2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok güzel dolap çok şık canım güle güle kullan. Avizede çok şirin koçtaşmı ? Güle güle kullanın

Hmm evet o sıkıntı var haklısın

önce kuaför, sonra nikah şekeri..halletmediğim ne varsa ortaya çıkarıyorsun yahu
nikah şekerleri için bekleme kuzu zaten malzemeleri aldın her akşam bi kaç tane yapsan kardır.

koçtaş ganimetleri abajurda bende omu benimkimi diye kararsız kalmıştım güzel tercih :) banyo dolabıda çok güzel o banyonun havasını baya değiştirecek :) güle güle kullan canım hayırlı olsun

Evin, koltuk döşemelerin, avizen, damatlığın hepsi hayırlısı olsun canım
Canım çok teşekkür ederiiiimm :)
Çok güzel dolap çok şık canım güle güle kullan. Avizede çok şirin koçtaşmı ? Güle güle kullanın
Teşekkürler canımcııım :) Evet koçtaş hepsiciği. Tam duvar kağıdını da çözüyordum kiii milyon tane model içinden bir benim beğendiğim kalmamış Ayruca o yapışkanlı folyalar orda baya uygundu onlardan aldım. Gittiğimde denicem bi olursa devamını da alırım dedim :)

hazır konu nikah şekerinden açılmışken sizlere bir sorum var

minik kovalar aldım ya ben, onların içine badem şekeri koysam mı ? ya da nasıl süslesem?

koçtaş ganimetleri abajurda bende omu benimkimi diye kararsız kalmıştım güzel tercih :) banyo dolabıda çok güzel o banyonun havasını baya değiştirecek :) güle güle kullan canım hayırlı olsun
Kuzucum çok teşekkür ederim, sende mi bakmıştın o avizeye
Dolabı ben de sevdim baya inşallah havasını değiştirir de sinir olmaktan kurtulurum

Kuzucum çok teşekkür ederim, sende mi bakmıştın o avizeye
Dolabı ben de sevdim baya inşallah havasını değiştirir de sinir olmaktan kurtulurum
seninkinin moru varya onu düşünmüştüm ben sonra diğerinde karar kılmıştım. sinir olma kuzu güzel olacak takılma

Dolap çok yakışacak banyoya kuzum merak etme güzel olacak. İlk fırsatta dene ozaman folyoları..

hazır konu nikah şekerinden açılmışken sizlere bir sorum var

minik kovalar aldım ya ben, onların içine badem şekeri koysam mı ? ya da nasıl süslesem?

Lavanta olabilir canım curlygirl 'ün dediği gibi

Dolap çok yakışacak banyoya kuzum merak etme güzel olacak. İlk fırsatta dene ozaman folyoları..
İnşallah kuzucum benim de ümidim bu dolap Evet evet Cuma günü giderim muhtemelen. Bu hafta ilginç bir yoğunluk mevcut ben de Hergün yeni bişeye koşturmaca. Uykusuzluktan da kırılıyorum zaten ne olacak sonum bilmem. Ayy bir de bunca yıllık hayatımda erginlik de dahil olmak üzere hiç yaşamadığım şeyler geldi başıma , yanağımda 3-4 tane kırmızı noktacıklar var

ömrüm ergen sivilcelerle geçti benimde, en son ilaçla kurudular..Şimdi yine aldılar başını gidiyorlar, çözüm bulursan bana da söyle

İşte bunlar hep stress Çok normal canım sen düzenli bakımını ihmal etme geçer iz falan kalmaz meraklanma. Ev belli olunca koşuşturmacalar artıyor tabi perdesi halısı vs vs. Kolay gelsin kuzucum
Benimde almam gereken şeyler aklımı kurcalıyor ama ay başını beklemek zorundayım artık.

evet canım bence de , çok da mantıklı olur sanırım..belki şekerini alıp , kovayı atmazlar
Badem şekeri oldumu illa ki çocuklar için bozulacak zaten Lavantayı yemeye kalkmazlar

ömrüm ergen sivilcelerle geçti benimde, en son ilaçla kurudular..Şimdi yine aldılar başını gidiyorlar, çözüm bulursan bana da söyle
Off çok fena yaa. Ben ergenlikte bile sivilce problemi yaşamadım. Şimdi hepsi bir araya toplanmış yılların intikamını alıyorlar herhalde Hiç anlamadığım bir durum bu yani ama çözüm yolu ariciim tabi devamı gelirse. O zaman sana da koşarım kuzu :)

Haha evet hep stress , kör olasıca stres
Kesinlikle kuzu ama en büyük dert boya. Onu halletmeden hiçbişey yapamıyoruz ve çok ilginçtir ki boyacıya ulaşamaıyoruz güya başlayacaktı bugün hatta dünn..
O olmadan eve bişey de götürmek istemiyorum olmuyo yanii..

Boya olmadan götürme zaten. Allah allah adam paraya doymuş herhalde çok ilginç Madem yapmıcaksın neden kabul ediyorsun dimi ama yokmu başka boyacı ?

aynen ya emeğe saygı duyarlar belki

Boya olmadan götürme zaten. Allah allah adam paraya doymuş herhalde çok ilginç Madem yapmıcaksın neden kabul ediyorsun dimi ama yokmu başka boyacı ?
Vardır mutlaka da yeni bir araştırmaya girişicez şimdi. Hayır haber ver bari gelmeyeceksin di mi.
Gel de stres olma işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…