2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

o onun ayıbı canım utanır insan ya sen ki kalkıp gtimişssin yani aynen ne kadar değer görüyosan o kadar değer verirsin

kafaya takmamaktan başka çözüm yok sanırım.

saol canım. darısı başına inş. sen daha büyük bir iş halletmişsin bence bende el öpme harçlık falan hiç bişi olmadı çünkü

biz eski bi adet yaptık ya o yüzden böyle para geçti elime.damat arkadaşlarıyla geldi el öpmeye 25 kişi falan.yemek yiyolar yemekten sonrada çorap dağıtılıyo çorabı alan sepete para atıyo.eski bi adet artık yapılmıyoda biz yapmak istedik çok da iyi oldu yoksa kayınvalidem bilezik taktı.birde amcasının eşi var yaşlı onun elini öpmek için girdim 5 dakika.tabi öyle büyük bi para geçmedi elime haliyle.

Teşekkür ederim canım sağoll :))

Ohh ksıa günün karı senin ki de

Aynen öyle üzme hiç kendini kuzum.

sorma eski bi adet yaptık ya ondan yukarda yazdım canım.eksiklerimi alırım diye konuşmuştuk nişanlımla ama annem damada bişey almadık diyince bohça yapamaya karar verdik işte :)

o onun ayıbı canım utanır insan ya sen ki kalkıp gtimişssin yani aynen ne kadar değer görüyosan o kadar değer verirsin
evet doğru olan onu yapmak
kuzu bu adet süpermiş ama ben gene boş çıkardım bence iyi olmuş senin için.

Canım buna takılmış olman çok normal tabi ki. Kardeş bu ne demek düğününe gitmemek. Çok tuhaf gerçekten. Yani nasıl bir sebep insanı kardeşinin düğününe gitmekten alıkoyar bilmiyorum . Ama kendi terbiyesizlikleri sen de onlara takılıp ne kendini ne nişanlını üzme boşver. Ortada bir ayıp olduğu aşikar. Yeri geldiğinde söylemek istediklerini zaten söylersen, senin çekinecek birşeyin yok çünkü gerçek bir savunma yok ortada.
O yüzden şimdilik canını sıkma boşver . Sen kendi hazırlık sürecine ve heyecanına odaklan gerisi teferruat. Bu günün yarını da var elbet. Herkesin herkese ihtiyacı olur. :)

Mrs Pink evin çok ferah çok güzel canım.eşyaların da rahat rahat sığar.koltuk kumaşlarını da çok beğendim renkleri çok güzel.damatlığını da güle güle giysin nişanlın :)
Canım çok teşekkür ederim, inşallah kumaşların sonu da güzel olur :)
Amin ayrıca hepsiciği güle güle giysin damatlıklarını :)

Kolay gelsin herkese :) Kızlar şu avizelerden hangisi güzel sizce, yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Mobilyalarım beyaz üzerine eskitme desenli. Aklımda siyah var ama boğar mı diye tereddüt ettim. Bunların aynısının beyazı da var beyaz daha mı iyi olur?

Eklentiler

• siyah avize.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 68
  • evidea-aydinlatma-avize-LUM1867_3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 31
  • avize.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 38
bir senedir içlerindeyim. bu abla için sadece kendisi ve ailesi var. bana çok garip geliyor. haklısın canım. şu düğünü atlatana kadar sakin kalmalıyım sanırım.

tarz olarak hepsi güzel zaten birbirine benziyor. mobilyanın fotosunuda gösteririsen daha iyi fikir verebiliriz

sorma eski bi adet yaptık ya ondan yukarda yazdım canım.eksiklerimi alırım diye konuşmuştuk nişanlımla ama annem damada bişey almadık diyince bohça yapamaya karar verdik işte :)

Olsun canım aklınızda birşey almadık diye kalmamış olur iyi yapmışsın.

Merhaba yatak örtün perden vs ne renk ? Onlara göre tercih yap bence

greenandblue kuzu sesin çıkmıyor sen neler yaptın bayramda

Selam kızlar

ben bu bayramda istanbulda değildim hiç bir şey yapmadım, tatilim yollarda geçti bu arada evin çok güzel olmuş canım..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Gözümden kaçmış olabilir kim neler yaptı

iki kişisiniz ya ondan yorulmuşsunuzdur canım.biz yine eskiden olduğu gibi kalabalık şekilde yapcaz.babannemgil ben sözlenir sözlenmez sandık diye tutturdu.gidip sandık aldılar bana onların evde duruyo şuan.çeyiz çıkıcak yani.ama eskiden bide serilirmiş falan o olmıycak tabiki.boş odaya koyucam ama sonradan müsait bi yere götürür koyarım artık yapıcak bişey yok.nişanlının ablaları da çok ayıp etmiş,ogün ne olursa olsun yalnız bırakmamaları gerek nişanlını.bende çok bozulurdum sanırım.ablamlar nişanlım falan geldiğinde ve bana yardım etmediklerinde hemen bozuluyorum ben.sonuçta onlar evlenirken ben hiç yalnız bırakmadım onları.

canım değiştirirken bazıları sadece dolap kapaklarını değiştiriyo böylece daha az maliyeti oluyo ama kira olunca ev sahibi ne der bilemiyorum.senin cici eşyaların girince daha güzel görünür ama merak etme :)

Dolap kapaklarını değiştirmek de yine masraflı olur gibi geliyo kuzu ya. Bir de kendi evim değil bunca yükün arasında o iş gereksiz olur tabii. Kaplayanları gördüm çok güzel olmuş ama o kadar dolap nasıl kaplanır bilemiyorum şuan :) Nişanlım da yan çizmeye çalışıyor bu konuda Bir de girintili çıkıntılı ya o da risk . Pembiklerim kendini göstermeyecek mutfakta ona üzülüyorum

Avizeler güzel ama ben genel olarak siyahı yatak odasına yakıştırmam canım bence renkli seçebilirsin

Olsun canım aklınızda birşey almadık diye kalmamış olur iyi yapmışsın.

Merhaba yatak örtün perden vs ne renk ? Onlara göre tercih yap bence

evet canım.annemin içi içini yiyo bişey almadık diye.benim çeyizimi de nişanlım aldı.ailem istememişti nişanlımı.ablamın birisinde de aynı şekilde istememişleri ve hiçbişeyde almak istememişlerdi.şimdi ailemin böyle bişeyler almak istemesi benim için çok büyük bi adım.almasalar bile düşünmeleri kendilerine dert etmelerine çok sevindim.

Kuzu bence bi kapakta dene kaplamayı, girinti çıkıntı kısmı olmassa çerçeve dışındaki yerleri kaplarsın güzel durabilir

tabi masraflı canım yinede.bende banyo dolaplarını beğenmedim nişanlım bana sormadan seçmiş de masraftan değiştiremiycez.kaplama daha iyi de nası olur o var.olmazsa evlendikten sonra düşünürsünüz canım nişanlın istemiyosa,ev çok geniş çok ferah bunu düşün takılma onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…