- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
aynenhahahahhaklısın karşılığı olmalı bunun dimi
bebek doğduğunda ben salak gibi kalktım gittim okadar yolu bebek görmeye hediyesinide taktım geldim salaklığıma yanıyorum şimdi. ama dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık elbet bişiler olur gene.
o onun ayıbı canım utanır insan ya sen ki kalkıp gtimişssin yani aynen ne kadar değer görüyosan o kadar değer verirsinbebek doğduğunda ben salak gibi kalktım gittim okadar yolu bebek görmeye hediyesinide taktım geldim salaklığıma yanıyorum şimdi. ama dediğin gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık elbet bişiler olur gene.
kafaya takmamaktan başka çözüm yok sanırım.
saol canım. darısı başına inş. sen daha büyük bir iş halletmişsin bencebende el öpme harçlık falan hiç bişi olmadı çünkü
Teşekkür ederim canım sağoll :))
Ohh ksıa günün karı senin ki de
Aynen öyle üzme hiç kendini kuzum.
evet doğru olan onu yapmako onun ayıbı canım utanır insan ya sen ki kalkıp gtimişssin yani aynen ne kadar değer görüyosan o kadar değer verirsin
kuzu bu adet süpermişbiz eski bi adet yaptık ya o yüzden böyle para geçti elime.damat arkadaşlarıyla geldi el öpmeye 25 kişi falan.yemek yiyolar yemekten sonrada çorap dağıtılıyo çorabı alan sepete para atıyo.eski bi adet artık yapılmıyoda biz yapmak istedik çok da iyi olduyoksa kayınvalidem bilezik taktı.birde amcasının eşi var yaşlı onun elini öpmek için girdim 5 dakika.tabi öyle büyük bi para geçmedi elime haliyle.
kızlar benim kafama taktığım bir nokta var. kafamada takmam mı gerekiyor bilmiyorum ama bir fikir verin bana. iki düğün olacak ya. burdakine gelecekler için kayınvalidemle konuşmuştum hani kalmaları için yer ayarlıyordum işte kaç kişi gelecek diye. bana söylediği anne baba ve bekar 2 kardeş geleceklermiş. evli olan diğer iki abla gelmeyecekmiş. sebebide bir tanesinin 2 tane çocuğu var biri daha 6 aylık falan. işe çocuklar hasta okadar yoluda gelmeyin dedim iyice hasta olurlar buaradakine gelecekler zaten dedi. diğer ablanın bebeği yok ki ozaman senelik iznede çıkacak oda gelmesin burda kalsın dedim dedi. ve bekar olan o 2 kardeşten biride çalışıyor gelip gelmeyeceği henüz muallakta. ben bozuldum ama bişi demedim. sonra bayramda öğrendimki o bebekleri olan görümcem başka bir şehire birinin yazlığına tatile gitmiş. fotolar falan. çok bozuldum. tatile giderken ki uzun yol gene iki çocukla gidiliyor hastada olmuyor bu çocuklar ama buraya gelince böyle. nişanlıma laf sokarak dedim çocuklar iyileşmiş heralde die. oda anladı laf soktuğumu cvp vermedi. dünde benim ailem konuşuyor ordaki düğüne gitme işini. bizimkiler benim ailem tam kadro amcamlarda gelmeyi düşünüyor ki oda 2 çocukla tam kadro. birde benim ablam gibi olan arkadaşım eşi ve 4 yaşındaki bebeği ile tam kadro. biz böyle gidecekken karşıdan böyle olması bilemedim. sizce ne düşünmeliyim. siz olsanız ne düşünürdünüz. he nişanlıma biraz yakındığımda boşver daha iyi bir sürü kişi gelecek nerde kalacaklar bir sürü sıkıntı onlarla ben uğraşcam koşturcam daha iyi falan diyor ama bence kendini avukutmanın yolu buda
Canım çok teşekkür ederim, inşallah kumaşların sonu da güzel olur :)Mrs Pink evin çok ferah çok güzel canım.eşyaların da rahat rahat sığar.koltuk kumaşlarını da çok beğendim renkleri çok güzel.damatlığını da güle güle giysin nişanlın :)
bir senedir içlerindeyim. bu abla için sadece kendisi ve ailesi var. bana çok garip geliyor. haklısın canım. şu düğünü atlatana kadar sakin kalmalıyım sanırım.Canım buna takılmış olman çok normal tabi ki. Kardeş bu ne demek düğününe gitmemek. Çok tuhaf gerçekten. Yani nasıl bir sebep insanı kardeşinin düğününe gitmekten alıkoyar bilmiyorum . Ama kendi terbiyesizlikleri sen de onlara takılıp ne kendini ne nişanlını üzme boşver. Ortada bir ayıp olduğu aşikar. Yeri geldiğinde söylemek istediklerini zaten söylersen, senin çekinecek birşeyin yok çünkü gerçek bir savunma yok ortada.
O yüzden şimdilik canını sıkma boşver . Sen kendi hazırlık sürecine ve heyecanına odaklan gerisi teferruat. Bu günün yarını da var elbet. Herkesin herkese ihtiyacı olur. :)
tarz olarak hepsi güzel zaten birbirine benziyor. mobilyanın fotosunuda gösteririsen daha iyi fikir verebilirizKolay gelsin herkese :) Kızlar şu avizelerden hangisi güzel sizce, yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Mobilyalarım beyaz üzerine eskitme desenli. Aklımda siyah var ama boğar mı diye tereddüt ettim. Bunların aynısının beyazı da var beyaz daha mı iyi olur?
sormaeski bi adet yaptık ya ondan yukarda yazdım canım.eksiklerimi alırım diye konuşmuştuk nişanlımla ama annem damada bişey almadık diyince bohça yapamaya karar verdik işte :)
Kolay gelsin herkese :) Kızlar şu avizelerden hangisi güzel sizce, yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Mobilyalarım beyaz üzerine eskitme desenli. Aklımda siyah var ama boğar mı diye tereddüt ettim. Bunların aynısının beyazı da var beyaz daha mı iyi olur?
greenandblue kuzu sesin çıkmıyor sen neler yaptın bayramda
ben yazım bari fotolarda geliyor :) arefe günü çeyizleri götürdük. oruçluda olunca çok fena yorulduk. taşı taşı bitmedi okadar çok şey varmış ki. birde benim özel eşyalarım hala duruyor. neyse o gün öyle geçti zaten. bayramın birinci günü eve geçtik. banyo dolabını ve mutfak perdesini monte ettik (f toları albümde). ikinci günü nişanlıma damatlığını aldık (foto çekmeyi unuttum pantolon paçası yapıldığından zaten ceket ve pantolonu hemen teslim almadık.) sarardan aldık. lacivert ceket siyah şal yakalı. siyah pantolon. düz siyah kuşak, siyah papyon ve beyaz gömlek. ayakkabı, kemer, iç çamaşırı ve çorap hepsi set yapmışlar 1000 tl ye aldık hepsini. başka birsürü markanın mağazalarına gittik hemen hemen aynı fiyatlar ama kalite olarak en çok sararı beğendik. gelelim bayramın3. gününe. evimize gitik yerleştrelim diye.kızlar okadar yorucuki böyle olacağını hiç tahmin etmezdim. sadece mutfak eşyalarını açabildik ki tam bitmedi. kutularından çıkartmak bile ayrı bir eziyet. hepsini tek tek yıkayıp kurulayıp yerleştirdim. allahtan makinanın 30dk kalık programı var büyük takımları makinaya attım 3 sefer onlar öyle çalıştı. bunların dışında akşamları kına şişelerini doldurdum ve davetiyelerimin süslerini yaptım. (fotolar albümde ) planladığım ama plandan şaştığım tek şey kurabiye kavanozlarım oldukına şişelerini doldurmak acayip zahmetliymiş buarada ve birsürü kına gitti :) benden haberler sanırım bukadar aklıma gelenler fotolarıda yüklüyorum
Evet banyo ve mutfak biraz sinir ediyor beni. Banyopyu ev sahibine söyledik dolap alınıcak oraya biz seçicez zaten. Kiradan düşecek onu neyseki :) Mutfak dolapları da yeni aslında ama renklere sinir oluyorum. Çok da dolap var nasıl bişi yapılır hiç bilemedim ya. Biraz bişiler düşünmemiz gerekTeşekkür ederim kuzucum. Damatlığı da ekledim gördün müü bir de koltuk kumaşlarını falan.
Ayrıca çatal kaşıklara bayıldıııım. Çok güzelmişşş. Ne kadara aldın onu şimdi :)
Dolap kapaklarını değiştirmek de yine masraflı olur gibi geliyo kuzu ya. Bir de kendi evim değil bunca yükün arasında o iş gereksiz olur tabii. Kaplayanları gördüm çok güzel olmuş ama o kadar dolap nasıl kaplanır bilemiyorum şuan :) Nişanlım da yan çizmeye çalışıyor bu konudacanım değiştirirken bazıları sadece dolap kapaklarını değiştiriyo böylece daha az maliyeti oluyo ama kira olunca ev sahibi ne der bilemiyorum.senin cici eşyaların girince daha güzel görünür ama merak etme :)
Avizeler güzel ama ben genel olarak siyahı yatak odasına yakıştırmam canım bence renkli seçebilirsinKolay gelsin herkese :) Kızlar şu avizelerden hangisi güzel sizce, yatakodasında kullanmayı düşünüyorum. Mobilyalarım beyaz üzerine eskitme desenli. Aklımda siyah var ama boğar mı diye tereddüt ettim. Bunların aynısının beyazı da var beyaz daha mı iyi olur?
Olsun canım aklınızda birşey almadık diye kalmamış olur iyi yapmışsın.
Merhaba yatak örtün perden vs ne renk ? Onlara göre tercih yap bence
Kuzu bence bi kapakta dene kaplamayı, girinti çıkıntı kısmı olmassa çerçeve dışındaki yerleri kaplarsın güzel durabilirDolap kapaklarını değiştirmek de yine masraflı olur gibi geliyo kuzu ya. Bir de kendi evim değil bunca yükün arasında o iş gereksiz olur tabii. Kaplayanları gördüm çok güzel olmuş ama o kadar dolap nasıl kaplanır bilemiyorum şuan :) Nişanlım da yan çizmeye çalışıyor bu konudaBir de girintili çıkıntılı ya o da risk . Pembiklerim kendini göstermeyecek mutfakta ona üzülüyorum
Dolap kapaklarını değiştirmek de yine masraflı olur gibi geliyo kuzu ya. Bir de kendi evim değil bunca yükün arasında o iş gereksiz olur tabii. Kaplayanları gördüm çok güzel olmuş ama o kadar dolap nasıl kaplanır bilemiyorum şuan :) Nişanlım da yan çizmeye çalışıyor bu konudaBir de girintili çıkıntılı ya o da risk . Pembiklerim kendini göstermeyecek mutfakta ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?