2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar iznimi ayarlıyorumda kına gününden bir gün önce izne ayrılsam yeterli olur mu sizce?

bu işin içinden çıkamicam sanırım ya , hazır basım yaptırıcam sonunda
Neden canım ne sıkıntı oldu özensiz yapmışlar ?
kızlar iznimi ayarlıyorumda kına gününden bir gün önce izne ayrılsam yeterli olur mu sizce?
Bence yeterli olur kuzu benim kına p.tesi olacak c.tesi çalışıcam aynı senin gibi bir gün öncesi izne çıkmış oluyorum

Neden canım ne sıkıntı oldu özensiz yapmışlar ?

Bence yeterli olur kuzu benim kına p.tesi olacak c.tesi çalışıcam aynı senin gibi bir gün öncesi izne çıkmış oluyorum

tanesi 50 kuruş olacak canım, daha zarfı var, süslemesi var..maliyeti daha da artacak gibi geliyor

bende öyle yapmayı düşünüyorum canım, ucu ucuna ancak yetiyor izin..evlilik izni kaç gün senin?
nikah izni 3 gün canım. bizde bir haftadan fazla izin vermiyorlar iznin olsada ama şeflerimle konuştum yönetimle konuşup ayarlayacaklar. 8 kına 9 düğün 14 te ikinci düğün sonrası balayı ya. 7 sinde izne ayrılıp 19 unda iş başı yapayım dedim. 3 gün evlilik izni 4 gün geçen seneden senelik iznim var 4 de bu seneden gidecek sanırım anca ayarlanıyor.

Günaydın kuzucuklaaar :)
tanesi 50 kuruş olacak canım, daha zarfı var, süslemesi var..maliyeti daha da artacak gibi geliyor
Kuzu özensiz olmuş @blisss in dediği gibi bi yerde daha aynı şeyi yaptırabilirsin. Gerçekten çok zormuş ben de basım konusunda ne yapacağımı şaşırdım. Bir yerde daha dene şansını madem . curlygirl bu konuda ne kadar şanslı olduğunu şuan daha iyi anlamışsındır :))
Bu aradaa albüme provadan fotoğraflar ekledim. ) aynı hareketi @Conchiglia dan da bekliyoruz :) Ama çok işi var daha tabii. Benim dantel elimle tuttuğum olacak. daralacak eteği yapılacak üst dekolte ve sırt ayarlanacak falan filan :Bir de duvar kağıdımı alıverdim. O da albümde tabiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…