2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biz kartlara yüklenmiyoruz ama kredi var bizimde işte ona çalışıyoruz bizde ne oalcak işin sonu merak ediyorum daha bazı ödemelerde duruyor

Biz kartlara yüklenmiyoruz ama kredi var bizimde işte ona çalışıyoruz bizde ne oalcak işin sonu merak ediyorum daha bazı ödemelerde duruyor
Sıkma canını kuzu bizimde kredi var yanında kartlarda var ama bi şekilde Allah yardım ediyo

kızlar benim kafama taktığım bir nokta var. kafamada takmam mı gerekiyor bilmiyorum ama bir fikir verin bana. iki düğün olacak ya. burdakine gelecekler için kayınvalidemle konuşmuştum hani kalmaları için yer ayarlıyordum işte kaç kişi gelecek diye. bana söylediği anne baba ve bekar 2 kardeş geleceklermiş. evli olan diğer iki abla gelmeyecekmiş. sebebide bir tanesinin 2 tane çocuğu var biri daha 6 aylık falan. işe çocuklar hasta okadar yoluda gelmeyin dedim iyice hasta olurlar buaradakine gelecekler zaten dedi. diğer ablanın bebeği yok ki ozaman senelik iznede çıkacak oda gelmesin burda kalsın dedim dedi. ve bekar olan o 2 kardeşten biride çalışıyor gelip gelmeyeceği henüz muallakta. ben bozuldum ama bişi demedim. sonra bayramda öğrendimki o bebekleri olan görümcem başka bir şehire birinin yazlığına tatile gitmiş. fotolar falan. çok bozuldum. tatile giderken ki uzun yol gene iki çocukla gidiliyor hastada olmuyor bu çocuklar ama buraya gelince böyle. nişanlıma laf sokarak dedim çocuklar iyileşmiş heralde die. oda anladı laf soktuğumu cvp vermedi. dünde benim ailem konuşuyor ordaki düğüne gitme işini. bizimkiler benim ailem tam kadro amcamlarda gelmeyi düşünüyor ki oda 2 çocukla tam kadro. birde benim ablam gibi olan arkadaşım eşi ve 4 yaşındaki bebeği ile tam kadro. biz böyle gidecekken karşıdan böyle olması bilemedim. sizce ne düşünmeliyim. siz olsanız ne düşünürdünüz. he nişanlıma biraz yakındığımda boşver daha iyi bir sürü kişi gelecek nerde kalacaklar bir sürü sıkıntı onlarla ben uğraşcam koşturcam daha iyi falan diyor ama bence kendini avukutmanın yolu buda

Kuzuu herşey çok çok güzel olmuş gerçekten bayıldıımm:)
Yatak odasını muı söyleyeyim avizeleri mi mutfağımı bilemedim. Hepsi çok güzel güle güşe oturun İnşallah :)
teşekkür ederim kuzu :) merak ediyorum finalde ne çıkıcak diye yarından sonra bi halılar kalcak insallah :)

Canım bu gelmeyen ik abla öz ablaları değilmi ? Yani bende yadırgadım açıkçası insan kardeşinin düğününe gelmezmi 3 tane de olsa gidilmeli bence çocukların neyi vardı ciddi birşeymi ? Gerçi tatile gittiler diyorsun bilemedim şimdi ama şuan bunları takma bence evet abes haklısın ama canını sıkmalarına izin verme.

sözde öz ablalar canım. sorsan birbirlerine canlarını verirler. ama bu dönemde ben hiç birinden destek görmedim. istemedimde oyüzden hiç sorun yapmadım. böylesi daha iyidi kimse karışmadı etmedi laf söz olmadı kafam rahat yani. ama düğüne nasıl gelmezki insan. diğer taraftaki düğün neden yapılıyormuş neden okadar kişi gelsinmiş nişanlımın savunmasıda bu şekilde. bence oda bozuluyor ama bişi demiyor. biraz maddiyatıda düşünüyor olabilir tabi. çünkü misafirhane ayarlıyoruz ve kalmaları biraz masraflı olacak. biz zaten bir bütçe ayırdık onlara ödetmicez. nişanlımda buyüzden ne kadar az kişi gelirse diyemi düşünüyor bilmiyorum. çocuklarda sadece üşütmüş canım. önemli bişi deil ve bu bana söyleneli nerdeyse 20 gün oldu ozaman bile demiştim daha 2 ay var nasıl çocuklar hasta gelemeyiz planı yapıyorlar die. ki nişanada gelmedi bu ablası ozamanda hamileyim gelmeyeyim dedi. diğer abla nişana gelmişti.

İlginç geldi bana ne bileyim nişana da hamileyim diyip gelmemek aman boşver ya orda ki düğünde olsunlar yeter. Sizi de masraftan kurtarmış olurlar kendini de nişanlını da üzme onlar için. Sen ve ailen üstüne düşeni yapsın gerisi onlara kalmış canım

günaydın kızlar :) ben hiçbişeyi halledemedim.bayramda el öpmesiyle biraz para geçti elime.annemle konuştuk da nişanlıma damat bohçası yapıcaz o parayla.gidip gömlek gecelik pijama parfüm terlik falan seçtircem.nişanlıma hiçbişey almamıştım içime oturuyodu iyi oldu.birde hediye olarak babam özel bi yüzük yaptıralım dedi.bu hafta onları halledicem.

albümlere de göz attım
curlygirl canım baya baya evini kurmuşsun artık herşey tamam gibi görünüyo.gözün aydın.hepsi çok güzel olmuş.mutfak perdene ayrıca bayıldım. mutlulukla oturun

Mrs Pink evin çok ferah çok güzel canım.eşyaların da rahat rahat sığar.koltuk kumaşlarını da çok beğendim renkleri çok güzel.damatlığını da güle güle giysin nişanlın :)

@blisss canım çatal kaşıkları almışsın sanırım.sade çatal kaşık takımlarını seviyorum ben böyle bu da çok güzel çok şık duruyo.güle güle kullan :)

yazdıklarınızı okuyamadım birazdan okuycam :)

kafaya takmamaktan başka çözüm yok sanırım.
saol canım. darısı başına inş. sen daha büyük bir iş halletmişsin bence bende el öpme harçlık falan hiç bişi olmadı çünkü

canım boşver hiç takma kafana onlar sana nasıl yaklaşıyorsa sende öyle yaklaşırsın düğün sonrasıda var yani :)

Teşekkür ederim canım sağoll :))

Ohh ksıa günün karı senin ki de

kafaya takmamaktan başka çözüm yok sanırım.

saol canım. darısı başına inş. sen daha büyük bir iş halletmişsin bence bende el öpme harçlık falan hiç bişi olmadı çünkü

Aynen öyle üzme hiç kendini kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…