- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Büyük ihtimal pembe olur kolonyalar süslemede etikete göre yapıcam canım
orkideler altta olan ilk bence canım hatta bana göre açık ara öndeBüyük ihtimal pembe olur kolonyalar süslemede etikete göre yapıcam canım
Ben ilkini çok sevdim kuzuu :)
bende 1. çok beğendim :)
orkideler altta olan ilk bence canım hatta bana göre açık ara önde
Ay aldıklarının da bir kısmını görmek bizi mutlu etti kuzu :) Çok güzeller güle güle kullan :)bende 1. çok beğendim :)
5 :)kızlar yeni yüklediğim fotolara bakıp oylarmısınz
Ortak karar çıkınca insan bir sevindirik oluyor yaaOrtak karar ozaman 1.
1 :)Kızlar hazır oylama yapılıyorken bende nikah kolonyaları için şişelere etiket yaptım bakarmısınız albüme pek içime sinmedi ama belki başka yapabilirim.
Evet yaa kesin doğru karar verdiğini düşünüyorOrtak karar çıkınca insan bir sevindirik oluyor yaa
Ay aldıklarının da bir kısmını görmek bizi mutlu etti kuzu :) Çok güzeller güle güle kullan :)
Ben bu sebepten aklımdaki fotoğrafçıyı değiştirmeye yönelmiş bir insan olarak seni çok iyi anlarım kuzuEvet yaa kesin doğru karar verdiğini düşünüyor
HahahhBen bu sebepten aklımdaki fotoğrafçıyı değiştirmeye yönelmiş bir insan olarak seni çok iyi anlarım kuzu
Ay fotoğrafçı karşıda ya bi türlü ayarlayıp da gidemedik ki görüşmeye. Bi aksilik çıkmazsa perşembe gidicez artk inşallahhh!HahahhSahii sorucam unutuyorum noldu o iş ?
haaahaaakuzu teşekürler ve buarada dikkat ettimde sen bize hiç foto göstermiyorsun
ufak tefek bişide mi almıyorsun :)haaahaaacanım ne göstereyim ki biz hala ev bulamadık o yüzden eşyaları da almadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?