Hahah kafa bir milyon zaten elma demeyi unutmuşum çıkıverin işte nolcak herşeyi benden beklemeyinİvit işteee, sonra niye çıkmadınız diyosun olacak iş mi nasıl çıkalım
güzel fikirpaçalı don giyelim
hayırlı olsun fotolarla bekliyoruz :)Mobilyalarım gelmiş :)
evet bu mantıklı geldi banada. ozamn boxer giysem sorun olmaz demicanım çok sorun değil ne giyeceğin üstten giyeceğin zaten prova sırasında alınıyor gelinlikler genel giyeceğin çamaşıra göre dikiliyor alttanda zaten genelde ten çorap giyiliyor altına normal çamaşır giyebilirsin çünkü gelinliği çıkarır çıkarmaz o işi yapcak değilsin heralde. Bi duş alırsın vs ondan sora özel çamaşır giyersin. Çünkü bunun kazası var vs var allah korusun. Her türlü hali var tabi kendimce bu düşünce :d
olur cnm nie olmasın :)güzel fikir
hayırlı olsun fotolarla bekliyoruz :)
evet bu mantıklı geldi banada. ozamn boxer giysem sorun olmaz demi
güzel fikir
hayırlı olsun fotolarla bekliyoruz :)
evet bu mantıklı geldi banada. ozamn boxer giysem sorun olmaz demi
Ama biz en güzel günde niye düşüyoruz yahusen düşme vs deyince bende tırstımboxer güzel fikir , hemde rahat olur
Ama biz en güzel günde niye düşüyoruz yahuOf ben çok sakarım gerçi allah korusun
Ama biz en güzel günde niye düşüyoruz yahuOf ben çok sakarım gerçi allah korusun
fotosuzzz olmazzzzzbu arada davetiye tasarımcımsevgili nişanlım bir matbaacıdan örnek olarak bastırmış davetiyemizden, bu akşam görücem nasıl bir şey olmuş
Heyecandan ayaklarımız birbirine dolanır Allah korusunne olur ne olmaz giy bir paçalı don ne olacak
bu arada davetiye tasarımcımsevgili nişanlım bir matbaacıdan örnek olarak bastırmış davetiyemizden, bu akşam görücem nasıl bir şey olmuş
Hahafotosuzzz olmazzzzz
fotosuzzz olmazzzzz
Ayyy çok merak ettim bak şimdi hemen görmek istiyorum yarıın
Ayrıca giyemem pişik olurum valla onunla
Hahagreenandblue ben de aynısını diyecektim ki arkadaşım benden önce davranmış sağolsun
Ay bizim kadar fotoğraf meraklısı başka topik varmı acaba
hihiihi olmaz lastikliler neyimize yetmniyoronayınıza sunucam elbet
bende pek merak ettim canlı nasıl bir şey olacak
konuşturma beni açık açık şimdiboxer larında dantelli olanları vardır
nasıl yani aldığın ama foto olmayan söylemediğin şeylermi varZaten bir çok şeyin fotosunu yükleyemedim ben, aldıklarımdan hiç bahsetmiyorum foto olmayınca
Evet sen sabıkalı sayılırsın bu konuda zatenZaten bir çok şeyin fotosunu yükleyemedim ben, aldıklarımdan hiç bahsetmiyorum foto olmayınca
onayınıza sunucam elbet
bende pek merak ettim canlı nasıl bir şey olacak
konuşturma beni açık açık şimdiboxer larında dantelli olanları vardır
Zaten bir çok şeyin fotosunu yükleyemedim ben, aldıklarımdan hiç bahsetmiyorum foto olmayınca
nasıl yani aldığın ama foto olmayan söylemediğin şeylermi var
Evet sen sabıkalı sayılırsın bu konuda zaten
Dantellimi bilemedim bak şimdi
Aaa ama bu çok büyük bir ayıp biliyorsun değilmi hem foto yok hem aldım demek yok olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?