- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hahah süper fikirpaçalı don giyelim
çok iyi fikir bence kuzu
Ayy çok heyecanlııı gözün aydın kuzucuuum :)Mobilyalarım gelmiş :)
oo gözün aydın canım aşkla yerleştir evine inşallah hepsinin hayrını gör tatlımmMobilyalarım gelmiş :)
hadi gözün aydınnn
Ayy çok heyecanlııı gözün aydın kuzucuuum :)
Teşekkür ederim kızlar ayyy nasıl merak ediyorum :)oo gözün aydın canım aşkla yerleştir evine inşallah hepsinin hayrını gör tatlımm
Ayy edilmez mi meraaak. Akşam koşarak gidersin artıkTeşekkür ederim kızlar ayyy nasıl merak ediyorum :)
canım çok sorun değil ne giyeceğin üstten giyeceğin zaten prova sırasında alınıyor gelinlikler genel giyeceğin çamaşıra göre dikiliyor alttanda zaten genelde ten çorap giyiliyor altına normal çamaşır giyebilirsin çünkü gelinliği çıkarır çıkarmaz o işi yapcak değilsin heralde. Bi duş alırsın vs ondan sora özel çamaşır giyersin. Çünkü bunun kazası var vs var allah korusun. Her türlü hali var tabi kendimce bu düşünce :dkızlar bir şey daha takıldı kafamane yapacağınızı merak ediyorum. gelinlik altına ne giyeceksiniz
Hadi gözün aydınnnTeşekkür ederim kızlar ayyy nasıl merak ediyorum :)
Ayy edilmez mi meraaak. Akşam koşarak gidersin artık
saoll kuzum :)Hadi gözün aydınnn
gelinlikten sonra halim kalır inşallah ay bide nasıl ters ikiside
İnşallah eve gidersem çekicemmAyy sen yarın bize birsürü fotoğrafla geleceksin o zamaaaaaan
(Şimdiden hatırlatayım beklentiyi de ne oluur ne olmaz )
Hahah ben elmaaa diye bekliyordum 2. mesajı ondan çıkmadım ne bileyimNiye çıkmadınız amaa elma diyorum size
HAhaha haklısın elma demedim ekstra yazmam gerekiyorduHahah ben elmaaa diye bekliyordum 2. mesajı ondan çıkmadım ne bileyim
Herkesler kaybolduuu
İvit işteee, sonra niye çıkmadınız diyosun olacak iş mi nasıl çıkalımHAhaha haklısın elma demedim ekstra yazmam gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?