2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ozaman güzel bir adım kuzum bu ısınmaua başladılar demektir

Amaa asıl sinirimi bozan kahverengiler zaten
Kuzu bence bi kapakta dene kaplamayı, girinti çıkıntı kısmı olmassa çerçeve dışındaki yerleri kaplarsın güzel durabilir
Sadece bence de deneyebiliriz aslında. Hatta ben kimsey demeden bir yapışkanlı folyo alayım. Olursa devamını getiririz olmazsa bırakırız ne yapalım :)
Evert nasıl olur kısmı düşündürücü işte. AMa deneyebiliriz sanırım bir zarraı yok
Mrs Pink boyayanları gördünmü ? Polisan x1 diye bir boya var onunla boyuyorlar bak netten istersen
Yaaa şimdi bi göz attım da süper şeyler yapmışlar gerçekten. Baya da orjinal duruyo . Birinin totosunu kaldırıp bu işe bi el atması lazım işteee

Bencede harika şeyler yapmışlar bende netten tv ünitesi için raf alıp istediğim renge boyamayı düşünüyorum

evet canım hissediyorum zaten artık sevmeye başladılar

Maşallah de ozaman

encede harika şeyler yapmışlar bende netten tv ünitesi için raf alıp istediğim renge boyamayı düşünüyorum

Ay yapılır vallahi çok beğendim.
İş çıkışlarında girip gidip boyasam mı kimselere demedin napsam hahah
Girişimci ruhumu hortlattın yaaa

Ay yapılır vallahi çok beğendim.
İş çıkışlarında girip gidip boyasam mı kimselere demedin napsam hahah
Girişimci ruhumu hortlattın yaaa
ev sahibine söyle kuzu bende az çok bilgide var bak malum cila işimiz oluyo bi kat astarlarsın sonra bi zımpara boya

ev sahibine söyle kuzu bende az çok bilgide var bak malum cila işimiz oluyo bi kat astarlarsın sonra bi zımpara boya
Ayy çok istedim yapmaak. Ama zımpara falan da gerekirmi kiii . Öyle altından kalkamam gibi geldi bu işin becerebilirmiyim kii acaba bilemediiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…