Ayyy elini çabuk tut artıkk heyecan yaptım buradan benBen hala ev yerleştiricemyarın gelinliğide alıcaz sanırım
o da doğru yani burda cila kısmında sıra böyle hep kuzu tabi ev sahibinede söyle süpriz olmasınDur ben bunuda bi görüşeyim@blisss in söylediği boyayla zımpara falan yapmamışlar o o çok ilgimi çekmişti ama her zeminde aynı şey geçerli olmayabilir tabii
Alıcaz evet ve ben hala ayakkabı almadım biliyomusun perşembe günü fotoğraf çekimim var bideAyyy elini çabuk tut artıkk heyecan yaptım buradan benGelinliği alıcakmısıııın foto geliyor yani öyle miii?
Ben de provaya gidicem bak yarın unutmuştum bunu resmen
HAha tabi söylemek gerek zaten mutlaka, oradan onay çıkmama ihtimali de var bence. Eski olsa belki amaa..o da doğru yani burda cila kısmında sıra böyle hep kuzu tabi ev sahibinede söyle süpriz olmasınbence yaparsan süper olur
Gerçekten miii. E hallet ama onu acilen seçeneğin vardır mutlaka di mi. Ayrıca perşembe derken hangi perşembee fotoğraf çekimiiiAlıcaz evet ve ben hala ayakkabı almadım biliyomusun perşembe günü fotoğraf çekimim var bide
ama bulamıyorum ya bi tane buldum 15 cm o da bana daha alçak bişey lazımHAha tabi söylemek gerek zaten mutlaka, oradan onay çıkmama ihtimali de var bence. Eski olsa belki amaa..
Olmazsa kaderime razı oluciiim
Gerçekten miii. E hallet ama onu acilen seçeneğin vardır mutlaka di mi. Ayrıca perşembe derken hangi perşembee fotoğraf çekimiii
Hadi yaa ama daha alçakların daha kolay bulunuyor olması gerekmez miiii .ama bulamıyorum ya bi tane buldum 15 cm o da bana daha alçak bişey lazımbu perşembe kuzu
18 gün kalmış
Bugün ev işi var yarın bakıcam ama alırım iyi kötü bişey :) inat gibi ben aradım ya kuzu bulunmuyoHadi yaa ama daha alçakların daha kolay bulunuyor olması gerekmez miiii .
Ay ama sadece 3 gün kalmış bu gün biraz bakın kuzu hallet o işi de . Ayakkabısız olurmuymuş hiiiiç :)
evet az kalmışayy çok heycanlı bişey kalmamışilk evlenen sen olcaksın heralde aramızda
Evet kuzu çok uygunmuş ama bu defa bize lavabolu bir banyo dolabı lazım. Böylece o sinir olduğum köşeden kurtulucam
Zaman daraldı tabii neye koşacağını şaşırıyor insan :) Bulursun mutlaka kuzu dediğin gibi hep aramadığı çıkıyor insanın karşısına ama hallolur o tek eksik o olsun :)Bugün ev işi var yarın bakıcam ama alırım iyi kötü bişey :) inat gibi ben aradım ya kuzu bulunmuyo
https://www.evidea.com/house-line-l...r&OM.zpc=454&OM.bzn=MainPageBanner&OM.OSB=454 bu vardı ama montaj size kalır evet. inşallah kuzu bakıcaz bakalımEvet kuzu çok uygunmuş ama bu defa bize lavabolu bir banyo dolabı lazım. Böylece o sinir olduğum köşeden kurtulucam
Şöyle bişey işte http://www.hizlial.com/decomo-80-cm...yaz/10691011?gclid=CJ2f-Je56cYCFc7HtAodFaQEMg Ama montaj yapacak bi yerden almalıyım hiç uğraşasımız yok
Zaman daraldı tabii neye koşacağını şaşırıyor insan :) Bulursun mutlaka kuzu dediğin gibi hep aramadığı çıkıyor insanın karşısına ama hallolur o tek eksik o olsun :)
İviit bunu da gördüm de üstte de dolapları olsa iyi olur dedim krem falan filan bişiler koyulurdu :)https://www.evidea.com/house-line-l...r&OM.zpc=454&OM.bzn=MainPageBanner&OM.OSB=454 bu vardı ama montaj size kalır evet. inşallah kuzu bakıcaz bakalım
Baktığın modeller var mı canım ? az çok bilgim var benimKızlar benimde evye almam lazım ama marka falan hiç bilgim yok hangisi iyidir bilemiyorum bizim evde ki kötü su lekesi bırakıyor çok
aynen orası kuruyo canm :)İviit bunu da gördüm de üstte de dolapları olsa iyi olur dedim krem falan filan bişiler koyulurdu :)
En iyisi onu koçtaştan falan bakayım ben gelir kurarlar mis gibi
Baktığın modeller var mı canım ? az çok bilgim var benim
bakıyım canım ordaki modellere mutfak için mi banyo içinmi orayı kaçırdımCanım koçtaşta falan baktık ama neye göre bakacağımı bilmedğim için ortada net bir model yok. Sen ne önerebilirsin ?
Mutfak için canım netten de baktım teka diye bir markanın onlar nasıldır acaba bilgin vrmı ?bakıyım canım ordaki modellere mutfak için mi banyo içinmi orayı kaçırdım
kuzu çelik evye alma o belli eder su lekesini kromlara bakabilirsin kaliteli olanları oluyo onlarınMutfak için canım netten de baktım teka diye bir markanın onlar nasıldır acaba bilgin vrmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?