2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink ev kocamanmış maşallah güle güle oturun :)
Kuzucumm teşekkür ederim amiin hepimiz inşallah :)
Evet dün evi ölçerken baya güldüm. Bi önceki evde ölçerken bu eşyalar neden bu kadar büyük diye isyan etmiştim. Dün de yatağın yerini ölçüyoruz buraya kadar geliyo diye işaretledik. O kadar küçük yatak mı olur yaa yanlışın var diye 3 kez ölçtürdüm

sepet girer ama çok sıkışık olur. ben plastil çamaşır septlerinden alıcam ayrıca. hasırlardan istiyordum ama ıslanınca koku yapıyor diye vazgeçtm
Hadi yaa , öyle yap madem evet. Ben de ayrı alırım artık sepeti zaten. İki ayrı dolaba gerek yok şuan
Mrs Pink kuzu bence sadece oturma odasında tv yeterli şimdilik :)
Evet kuzu şimdi değil zaten ya, biraz kendimizi toplayalım da sonra alırız uygun fiyatlı bişey oraya da. Şimdilik bacak bacak üstüne atarak izlesinler televizyonu

HAhah uzatmasınlar ayaklarını evet arka odaya alırsın uzanmak isteyenleri Off bir tv dahamıı masraf çıktı bak yine Koçtaşta çok güzel sepetler var çamaşır için baktınmı hiç ?
Haha Aman evet masraf çıktı ama sonraya o da artık. Şimdilik bu şekilde izlesinler.
Hayır bakmadııım bakayım madem. Zaten bir koçtaş yapmak şart bize.
Alınacak tonlarca şey var daha Duvar kağıdı tv ünitesi banyo dolabı avizeler.. Bitmiyor demiştik

Ya büyük parçaları hallettikten sonra bile ıvır zıvır o kadar çok ki insan şaşırıyor nasıl yani bu kadar paramı bu küçücük şeyler diyorsun hele bir dekorasyona geçte

Ya büyük parçaları hallettikten sonra bile ıvır zıvır o kadar çok ki insan şaşırıyor nasıl yani bu kadar paramı bu küçücük şeyler diyorsun hele bir dekorasyona geçte
kesinlikle bitmiyor kızlar. biz gittik bu züccaciyecilere. çekmeceye kaşıklık aldık. soğan papates koymak içn çok güzel kutu aldım gösteririrm onu daha sonra. kullanışlı bişi yani. 4 tane kavanoz aldım hani mercimek falan koymaya. mutfak odaplarının raflarına plastik örtülerden aldık ve halıların altına kaydırmaz. toplam 106 tl tuttu kızlar ve dahada böyle ıvır zıvır çoook

kızlar yeni fotolarım albümde
Kuzu salon ne kadar güzel olmuş halılarla koltuklar çok uyumlu çok şık. Yemek odası ah onlar nasıl yerleşecek Şimdiden gözümde büyüyor benimde Yollukların çok güzel olmuş kocaman kocaman değil iyi yapmışsın yerlerin güzel çünkü

Ayy o yemek odasındaki eşyalar gözümü korkuttu benim Ne kadar uğraştırıcvı olduğunun kanıtı olmuş. Banyo dolabı yapma fotosu da çok iyi
o yemek odasının fotosu sizin için çekildi kızlar korksun gözünüz ama allahtan masanın üstünde şuan sadece hurçlar kaldı dolap çok iyiydi ya seviyoruz böyle şeyleri şimdi birde portmantto alıp yapıcaz bir iki gün içinde almış oluuz onuda

Evet gerçekten yaa , nereden çıkacak o kadar para en çok merak ettiğim şey de o şuan Tükentik tabiri caizze :)
Dekorasyon da çok fena dimiii. Geçen bakınırken nişanlım şoka girdi baya fiyatları görünce.
Çok fazla dekorasyon ürünü almak da istemiyorum kalabalık etmesin sonra diye ama tabi bi kaç parça bişey almak lazım.

saol canım. sevmiyorum ben öyle her yer halı parke gözükmeli bana göre koltuklarla halıya bende bayıldım. sonra sıkılırmıyım bilmiyorum ama şuan çok sevdim ama daha çok eksik var çoook : ( ayrıca gözünüz korksun hihihih yaşasın kötülük

Haha e seviyosanız iyiymiş puzzle gibi oturur eğlenirsiniz. Ben de başta bi hevesle heyecanla giriyorum ama çabuk sıkılıyorum böyle şeylerden yaa

Off sen saydıkça benimde aklıma geliyor patates soğan kovası eksik mesela
Sıkılırsan değiştirirsin ömürlük değil ya kuzu yastıkları düz renkli yaptınmı al sana dğişiklik işte ilerisi için
Korkut sende korkut hemen gidip evimi yerleştiricem yavaş yavaş

Bende çok birşey almadım sevmiyorum kalabalık ama yine de baya yüklü tuttu Gerçekten tükendik ya

tükenme konusu hepimizde var sanırım artık kartlara çalışıyoruz biz 2 tane kartı doldurduk şuan. birtanesindede balayı vardı zaten. ondan açılan kısma tv yi alıcaz 3 kart dolu olucak yani dahada olur allah yardım etsin napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…