ufak tefek şeyler ya
ufak tefek şeyler ya
tabiiisii dantelli olanları da vardır , allahım ya konuya gel
ben şimdi hafızamı bir yoklayayım
ben açtım ama sizde devam etttiiniz hihihiHahaha zaman yaklaşınca konuların bu olması normal sankicurlygirl açtı hem konuyu
Hadi yokla bakalım neler aldınnn
ben açtım ama sizde devam etttiiniz hihihi
kızlar yeni yüklediğim fotolara bakıp oylarmısınz
Çok tatlı olmuş bunlaaaar. 4. diyorum ben çiçekleri yoğun ve üstte olan :)kızlar yeni yüklediğim fotolara bakıp oylarmısınz
kızlar yeni yüklediğim fotolara bakıp oylarmısınz
aklıma gelenleri ekledim albüme
kuzu güle güle kullan o mutfak sabunluğundan bende arıyorum nedense hiç birini beğenmedim seninki güzelmişaklıma gelenleri ekledim albüme
5'i beğendim canım ben
Çok ciciler kirli sepetin çok tatlı güle güle kullan kuzu bundan sonra her aldığını ekle lütfen
kuzu güle güle kullan o mutfak sabunluğundan bende arıyorum nedense hiç birini beğenmedim seninki güzelmiş
koçtaş bize çok yakın süreklide gidiyorum ama sabunluk hiç dikkatimi çekmemişti bakayım madem :)çok teşekkürler canım, ben banyo paspası hariç aldıklarımı koçtaştan aldım, sende oradan bulursun bence
kolonyalar ne renk olacaktı canım süslemesi falanKızlar hazır oylama yapılıyorken bende nikah kolonyaları için şişelere etiket yaptım bakarmısınız albüme pek içime sinmedi ama belki başka yapabilirim.
kolonyalar ne renk olacaktı canım süslemesi falan
Ben ilkini çok sevdim kuzuu :)Kızlar hazır oylama yapılıyorken bende nikah kolonyaları için şişelere etiket yaptım bakarmısınız albüme pek içime sinmedi ama belki başka yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?