Albüme ekledim davetiye örneğini , yorumlara açığım
sol taraftan düzgün kesememişler sanırım. @blisss deidğin gibi ortalanmamış
şimdi farkettim bende
canım fiyat ne verdilerşimdi farkettim bende
Başka yerde bastırın canım birde örnek bence
canım fiyat ne verdiler
hım 50 kuruş iyi sanki kağıt kalitesi nasıl kalınlığıtanesi 50 kuruş olucakmış canım
canım bende çok beğendim çok cici yanlız davetiyenin hem alt hem üst kısmında olan çiçekler sade tek bi yerinde olsa sanki daha şık olur gibi geldi bana cnmşimdi farkettim bende
kızlar iznimi ayarlıyorumda kına gününden bir gün önce izne ayrılsam yeterli olur mu sizce?
Neden canım ne sıkıntı oldu özensiz yapmışlar ?bu işin içinden çıkamicam sanırım ya , hazır basım yaptırıcam sonunda
Bence yeterli olur kuzu benim kına p.tesi olacak c.tesi çalışıcam aynı senin gibi bir gün öncesi izne çıkmış oluyorumkızlar iznimi ayarlıyorumda kına gününden bir gün önce izne ayrılsam yeterli olur mu sizce?
hım 50 kuruş iyi sanki kağıt kalitesi nasıl kalınlığı
canım bende çok beğendim çok cici yanlız davetiyenin hem alt hem üst kısmında olan çiçekler sade tek bi yerinde olsa sanki daha şık olur gibi geldi bana cnm
Neden canım ne sıkıntı oldu özensiz yapmışlar ?
Bence yeterli olur kuzu benim kına p.tesi olacak c.tesi çalışıcam aynı senin gibi bir gün öncesi izne çıkmış oluyorum
Anladım canım o kağıt için 50 kuruş fazla zatentanesi 50 kuruş olacak canım, daha zarfı var, süslemesi var..maliyeti daha da artacak gibi geliyor
nikah izni 3 gün canım. bizde bir haftadan fazla izin vermiyorlar iznin olsada ama şeflerimle konuştum yönetimle konuşup ayarlayacaklar. 8 kına 9 düğün 14 te ikinci düğün sonrası balayı ya. 7 sinde izne ayrılıp 19 unda iş başı yapayım dedim. 3 gün evlilik izni 4 gün geçen seneden senelik iznim var 4 de bu seneden gidecek sanırım anca ayarlanıyor.bende öyle yapmayı düşünüyorum canım, ucu ucuna ancak yetiyor izin..evlilik izni kaç gün senin?
Kuzu özensiz olmuş @blisss in dediği gibi bi yerde daha aynı şeyi yaptırabilirsin. Gerçekten çok zormuş ben de basım konusunda ne yapacağımı şaşırdım. Bir yerde daha dene şansını madem .tanesi 50 kuruş olacak canım, daha zarfı var, süslemesi var..maliyeti daha da artacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?