- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Off çok fena yaa. Ben ergenlikte bile sivilce problemi yaşamadım. Şimdi hepsi bir araya toplanmış yılların intikamını alıyorlar herhaldeHiç anlamadığım bir durum bu yani ama çözüm yolu ariciim tabi devamı gelirse. O zaman sana da koşarım kuzu :)
Vardır mutlaka da yeni bir araştırmaya girişicez şimdi. Hayır haber ver bari gelmeyeceksin di mi.
Gel de stres olma işteee
Ayy ciddi problem o da yaa. Benim de bi arkadaşım vardı o da çok uzun zaman ilaç kullandı bu yüzden. Sivilce gitse de cildi bozuyor iştee. Bir çözümü olmalı ama neeee :)ben 15 yaşında bir girdim ergenliğe 23 yaşına kadar sivilceliydimDoğal yollarla gideremedim ben ,6 ay ilaç kullandım ama şu an kullanamıyorum izin çıkmıyor
Hoff derin derin nefes alayım ben o zaman azcıkYani tabi ki haber vermesi gerekir aman stres yapacak o kadar çok şey var ki
Ayy ciddi problem o da yaa. Benim de bi arkadaşım vardı o da çok uzun zaman ilaç kullandı bu yüzden. Sivilce gitse de cildi bozuyor iştee. Bir çözümü olmalı ama neeee :)
Hoff derin derin nefes alayım ben o zaman azcıkEn sonunda gidip kendim boyicam. Alıcam iki tane boyacı tulumu girişicez
Ayy ciddi problem o da yaa. Benim de bi arkadaşım vardı o da çok uzun zaman ilaç kullandı bu yüzden. Sivilce gitse de cildi bozuyor iştee. Bir çözümü olmalı ama neeee :)
stres bitince , o da geçer diye avunuyorum artık
Hoff derin derin nefes alayım ben o zaman azcıkEn sonunda gidip kendim boyicam. Alıcam iki tane boyacı tulumu girişicez
Hahah bak sevimli gelmeye başladı bu fikir deme öyle şeylerHahha romantikte olur bak filmlerdeki gibi birbirinizin burnuna boya falan sürersiniz
Evet canım. Tavanlar hariç komple boyanacak. Kötü değil şuanki durumuda ama temizlik maksatlı yapılacak işte yer yer kirli çünkü ya da düzelmesi gerekenler var falanTüm ev mi boyanacak canım?
çok güzeller eline sağlık :)hele bi bakın albümümde ne var :)
Süper fikir bak daha önce düşünseydik keşke bizde yapardıkHahah bak sevimli gelmeye başladı bu fikir deme öyle şeylerBir de fotoğrafçı çaprayım bari klip çeker foto çeker . Hatta düğünde de slyat olarak onu oynatırız
Evet canım. Tavanlar hariç komple boyanacak. Kötü değil şuanki durumuda ama temizlik maksatlı yapılacak işte yer yer kirli çünkü ya da düzelmesi gerekenler var falan
Eh şansınıza küsün artık napalım bize kısmetmişSüper fikir bak daha önce düşünseydik keşke bizde yapardık
Güle güle kullan kuzu iyi yapmışsın bu avize güzel olmuş :)Gayet yeterli bence kuzucum , çok iyi olmuş
Kızlar biz de dün banyo dolabı işini çözdük :) Bir de avize aldım yatak odasına. Normal bişey. Duvar renkli olacak diye renksiz bişey alayım dedim oldu bitti :)Albümdeleeeer
Teşekkür ederim kuzuu :)Güle güle kullan kuzu iyi yapmışsın bu avize güzel olmuş :)
Napalım artık yapıcak birşey yokEh şansınıza küsün artık napalım bize kısmetmiş
kızlar bir şey daha takıldı kafamane yapacağınızı merak ediyorum. gelinlik altına ne giyeceksiniz
işte bende bilemedim :) açılırsa tarlatan kalkarsa falan ne giymek lazımne giyilir ki
kızlar bir şey daha takıldı kafamane yapacağınızı merak ediyorum. gelinlik altına ne giyeceksiniz
üst için bana giymeyeceksin dedi kuzu gelinlik kendinden şeyli zatenBilemedimüst için gelinliğe uygun birşey olmak zorunda ama
üst için bana giymeyeceksin dedi kuzu gelinlik kendinden şeyli zatenama alt ?
işte bende bilemedim :) açılırsa tarlatan kalkarsa falan ne giymek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?