evet canım.annemin içi içini yiyo bişey almadık diye.benim çeyizimi de nişanlım aldı.ailem istememişti nişanlımı.ablamın birisinde de aynı şekilde istememişleri ve hiçbişeyde almak istememişlerdi.şimdi ailemin böyle bişeyler almak istemesi benim için çok büyük bi adım.almasalar bile düşünmeleri kendilerine dert etmelerine çok sevindim.
Olsun canım aklınızda birşey almadık diye kalmamış olur iyi yapmışsın.
Merhaba yatak örtün perden vs ne renk ? Onlara göre tercih yap bence
Avizeler güzel ama ben genel olarak siyahı yatak odasına yakıştırmam canım bence renkli seçebilirsin
Perdem beyaz, yatak örtüm gülkurusu. Yatak başlığım da gülkurusu.
Sadece bence de deneyebiliriz aslında. Hatta ben kimsey demeden bir yapışkanlı folyo alayım. Olursa devamını getiririz olmazsa bırakırız ne yapalım :)Kuzu bence bi kapakta dene kaplamayı, girinti çıkıntı kısmı olmassa çerçeve dışındaki yerleri kaplarsın güzel durabilir
Evert nasıl olur kısmı düşündürücü işte. AMa deneyebiliriz sanırım bir zarraı yoktabi masraflı canım yinede.bende banyo dolaplarını beğenmedim nişanlım bana sormadan seçmiş de masraftan değiştiremiycez.kaplama daha iyi de nası olur o var.olmazsa evlendikten sonra düşünürsünüz canım nişanlın istemiyosa,ev çok geniş çok ferah bunu düşün takılma onlara :)
Yaaa şimdi bi göz attım da süper şeyler yapmışlar gerçekten. Baya da orjinal duruyo . Birinin totosunu kaldırıp bu işe bi el atması lazım işteeeMrs Pink boyayanları gördünmü ? Polisan x1 diye bir boya var onunla boyuyorlar bak netten istersen
Ozaman güzel bir adım kuzum bu ısınmaua başladılar demektir
Amaa asıl sinirimi bozan kahverengiler zaten
Sadece bence de deneyebiliriz aslında. Hatta ben kimsey demeden bir yapışkanlı folyo alayım. Olursa devamını getiririz olmazsa bırakırız ne yapalım :)
Evert nasıl olur kısmı düşündürücü işte. AMa deneyebiliriz sanırım bir zarraı yok
Yaaa şimdi bi göz attım da süper şeyler yapmışlar gerçekten. Baya da orjinal duruyo . Birinin totosunu kaldırıp bu işe bi el atması lazım işteee
evet canım hissediyorum zaten artık sevmeye başladılar
Bencede harika şeyler yapmışlar bende netten tv ünitesi için raf alıp istediğim renge boyamayı düşünüyorum
Maşallah de ozaman
encede harika şeyler yapmışlar bende netten tv ünitesi için raf alıp istediğim renge boyamayı düşünüyorum
teşekkür ederim canım :)@Conchiglia canım daha yeni gördüm fotoğrafları hepsi çokkk güzel olmuş :) güle güle kullanın :)
ev sahibine söyle kuzuAy yapılır vallahi çok beğendim.
İş çıkışlarında girip gidip boyasam mı kimselere demedin napsam hahah
Girişimci ruhumu hortlattın yaaa
Ayy çok istedim yapmaak. Ama zımpara falan da gerekirmi kiii . Öyle altından kalkamam gibi geldi bu işin becerebilirmiyim kii acaba bilemediiiimev sahibine söyle kuzubende az çok bilgide var bak malum cila işimiz oluyo bi kat astarlarsın sonra bi zımpara boya
18 mi güüüüüün18 gün kalmış
Hahaha bence çok güzel olur beyaz beyazzzAy yapılır vallahi çok beğendim.
İş çıkışlarında girip gidip boyasam mı kimselere demedin napsam hahah
Girişimci ruhumu hortlattın yaaa
Aman yarabbiiiii18 gün kalmış
becerirsin bence canım tabi astardan sonra bizim burda zımpara yapılır :)Ayy çok istedim yapmaak. Ama zımpara falan da gerekirmi kiii . Öyle altından kalkamam gibi geldi bu işin becerebilirmiyim kii acaba bilemediiiim
18 mi güüüüüün
Yaaa bitmiş artık az kalmış diyemiyorum bu rakamlara ben
Ben hala ev yerleştiricemHahaha bence çok güzel olur beyaz beyazzz
Aman yarabbiiiii
Dur ben bunuda bi görüşeyimbecerirsin bence canım tabi astardan sonra bizim burda zımpara yapılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?