bencede :) salona alacağın misafirler zaten bi 2 ay gelmesin mümkünseMrs Pink kuzu bence sadece oturma odasında tv yeterli şimdilik :)
Kuzucumm teşekkür ederim amiin hepimiz inşallah :)Mrs Pink ev kocamanmış maşallah güle güle oturun :)
Hadi yaa , öyle yap madem evet. Ben de ayrı alırım artık sepeti zaten. İki ayrı dolaba gerek yok şuansepet girer ama çok sıkışık olur. ben plastil çamaşır septlerinden alıcam ayrıca. hasırlardan istiyordum ama ıslanınca koku yapıyor diye vazgeçtm
Evet kuzu şimdi değil zaten ya, biraz kendimizi toplayalım da sonra alırız uygun fiyatlı bişey oraya da. Şimdilik bacak bacak üstüne atarak izlesinler televizyonuMrs Pink kuzu bence sadece oturma odasında tv yeterli şimdilik :)
HahaHAhah uzatmasınlar ayaklarını evet arka odaya alırsın uzanmak isteyenleriOff bir tv dahamıı masraf çıktı bak yine Koçtaşta çok güzel sepetler var çamaşır için baktınmı hiç ?
Ya büyük parçaları hallettikten sonra bile ıvır zıvır o kadar çok ki insan şaşırıyor nasıl yani bu kadar paramı bu küçücük şeyler diyorsun hele bir dekorasyona geçteHahaAman evet masraf çıktı ama sonraya o da artık. Şimdilik bu şekilde izlesinler.
Hayır bakmadııım bakayım madem. Zaten bir koçtaş yapmak şart bize.
Alınacak tonlarca şey var dahaDuvar kağıdı tv ünitesi banyo dolabı avizeler.. Bitmiyor demiştik
HahaAman evet masraf çıktı ama sonraya o da artık. Şimdilik bu şekilde izlesinler.
Hayır bakmadııım bakayım madem. Zaten bir koçtaş yapmak şart bize.
Alınacak tonlarca şey var dahaDuvar kağıdı tv ünitesi banyo dolabı avizeler.. Bitmiyor demiştik
kesinlikle bitmiyor kızlar. biz gittik bu züccaciyecilere. çekmeceye kaşıklık aldık. soğan papates koymak içn çok güzel kutu aldım gösteririrm onu daha sonra. kullanışlı bişi yani. 4 tane kavanoz aldım hani mercimek falan koymaya. mutfak odaplarının raflarına plastik örtülerden aldık ve halıların altına kaydırmaz. toplam 106 tl tuttu kızlar ve dahada böyle ıvır zıvır çoookYa büyük parçaları hallettikten sonra bile ıvır zıvır o kadar çok ki insan şaşırıyor nasıl yani bu kadar paramı bu küçücük şeyler diyorsun hele bir dekorasyona geçte
Ayy o yemek odasındaki eşyalar gözümü korkuttu benimkızlar yeni fotolarım albümde
Kuzu salon ne kadar güzel olmuş halılarla koltuklar çok uyumlu çok şık. Yemek odası ah onlar nasıl yerleşecekkızlar yeni fotolarım albümde
o yemek odasının fotosu sizin için çekildi kızlarAyy o yemek odasındaki eşyalar gözümü korkuttu benimNe kadar uğraştırıcvı olduğunun kanıtı olmuş. Banyo dolabı yapma fotosu da çok iyi
Evet gerçekten yaa , nereden çıkacak o kadar para en çok merak ettiğim şey de o şuanYa büyük parçaları hallettikten sonra bile ıvır zıvır o kadar çok ki insan şaşırıyor nasıl yani bu kadar paramı bu küçücük şeyler diyorsun hele bir dekorasyona geçte
saol canım. sevmiyorum ben öyle her yer halı parke gözükmeli bana göreKuzu salon ne kadar güzel olmuş halılarla koltuklar çok uyumlu çok şık. Yemek odası ah onlar nasıl yerleşecekŞimdiden gözümde büyüyor benimde Yollukların çok güzel olmuş kocaman kocaman değil iyi yapmışsın yerlerin güzel çünkü
Haha e seviyosanız iyiymiş puzzle gibi oturur eğlenirsiniz. Ben de başta bi hevesle heyecanla giriyorum ama çabuk sıkılıyorum böyle şeylerden yaao yemek odasının fotosu sizin için çekildi kızlarkorksun gözünüz ama allahtan masanın üstünde şuan sadece hurçlar kaldı dolap çok iyiydi ya seviyoruz böyle şeyleri şimdi birde portmantto alıp yapıcaz bir iki gün içinde almış oluuz onuda
kesinlikle bitmiyor kızlar. biz gittik bu züccaciyecilere. çekmeceye kaşıklık aldık. soğan papates koymak içn çok güzel kutu aldım gösteririrm onu daha sonra. kullanışlı bişi yani. 4 tane kavanoz aldım hani mercimek falan koymaya. mutfak odaplarının raflarına plastik örtülerden aldık ve halıların altına kaydırmaz. toplam 106 tl tuttu kızlar ve dahada böyle ıvır zıvır çoook
saol canım. sevmiyorum ben öyle her yer halı parke gözükmeli bana görekoltuklarla halıya bende bayıldım. sonra sıkılırmıyım bilmiyorum ama şuan çok sevdim ama daha çok eksik var çoook : ( ayrıca gözünüz korksun hihihih yaşasın kötülük
Evet gerçekten yaa , nereden çıkacak o kadar para en çok merak ettiğim şey de o şuanTükentik tabiri caizze :)
Dekorasyon da çok fena dimiii. Geçen bakınırken nişanlım şoka girdi baya fiyatları görünce.
Çok fazla dekorasyon ürünü almak da istemiyorum kalabalık etmesin sonra diye ama tabi bi kaç parça bişey almak lazım.
Çok şık gerçekten yatak odan özellikle çok beğendim son halini merak ediyorum. Avizeleriniz çok güzel olmuş kuzumattım albüme bi kaç bişey :) pek bişey yok tabi
tükenme konusu hepimizde var sanırımOff sen saydıkça benimde aklıma geliyor patates soğan kovası eksik mesela
Sıkılırsan değiştirirsin ömürlük değil ya kuzu yastıkları düz renkli yaptınmı al sana dğişiklik işte ilerisi için
Korkut sende korkut hemen gidip evimi yerleştiricem yavaş yavaş
Bende çok birşey almadım sevmiyorum kalabalık ama yine de baya yüklü tuttuGerçekten tükendik ya
teşekkür ederim canım. senin yatak odana ve mutfağada ben bayıldımcurlygirl ayyy ne güzel olmuş :) özellikle salonun o halısı ne kadar uymuş :)
teşekkür ederim kuzu :)Çok şık gerçekten yatak odan özellikle çok beğendim son halini merak ediyorum. Avizeleriniz çok güzel olmuş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?