam :) yarında diğer eşyalar geliyo haftasonuda eşyaları tasırız

Hmm anladım kuzucum doğru altı açık senin ben renkli zarflara koyucam o kadar uğraştırmaz herhalde
evet canım ozaman daha kolay olabilir.
ahhahah hangisine göre alcaktık
öncelik seninki olurdu kuzu topiğin ilk damadı nede olsa
sepet girer ama çok sıkışık olur. ben plastil çamaşır septlerinden alıcam ayrıca. hasırlardan istiyordum ama ıslanınca koku yapıyor diye vazgeçtm

HAhah uzatmasınlar ayaklarını evet arka odaya alırsın uzanmak isteyenleri Off bir tv dahamıı masraf çıktı bak yine Koçtaşta çok güzel sepetler var çamaşır için baktınmı hiç ?

Olmadı iki tane alırdık bedenleri konuşup canım nolcak hahah
Baya kar edecektik ama fırsat kaçtı artık

benimkine göre alırsak sizinkilere biraz dar kapri olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…