2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dur ben bunuda bi görüşeyim @blisss in söylediği boyayla zımpara falan yapmamışlar o o çok ilgimi çekmişti ama her zeminde aynı şey geçerli olmayabilir tabii
o da doğru yani burda cila kısmında sıra böyle hep kuzu tabi ev sahibinede söyle süpriz olmasın bence yaparsan süper olur

Ayyy elini çabuk tut artıkk heyecan yaptım buradan ben Gelinliği alıcakmısıııın foto geliyor yani öyle miii?
Ben de provaya gidicem bak yarın unutmuştum bunu resmen
Alıcaz evet ve ben hala ayakkabı almadım biliyomusun perşembe günü fotoğraf çekimim var bide

o da doğru yani burda cila kısmında sıra böyle hep kuzu tabi ev sahibinede söyle süpriz olmasın bence yaparsan süper olur
HAha tabi söylemek gerek zaten mutlaka, oradan onay çıkmama ihtimali de var bence. Eski olsa belki amaa..
Olmazsa kaderime razı oluciiim
Alıcaz evet ve ben hala ayakkabı almadım biliyomusun perşembe günü fotoğraf çekimim var bide
Gerçekten miii. E hallet ama onu acilen seçeneğin vardır mutlaka di mi. Ayrıca perşembe derken hangi perşembee fotoğraf çekimiii

ama bulamıyorum ya bi tane buldum 15 cm o da bana daha alçak bişey lazım bu perşembe kuzu

ama bulamıyorum ya bi tane buldum 15 cm o da bana daha alçak bişey lazım bu perşembe kuzu
Hadi yaa ama daha alçakların daha kolay bulunuyor olması gerekmez miiii .
Ay ama sadece 3 gün kalmış bu gün biraz bakın kuzu hallet o işi de . Ayakkabısız olurmuymuş hiiiiç :)

Hadi yaa ama daha alçakların daha kolay bulunuyor olması gerekmez miiii .
Ay ama sadece 3 gün kalmış bu gün biraz bakın kuzu hallet o işi de . Ayakkabısız olurmuymuş hiiiiç :)
Bugün ev işi var yarın bakıcam ama alırım iyi kötü bişey :) inat gibi ben aradım ya kuzu bulunmuyo

Evet kuzu çok uygunmuş ama bu defa bize lavabolu bir banyo dolabı lazım. Böylece o sinir olduğum köşeden kurtulucam
Şöyle bişey işte http://www.hizlial.com/decomo-80-cm...yaz/10691011?gclid=CJ2f-Je56cYCFc7HtAodFaQEMg Ama montaj yapacak bi yerden almalıyım hiç uğraşasımız yok
Bugün ev işi var yarın bakıcam ama alırım iyi kötü bişey :) inat gibi ben aradım ya kuzu bulunmuyo
Zaman daraldı tabii neye koşacağını şaşırıyor insan :) Bulursun mutlaka kuzu dediğin gibi hep aramadığı çıkıyor insanın karşısına ama hallolur o tek eksik o olsun :)

https://www.evidea.com/house-line-l...r&OM.zpc=454&OM.bzn=MainPageBanner&OM.OSB=454 bu vardı ama montaj size kalır evet. inşallah kuzu bakıcaz bakalım

Kızlar benimde evye almam lazım ama marka falan hiç bilgim yok hangisi iyidir bilemiyorum bizim evde ki kötü su lekesi bırakıyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…