2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben 15 yaşında bir girdim ergenliğe 23 yaşına kadar sivilceliydim Doğal yollarla gideremedim ben ,6 ay ilaç kullandım ama şu an kullanamıyorum izin çıkmıyor

ben 15 yaşında bir girdim ergenliğe 23 yaşına kadar sivilceliydim Doğal yollarla gideremedim ben ,6 ay ilaç kullandım ama şu an kullanamıyorum izin çıkmıyor
Ayy ciddi problem o da yaa. Benim de bi arkadaşım vardı o da çok uzun zaman ilaç kullandı bu yüzden. Sivilce gitse de cildi bozuyor iştee. Bir çözümü olmalı ama neeee :)
Yani tabi ki haber vermesi gerekir aman stres yapacak o kadar çok şey var ki
Hoff derin derin nefes alayım ben o zaman azcık En sonunda gidip kendim boyicam. Alıcam iki tane boyacı tulumu girişicez

Hahha romantikte olur bak filmlerdeki gibi birbirinizin burnuna boya falan sürersiniz

Tüm ev mi boyanacak canım?

Hahha romantikte olur bak filmlerdeki gibi birbirinizin burnuna boya falan sürersiniz
Hahah bak sevimli gelmeye başladı bu fikir deme öyle şeyler Bir de fotoğrafçı çaprayım bari klip çeker foto çeker . Hatta düğünde de slyat olarak onu oynatırız
Tüm ev mi boyanacak canım?
Evet canım. Tavanlar hariç komple boyanacak. Kötü değil şuanki durumuda ama temizlik maksatlı yapılacak işte yer yer kirli çünkü ya da düzelmesi gerekenler var falan

Süper fikir bak daha önce düşünseydik keşke bizde yapardık

Güle güle kullan kuzu iyi yapmışsın bu avize güzel olmuş :)

kızlar bir şey daha takıldı kafama ne yapacağınızı merak ediyorum. gelinlik altına ne giyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…