ben yazım bari fotolarda geliyor :) arefe günü çeyizleri götürdük. oruçluda olunca çok fena yorulduk. taşı taşı bitmedi okadar çok şey varmış ki. birde benim özel eşyalarım hala duruyor. neyse o gün öyle geçti zaten. bayramın birinci günü eve geçtik. banyo dolabını ve mutfak perdesini monte ettik (f toları albümde). ikinci günü nişanlıma damatlığını aldık (foto çekmeyi unuttum pantolon paçası yapıldığından zaten ceket ve pantolonu hemen teslim almadık.) sarardan aldık. lacivert ceket siyah şal yakalı. siyah pantolon. düz siyah kuşak, siyah papyon ve beyaz gömlek. ayakkabı, kemer, iç çamaşırı ve çorap hepsi set yapmışlar 1000 tl ye aldık hepsini. başka birsürü markanın mağazalarına gittik hemen hemen aynı fiyatlar ama kalite olarak en çok sararı beğendik. gelelim bayramın3. gününe. evimize gitik yerleştrelim diye.kızlar okadar yorucuki böyle olacağını hiç tahmin etmezdim. sadece mutfak eşyalarını açabildik ki tam bitmedi. kutularından çıkartmak bile ayrı bir eziyet. hepsini tek tek yıkayıp kurulayıp yerleştirdim. allahtan makinanın 30dk kalık programı var büyük takımları makinaya attım 3 sefer onlar öyle çalıştı. bunların dışında akşamları kına şişelerini doldurdum ve davetiyelerimin süslerini yaptım. (fotolar albümde ) planladığım ama plandan şaştığım tek şey kurabiye kavanozlarım oldukına şişelerini doldurmak acayip zahmetliymiş buarada ve birsürü kına gitti :) benden haberler sanırım bukadar aklıma gelenler fotolarıda yüklüyorum
BEnce hardal gibi bir sarıda olabilir
BEnce hardal gibi bir sarıda olabilir
madem öyle gezsene kuzu ne güzel işte :)Evet zateen daha uygununu bulmalıyım. Taşlı şeylere bakıcam ama bazen o kadar rüküş oluyolar ki deli oluyorum
Güzel olanları da pahalı herhalde. Aslında avizeciler çarşısı yanıbaşımda benim resmen , bi gezmek gerek orayı da. Burda yok yok aydınlatmadaa
ama çok cart bi renk olmasın böyle petrol mavisine yakın olabilir bence :)Teşekkür ederim canım fon seçerken bakayım dediğin renge :)
boğmazmı çok şu an canlandıramadım tabi güzelde olabilir başlıkla yanyana getirmek lazım
Bu renkte güzelmiş :)
owww çok farklı olabilir
Hahah ilk o geldi aklıma dediğim gibi sıcak tonlar yumuşatır odayıbanada hardal daha ağır bastı şuan :)
Ben hardalı pek sevmem ama güzel olabilir bencede :)Hahah ilk o geldi aklıma dediğim gibi sıcak tonlar yumuşatır odayı
İlk olarak hardal, ve turkuaza bakayım ben , nasıl olacakHahah ilk o geldi aklıma dediğim gibi sıcak tonlar yumuşatır odayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?