kızlar dün kuaföre gittim. bulunduğum yerdeki duyulmuş tercih edilen bir kuaför. paket yapmışlar işte gelin saçı makyajı 400 tl kına içinde saç makyaj 200 tl ikisini berber anlaşırsam. nasıl fiyatlar sizce.
herşeyde olduğu gibi nişanlı beyin ilk tepkisi oo çok pahalı 3 saatte adamlar ne para kazanıyorlar sanki ne yapıyorlarmışta diyip durdu tereddüte düştüm bende. kuaförde iyi bence ben daha fazla bekliyordum aslında. senin dediğine görede baya iyi oluyor. 10 gün öncesinden falanda prova yapıyorlarÇok iyi canım kesinlikle uygun ben sadece makyöz fiyatları aldım 400 500 liraya
herşeyde olduğu gibi nişanlı beyin ilk tepkisi oo çok pahalı 3 saatte adamlar ne para kazanıyorlar sanki ne yapıyorlarmışta diyip durdu tereddüte düştüm bende. kuaförde iyi bence ben daha fazla bekliyordum aslında. senin dediğine görede baya iyi oluyor. 10 gün öncesinden falanda prova yapıyorlar
nişanda kuaförle ilgili malesef hüsran yaşadım oyüzden düğünde emin olmak istiyorum. ve nedense buraya güveniyorum. hani başka bir alternatif bir yer aklıma gelmiyor.normal yanımda gidecek kişiler içinde fiyat tablosu verdi. maşa yada topuz 50 tl makyaj 50-70 tl diyor yani saç+makyaj 120 tl gibi bişi tutacak diğerlerinindeBaşka yerlerden de fiyat al ona göre değerlendir derim ama bana göre gayet uygun bu fiyatlar kuzu. Erkekler anlamıyor malesef bu işlerden evet normal şartlarda yüksek rakamlar ama düğün için düşününce yine iyi bile vermişler fiyat
nişanda kuaförle ilgili malesef hüsran yaşadım oyüzden düğünde emin olmak istiyorum. ve nedense buraya güveniyorum. hani başka bir alternatif bir yer aklıma gelmiyor.normal yanımda gidecek kişiler içinde fiyat tablosu verdi. maşa yada topuz 50 tl makyaj 50-70 tl diyor yani saç+makyaj 120 tl gibi bişi tutacak diğerlerininde
kızlar dün kuaföre gittim. bulunduğum yerdeki duyulmuş tercih edilen bir kuaför. paket yapmışlar işte gelin saçı makyajı 400 tl kına içinde saç makyaj 200 tl ikisini berber anlaşırsam. nasıl fiyatlar sizce.
hihihi dinlemicem zatenAnlıyorum kuzum aynı sıkıntıyı bende yaşadım nişanda haklısın. Nişanlına anlat ozaman fiyatların normal olduğunu ısrar ederse dinleme onu benceBir de düğün günü yanında çok kişi götürme bence seninle ilgilenmeleri için daha çok vakit kalsın ve kargaşa olmasın. Ben 2 en fazla 3 kişi götürürüm herhalde
hım seninkide baya fiyat vermiş. gerçi ağda falan eklenince benimkininde fiyatı artıyor ama ben istemedim. senin nişandaki saçında çok güzel gözüküyordu aynı kişi yapacaksa bence sorun yaşamazsın.bencede uygun canım.benim gittiğim kuaförde iki tane paket yapmış. saç makyaj gelin paketi 650 dedi.komple ağda, makyaj, kaş dizaynı, provayla birlikte 750 lira.ama bana 650ye yapıcak.provayı da kına günü yapıp kullanabilir miyim dedim tabiki dedi ama ben ayrı da yaptırabilirim.biraz araştırdım da gayet uygun fiyatı.bu cumartesi gidince randevu alıcam büyük ihtimalle.normalde memnun kalıyorum ama inşallah ogünde bi aksilik yaşamam.
nişanda kuaförle ilgili malesef hüsran yaşadım oyüzden düğünde emin olmak istiyorum. ve nedense buraya güveniyorum. hani başka bir alternatif bir yer aklıma gelmiyor.normal yanımda gidecek kişiler içinde fiyat tablosu verdi. maşa yada topuz 50 tl makyaj 50-70 tl diyor yani saç+makyaj 120 tl gibi bişi tutacak diğerlerininde
hihihi dinlemicem zatenben emin olayım yeter ama hani piyasayı bilmediğimden içimde rahat olsun dedim. ki senin fiyatı duyunca rahatladım benim arkadaşlar ve akrabalar baya kalabalık oluyor. oyüzden ben yanıma 2 kişi alıp diğerleri için eve yakın ayrı bir kuaför ayarlamayı düşünüyorum.
aaa nişandakki güzel gözüküyordu halbukibende aynen nişanda hiiç istediğim gibi olmadı.kendim evde düzelttim zaten ama bozuldu hemen düştü.o yüzden şimdi memnun kaldığım bildiğim bi yere gitmek istiyorum herşeyden önce.
canım anadolu yakasındasın ama benim dediğim kuaföre genede uzak kalıyorsun. göze alırm yolu dersen adını sölim sanadaCanım bende o civarlarda bakıyorum bi kuaför beğendim ama 850 tl sadece gelin başı ve makyajı manikür vs dahil.
Güzel yapıyorlar ama fiyat çok bende 500 tl felan verebilirim araştırıyorum
hım seninkide baya fiyat vermiş. gerçi ağda falan eklenince benimkininde fiyatı artıyor ama ben istemedim. senin nişandaki saçında çok güzel gözüküyordu aynı kişi yapacaksa bence sorun yaşamazsın.
evet gördüm canım. zaten herkes her saçı yapamıyor bencede. benimde boyattığım yer ayrı kesitrdiğim yer ayrı. ve ikiside bu düğün saçlarını beceremiyorlar oyüzden bende kaldım ortadayok canım o sizin gördüğünüz benim evde düzeltmiş halimleydi.salonda da baya düştü hiç memnun kalmadım o kuaförden zaten bile bile gittim.birde müdahale etmemden çok rahatsız oldu beyefendi.bi daha gelmiyceğimi de biliyodu, bana senin düğün saçını yapanın vay haline,Allah sabır versin falan dedi.bu saçlarımı boyattığım kuaför.instagrama koymuştum boyatınca takip ediyosan görmüşsündür :)
bu soru için en yanlış kişi canımcurlygirl canım fiyat çok iyi bence, bende araştırmaya başlasam iyi olur..Avrupa yakasında bildiğin kuaför var mı
hihihi dinlemicem zatenben emin olayım yeter ama hani piyasayı bilmediğimden içimde rahat olsun dedim. ki senin fiyatı duyunca rahatladım benim arkadaşlar ve akrabalar baya kalabalık oluyor. oyüzden ben yanıma 2 kişi alıp diğerleri için eve yakın ayrı bir kuaför ayarlamayı düşünüyorum.
Günaydın canm iyiyizz seni sormalıgünaydın güzel gelinler nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?