2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet aslında oradakilere benziyo doğru dedin onuuu:) AMa renk yok intermet sitesinde mağazada varmıdır bilmiyorum. Büyüğünü de buldum da onda da renk yok . Akşam ben bi koçtaş yapayım önce en iyisi
hee doğru onlar beyazdı hep :) neresi için kuzu bu

hee doğru onlar beyazdı hep :) neresi için kuzu bu
Kuzu ben yatak odasına böyle nil - mint yeşili gibi bir fon yaptırmak istiyorum hatta aha da bunun gibi
Bir de bunu alsaydım başka da renk menk istemezdi diye düşündüm.
Yatak odası romantizmden uzak olacak ama orası da romantik olmayıversin

Eklentiler

• f70e5286d7370d67eb36f9d65952b195.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 88
Hımm anladım canım acaba böyle daha şirin bişeymi baksan bana bu sanki böyle mutfak için olan bişeymiş gibi geldi

Hımm anladım canım acaba böyle daha şirin bişeymi baksan bana bu sanki böyle mutfak için olan bişeymiş gibi geldi
Eveet tarzı çok da yatak odalık değil farkındayım
Zaten ben yatak odası ve salon avizelerini bakmadan alamam sanırım ya. Diğerleri olabilir de. Mesela o 2. gönderdiğim kafesliyi girişe düşünüyorum biraz bakınayım olmazsa onu bruadan alıveririm.
Bunu bakmadan salona da almak isterdim gayet ama parasııııııı çok fecii http://www.evmanya.com/urun/549961-adim-aydinlatma-buzlu-camli-krom-avize

Aaaa bunlar çok güzeller birinde görmüştümde ışık yandıgında çok güzel oluyolar ama çok para :) kuzu senin salon avangarde başka şeylerde güzel gider senin salona taşlı avizeler falan :)

Mrs Pink ben rengi dışında pek sevemedim kuzu yatak odasına uymaz gibi geliyor
Ben de rengini sevdim zaten. Yani modeli de sevdim de evet yatak odalık değil farkındayım dediğim gibi :)
Aman zaten öyle çok da ciciş bişey düşünmüyordum oraya ama bgidip canlı canlı bakınmak en iyisi olacak :)

Önce bir gez canlı canlı gör kuzum ondan sonra karar verirsin

Aaaa bunlar çok güzeller birinde görmüştümde ışık yandıgında çok güzel oluyolar ama çok para :) kuzu senin salon avangarde başka şeylerde güzel gider senin salona taşlı avizeler falan :)
Evet zateen daha uygununu bulmalıyım. Taşlı şeylere bakıcam ama bazen o kadar rüküş oluyolar ki deli oluyorum
Güzel olanları da pahalı herhalde. Aslında avizeciler çarşısı yanıbaşımda benim resmen , bi gezmek gerek orayı da. Burda yok yok aydınlatmadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…