Ay fotoğrafçı karşıda ya bi türlü ayarlayıp da gidemedik ki görüşmeye. Bi aksilik çıkmazsa perşembe gidicez artk inşallahhh!
o zaman bir kaç hafta önce aldığım çeyizciklerden aklıma gelenleri ekleyeyimufak tefek bişide mi almıyorsun :)
aynen canım orası teşekkür ederimAnlaştınız mııı. Benim anlaşacağım yerden bahsediyorsun herhalde di mi? Sen de onu demiştin çünküü.
Hayırlı olsun canım aradan çıkmış o iyi olmuş :)
Benim istediğime yaklaştık gibi ama inanıyorum oraya gidersek bu iş olacak benceHadi bakalım inşallahMekan karar verildimi ?
Hahhah hedefe çok yakınsın ozaman pes etme yokBenim istediğime yaklaştık gibi ama inanıyorum oraya gidersek bu iş olacak bence
Haha perşembe günü adalar çekimi onaylansın diye dualarınıza ihtiyacım olacak hazırlıklı olunHahhah hedefe çok yakınsın ozaman pes etme yok
Haha perşembe günü adalar çekimi onaylansın diye dualarınıza ihtiyacım olacak hazırlıklı olun
bak şimdi benim kafamıda kurcaladınHaha perşembe günü adalar çekimi onaylansın diye dualarınıza ihtiyacım olacak hazırlıklı olun
Hahah süpersin o zaman ben sa sana genel dua etmeye başlayayım mademŞimdiden başlarım ben sen merak etme
Provayı kınada falan kullanmayacaksan gayette olabilir, düşün sen bunu bibak şimdi benim kafamıda kurcaladınben kuaförle yaptığım prova günü çekimi yapıpta adadamı yapsam ay bütün planlarım değişir ozaman
Genel duamı ahhah iyiymiş bak bu süper olurHahah süpersin o zaman ben sa sana genel dua etmeye başlayayım madem
Provayı kınada falan kullanmayacaksan gayette olabilir, düşün sen bunu bi
Genel duamı ahhah iyiymiş bak bu süper olur
Yok kuzu ya bu baska model keske bu olsaydiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?