- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ay resmen benim gibisin!evet gördüm canım. zaten herkes her saçı yapamıyor bencede. benimde boyattığım yer ayrı kesitrdiğim yer ayrı. ve ikiside bu düğün saçlarını beceremiyorlar oyüzden bende kaldım ortada
evet gördüm canım. zaten herkes her saçı yapamıyor bencede. benimde boyattığım yer ayrı kesitrdiğim yer ayrı. ve ikiside bu düğün saçlarını beceremiyorlar oyüzden bende kaldım ortada
Günaydın kuzulaaar,
Gündem de düğün saçı makyajı var demekk baya heyecanlı bir konu :)
Ay resmen benim gibisin!Ben de boyayı başka kesimi başka yerde yapıyorum ve düğün saç-makyajı için ikisinden de emin olmamıyorum. Onca kuaför var bir tanesi de herşeyiyle işe yarasa keşkee
aramıza iyi birde kuaför almalyız bence şöyle hepimizin evine gelecekbende ondan korkuyorum.güzel kesiyo, güzel boyuyo, güzel de dalga yapıyo ama düğün saçını nası yapar diye düşünüyorum.topuz için her sene yurtdışına kursa gidiyo sanırım ablamın düğünü için konuştuğumuzda öyle bi bahsetmişti.güzel yapar heralde.başka bi yere gitsem hiç bilmeyerek gidicem en azından burayı az çok tanıyorum :) fiyatı da çok uygun verince cumartesi randevuyu alıcam :)
canım anadolu yakasındasın ama benim dediğim kuaföre genede uzak kalıyorsun. göze alırm yolu dersen adını sölim sanada
ne olsun kuzum iyim çok şükür bende işte ev arıyoruz harıl harıllHahah bende yakın başka kuaför ayarlıcam onlar oraya gitsin şehir dışından gelecekler falanAyrıca için rahat olsun kesinlikle
Günaydın canm iyiyizz seni sormalı
seninkide ayrı dertyok canım anadolu yakasında iyi bir kuaför arıyorum gerçi normal saç yaptırsam bulurumda tesettür baş iyi yapan bir kuaför arıyorum :s
Çokkk güzel olmuuuş ellerine sağlıkkk kına keselerimi böyle süslücem inşallah bendehele bi bakın albümümde ne var :)
ne olsun kuzum iyim çok şükür bende işte ev arıyoruz harıl harıll
Adı ne canım ben bakabilirim belki öyleyseAvrupa yakası için bahçelievlerde çok güzel kuaförler var kızlar tavsiye edebilirim onlarında fiyatları 500 felandı
Kuzuu ne güzel olmuşlar yaaa çok beğendim eline sağlıııık :)hele bi bakın albümümde ne var :)
Çokkk güzel olmuuuş ellerine sağlıkkk kına keselerimi böyle süslücem inşallah bende
Sizin vaktiniz var ama çok sıkmayın kendinizi bulursunuz kuzu
süslemesi yeterlimi sizce kararsız kaldım bir gül iki tomurcuk yeterli olmuş dimiKuzuu ne güzel olmuşlar yaaa çok beğendim eline sağlıııık :)
süslemesi yeterlimi sizce kararsız kaldım bir gül iki tomurcuk yeterli olmuş dimi
süslemesi yeterlimi sizce kararsız kaldım bir gül iki tomurcuk yeterli olmuş dimi
kızlar beğenmenize çok sevindimakşama geri kalanınıda halledim o vakit :)
Gayet yeterli bence kuzucum , çok iyi olmuşsüslemesi yeterlimi sizce kararsız kaldım bir gül iki tomurcuk yeterli olmuş dimi
vaktimiz var evet ama eşya alamıyoruz evi görmeden birde annemler geldi onlar burdayken tutulsun istiyor oyüzden biraz sıkıntıÇokkk güzel olmuuuş ellerine sağlıkkk kına keselerimi böyle süslücem inşallah bende
Sizin vaktiniz var ama çok sıkmayın kendinizi bulursunuz kuzu
Adı ne canım ben bakabilirim belki öyleyse
Gayet yeterli bence kuzucum , çok iyi olmuş
Kızlar biz de dün banyo dolabı işini çözdük :) Bir de avize aldım yatak odasına. Normal bişey. Duvar renkli olacak diye renksiz bişey alayım dedim oldu bitti :)Albümdeleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?