2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar :)
günaydın canım hoşgeldinn
Günaydın kuzumm şimdiden çok güzel gözüküyor gelinliğin Dantel çok güzel bakalım işlenince nasıl olacak
Duvar kağıdına bayıldımm çokk şık renkleri çok güzelll

benimde senelik 9 gün iznim var.+ 3 günde evlilik izni..1 eylülde çıkmayı düşünüyorum..2 eylül kına, 5 eylülde düğün.15 eylülde de dönmem lazım..bakalım nasıl olacak

berbat ya a4 kağıdından biraz daha kalın
inceyse evet 50 kuruş fazla oluyor. bana kağıt kataloğu gelmişti ya orda gr ları yazıyordu 100-200-300-350-400 vardı. benimki 300 gr lıktı. 100 grlık olanlar a4 kağıdından biraz kalındı. zarflarda 300den bi ince olan olsun demiştim. snaırım 200 gr lık yapılar onu ama o bile ince durur.

teşekkür ederim canım :) bende pek bi hareket yok ama siz neler yapıyosunuz bi bakıyım dedim :)

canım gelinliğine de duvar kağıdına da bayıldım güle güle kullan :)

Günaydın canım, gelinliğin çok güzel olacak bu gidişle duvar kağıdında çok şık ..
Çok özentisiz olmuş bende farkındayım, zamanım da yok ağustosun ilk haftasına yetiştirmem lazım davetiyeyi..bilmiyorum nasıl olacak..çok fena stres yaptım şu an..benim gelinlikte muamma, fena salmıştım kendimi şimdi acısı çıkıyor

gelinlik çok güzel olacak şimdiden belli oluyor :) duvar kağıdıda çok güzel hayırlı olsun :)
@Conchiglia bekliyorum :) ayrıca kesinlikle ne kadar şanslı olduğumu her gün daha iyi anlıyorum çok büyük dertmiş bu basım işi
benimde senelik 9 gün iznim var.+ 3 günde evlilik izni..1 eylülde çıkmayı düşünüyorum..2 eylül kına, 5 eylülde düğün.15 eylülde de dönmem lazım..bakalım nasıl olacak
senin tarihler yakın olduğundan sana baya zaman kalacak kuzu çok güzel

Belki kağıt kataloğu falan olsa elimde , ona göre seçim yaparım ama maalesef..Sen çok şanslı çıktın maşallah ya

Arayı açmamakla iyi mi ettik kötümü bilmiyorum ama..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..zaten buradan gidecek olanlar uçakla gidecek..biz araba ile gitmeyi düşünüyoruz..inşallah sıkıntı olmaz

canım gelinliğine de duvar kağıdına da bayıldım güle güle kullan :)
Teşekkürler kuzulaar. Sırtını beğenmedim sadece onun da fotosu yok. Düzeltirler inşallah. 12 Ağustosda son halini görücem. Umarım istediğimiz gibi çıkar hepimizin gelinlikleriii. Heyecanlı bir bekleyiş
Ay duvar kağıdımı gördüğüm an heyecanlandım resmen Ama katalogdaki fiyatı 400 liraydı çok korkunç. Neyseki 110 liraya aldım ben :)

Bende de bu aralar pek hareket yok h.sonu hareketlenecek gibi duruyor Kına alışverişine falan çıkıcam

oo sende hızlancaksın yani.nişanlımın amcasının oğlu evlenicek onu bekliyoruz bizde.perşembe kınaya gidicem tek başıma cumartesi de düğüne gidicez.ondan sonra gelinlik bakmaya gidicez işte.kına alışverişini de yaparım gelinlliği çabuk halledersem.birde damat bohçası için bişeyler alıcam.yarında tv ünitesini getircekler.şimdilik bu kadar işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…