Hha kader ortağımmısın sen beniimoo sende hızlancaksın yani.nişanlımın amcasının oğlu evlenicek onu bekliyoruz bizde.perşembe kınaya gidicem tek başımacumartesi de düğüne gidicez.ondan sonra gelinlik bakmaya gidicez işte.kına alışverişini de yaparım gelinlliği çabuk halledersem.birde damat bohçası için bişeyler alıcam.yarında tv ünitesini getircekler.şimdilik bu kadar işte :)
bundan sonra salmak yok kuzu dinamik olmak zorundayızGünaydın canım, gelinliğin çok güzel olacak bu gidişleduvar kağıdında çok şık ..
Çok özentisiz olmuş bende farkındayım, zamanım da yok ağustosun ilk haftasına yetiştirmem lazım davetiyeyi..bilmiyorum nasıl olacak..çok fena stres yaptım şu an..benim gelinlikte muamma, fena salmıştım kendimi şimdi acısı çıkıyor
Kesinlikle yaaa, bgeçenlerde davetiyeciye girdim basımı sormak için o sadece basımı 2 liraya yaparım dedi zarf hariç düşün. Sonra da kendi diyoki " bu kadar davetiye var burda abla davetiyenin sonu belli yaniii"ay çok fazlayırtıp atacaklar nihayetinde dimi
oo sende hızlancaksın yani.nişanlımın amcasının oğlu evlenicek onu bekliyoruz bizde.perşembe kınaya gidicem tek başımacumartesi de düğüne gidicez.ondan sonra gelinlik bakmaya gidicez işte.kına alışverişini de yaparım gelinlliği çabuk halledersem.birde damat bohçası için bişeyler alıcam.yarında tv ünitesini getircekler.şimdilik bu kadar işte :)
Kızlar bu tasarım davetiyerlerden hazır olarak sizce ne kadar fiyat isterler, sormaya tırsıyorum
Kesinlikle yaaa, bgeçenlerde davetiyeciye girdim basımı sormak için o sadece basımı 2 liraya yaparım dedi zarf hariç düşün. Sonra da kendi diyoki " bu kadar davetiye var burda abla davetiyenin sonu belli yaniii"Haklısın valla dedim. Çok uçmamak lazım bu konuda
canım bastırdığın yere fiyat sorarken 300 grlık kağıda bastırmak istiyorum diye söyleyebilirsin. benimki tam ideal bence.Belki kağıt kataloğu falan olsa elimde , ona göre seçim yaparım ama maalesef..Sen çok şanslı çıktın maşallah ya
fiyatlarKızlar bu tasarım davetiyerlerden hazır olarak sizce ne kadar fiyat isterler, sormaya tırsıyorum
kuzu şirketin baskı yaptırdığı bir matbaa olabilir hani belki orada yardımcı olurlar satın almayla bir görüşsenaynen öyle bakalım nasıl çıkıcam işin içinden
Hafta başından beri boş boş oturuyoruz inan ki, işçiler gelmeyince bize de iş olmuyor doğal olarak..laf olsun diye burdayız yani..
Bende bu işin sonunu çok merak ediyorum. İnternet üzerinden bir matbaacıyla görüştüm aslında 300 gr kağıt kullanacağını söyledi baya da uygun fiyat verdi. Bir de tümünü basmadan bir örnek göndericek. İstersen sen de onla görüşebilirsin kuzu detayları.aynen öyle bakalım nasıl çıkıcam işin içinden
canım bastırdığın yere fiyat sorarken 300 grlık kağıda bastırmak istiyorum diye söyleyebilirsin. benimki tam ideal bence.
benim elimde de başka birinin davetiyesi var, bizim istediğimiz tarzda..karşılaştırdım benim ki yanında sünepe gibi kaldı
fiyatlarMrs Pink dediği gibi oyüzden 50 kuruşa iyi dedim ama kağıt inceyse olmaz
kuzu şirketin baskı yaptırdığı bir matbaa olabilir hani belki orada yardımcı olurlar satın almayla bir görüşsen
çok şirin :)Bende bu işin sonunu çok merak ediyorum. İnternet üzerinden bir matbaacıyla görüştüm aslında 300 gr kağıt kullanacağını söyledi baya da uygun fiyat verdi. Bir de tümünü basmadan bir örnek göndericek. İstersen sen de onla görüşebilirsin kuzu detayları.
Kızlaaar bakın albümde ne vaaaar :)
Bir kargo için sevinç çığlığı atabilirim şuan çok uğraştım ben bunun için çünküü
keşke alabilseydin o zaman bu hafta nasılsa işte yokmuş
akşam gitmeye çalışsan pazar kapalı olabilirsatın alma departmanı ana merkezde canım ya, en iyisi matbaacılar sitesi..pazar günü açık olur mu bilmiyorum
Bende bu işin sonunu çok merak ediyorum. İnternet üzerinden bir matbaacıyla görüştüm aslında 300 gr kağıt kullanacağını söyledi baya da uygun fiyat verdi. Bir de tümünü basmadan bir örnek göndericek. İstersen sen de onla görüşebilirsin kuzu detayları.
Kızlaaar bakın albümde ne vaaaar :)
Bir kargo için sevinç çığlığı atabilirim şuan çok uğraştım ben bunun için çünküü
akşam gitmeye çalışsan pazar kapalı olabilir
Aaa evet kuzu ta kendisiii :) Pudrayı ben de beğenmiştim ama nişanımda falan pudra giydim diye rengini istemedimm.Mrs Pink canım senin daha önce kına için düşündüğün elbise ilk resimdeki şu kırmızı olandı dimi. geçen kotona baktım bende tek omuz kırmızı olanı beğendim sanki sarısıda olan ama bilemedim kınaya uygun olurmu. ayrıca reismdeki pudrada bence çok güzel bir elbise ama benim üst taraf doldurmadığından yaka kısmı çok kötü oldu içim gözüküyor resmen
Teşekkür ederiiiim :)çok şirin :)
Evet canım benim tasarımı kullanacak , arkalı önlü baskı için konuşmuştum bir de ben. Orası bu işi kıvırırsa iyi oluursenin tasarımını mı kullanacak canım? bende bir görüşeyim..nasıl olsa 300 grcurlygirl sayesinde öğrendim
albümüne bakıp geliyorum
Hha kader ortağımmısın sen beniimBen de tek başıma kınaya gidicem bugün. Cuöartesi de birlikte düğüne gidicez. Tek başına kınaya mı gidilir diyip duruyorum bir haftadır
Hha kader ortağımmısın sen beniimBen de tek başıma kınaya gidicem bugün. Cuöartesi de birlikte düğüne gidicez. Tek başına kınaya mı gidilir diyip duruyorum bir haftadır
evet ya pudranın rengi sıkıntı bana kalsa siyahıda harika ama siyah olmaz diyorlarAaa evet kuzu ta kendisiii :) Pudrayı ben de beğenmiştim ama nişanımda falan pudra giydim diye rengini istemedimm.
Ben de bazı elbiseleri baya doldurduğum için uzak duruyorum herkesin bir derdi var yaniO tek omuzlular olmaz ama sanki yaa bilemedim.
Teşekkür ederiiiim :)
Evet canım benim tasarımı kullanacak , arkalı önlü baskı için konuşmuştum bir de ben. Orası bu işi kıvırırsa iyi oluur
aa hadi ya.bende endişeliyim birazcık.hani şu nişanlımın beğendiği koltuk takımını almak için tutturan kız vardı ya o kızın kınasına gidicem işte. geçenlerde birisine onlar beğenmiş tamam ama kapora falan vermemişler.biz gittik parasıyla aldık diyomuş bi de. tabi ben hiç umursamıyorum da.nişanlım götürüp bırakcak ama tek başıma olcam sonuçta.akrabalarından bikaç kız arkadaşım, onlar olcak diye gidicem bi de görümcem var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?