2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kuzulaaar,
Gündem de düğün saçı makyajı var demekk baya heyecanlı bir konu :)
evet gördüm canım. zaten herkes her saçı yapamıyor bencede. benimde boyattığım yer ayrı kesitrdiğim yer ayrı. ve ikiside bu düğün saçlarını beceremiyorlar oyüzden bende kaldım ortada
Ay resmen benim gibisin! Ben de boyayı başka kesimi başka yerde yapıyorum ve düğün saç-makyajı için ikisinden de emin olmamıyorum. Onca kuaför var bir tanesi de herşeyiyle işe yarasa keşkee

evet gördüm canım. zaten herkes her saçı yapamıyor bencede. benimde boyattığım yer ayrı kesitrdiğim yer ayrı. ve ikiside bu düğün saçlarını beceremiyorlar oyüzden bende kaldım ortada

bende ondan korkuyorum.güzel kesiyo, güzel boyuyo, güzel de dalga yapıyo ama düğün saçını nası yapar diye düşünüyorum.topuz için her sene yurtdışına kursa gidiyo sanırım ablamın düğünü için konuştuğumuzda öyle bi bahsetmişti.güzel yapar heralde.başka bi yere gitsem hiç bilmeyerek gidicem en azından burayı az çok tanıyorum :) fiyatı da çok uygun verince cumartesi randevuyu alıcam :)

aramıza iyi birde kuaför almalyız bence şöyle hepimizin evine gelecek

canım anadolu yakasındasın ama benim dediğim kuaföre genede uzak kalıyorsun. göze alırm yolu dersen adını sölim sanada

yok canım anadolu yakasında iyi bir kuaför arıyorum gerçi normal saç yaptırsam bulurumda tesettür baş iyi yapan bir kuaför arıyorum :s

Avrupa yakası için bahçelievlerde çok güzel kuaförler var kızlar tavsiye edebilirim onlarında fiyatları 500 felandı

Hahah bende yakın başka kuaför ayarlıcam onlar oraya gitsin şehir dışından gelecekler falan Ayrıca için rahat olsun kesinlikle

Günaydın canm iyiyizz seni sormalı
ne olsun kuzum iyim çok şükür bende işte ev arıyoruz harıl harıll

Çokkk güzel olmuuuş ellerine sağlıkkk kına keselerimi böyle süslücem inşallah bende

Sizin vaktiniz var ama çok sıkmayın kendinizi bulursunuz kuzu

Kuzuu ne güzel olmuşlar yaaa çok beğendim eline sağlıııık :)
süslemesi yeterlimi sizce kararsız kaldım bir gül iki tomurcuk yeterli olmuş dimi

süslemesi yeterlimi sizce kararsız kaldım bir gül iki tomurcuk yeterli olmuş dimi
Gayet yeterli bence kuzucum , çok iyi olmuş

Kızlar biz de dün banyo dolabı işini çözdük :) Bir de avize aldım yatak odasına. Normal bişey. Duvar renkli olacak diye renksiz bişey alayım dedim oldu bitti :)Albümdeleeeer

Çokkk güzel olmuuuş ellerine sağlıkkk kına keselerimi böyle süslücem inşallah bende

Sizin vaktiniz var ama çok sıkmayın kendinizi bulursunuz kuzu
vaktimiz var evet ama eşya alamıyoruz evi görmeden birde annemler geldi onlar burdayken tutulsun istiyor oyüzden biraz sıkıntı

Adı ne canım ben bakabilirim belki öyleyse

yasemin eraslan ve hatice kaşık var canım faceden googledan bakabilirsin yaptıkları modellere ve makyaja

Evin, koltuk döşemelerin, avizen, damatlığın hepsi hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…