2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hha kader ortağımmısın sen beniim Ben de tek başıma kınaya gidicem bugün. Cuöartesi de birlikte düğüne gidicez. Tek başına kınaya mı gidilir diyip duruyorum bir haftadır

bundan sonra salmak yok kuzu dinamik olmak zorundayız

ay çok fazla yırtıp atacaklar nihayetinde dimi
Kesinlikle yaaa, bgeçenlerde davetiyeciye girdim basımı sormak için o sadece basımı 2 liraya yaparım dedi zarf hariç düşün. Sonra da kendi diyoki " bu kadar davetiye var burda abla davetiyenin sonu belli yaniii" Haklısın valla dedim. Çok uçmamak lazım bu konuda

Oo seni de yoğun bir tempo bekliyor desene. Kına bohça alışverişi, gelinlikk
Gelinliğini hazırmı alacaktın canım sen Tv ünitesinin fotoğrafını isterizzz

Kızlar bu tasarım davetiyerlerden hazır olarak sizce ne kadar fiyat isterler, sormaya tırsıyorum

Değişiyor canım istediğin kağıt cinsine tasarıma zarfa göre

aynen öyle bakalım nasıl çıkıcam işin içinden

Belki kağıt kataloğu falan olsa elimde , ona göre seçim yaparım ama maalesef..Sen çok şanslı çıktın maşallah ya
canım bastırdığın yere fiyat sorarken 300 grlık kağıda bastırmak istiyorum diye söyleyebilirsin. benimki tam ideal bence.
Kızlar bu tasarım davetiyerlerden hazır olarak sizce ne kadar fiyat isterler, sormaya tırsıyorum
fiyatlar Mrs Pink dediği gibi oyüzden 50 kuruşa iyi dedim ama kağıt inceyse olmaz

aynen öyle bakalım nasıl çıkıcam işin içinden
Bende bu işin sonunu çok merak ediyorum. İnternet üzerinden bir matbaacıyla görüştüm aslında 300 gr kağıt kullanacağını söyledi baya da uygun fiyat verdi. Bir de tümünü basmadan bir örnek göndericek. İstersen sen de onla görüşebilirsin kuzu detayları.

Kızlaaar bakın albümde ne vaaaar :)
Bir kargo için sevinç çığlığı atabilirim şuan çok uğraştım ben bunun için çünküü

Mrs Pink canım senin daha önce kına için düşündüğün elbise ilk resimdeki şu kırmızı olandı dimi. geçen kotona baktım bende tek omuz kırmızı olanı beğendim sanki sarısıda olan ama bilemedim kınaya uygun olurmu. ayrıca reismdeki pudrada bence çok güzel bir elbise ama benim üst taraf doldurmadığından yaka kısmı çok kötü oldu içim gözüküyor resmen

Eklentiler

• CBp5b6rW0AA8S-l.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 925073_795014850585089_1694770832_n.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
  • dilek-hanif-for-koton-53326-07042015143611.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
  • indir.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 36

kuzu şirketin baskı yaptırdığı bir matbaa olabilir hani belki orada yardımcı olurlar satın almayla bir görüşsen

satın alma departmanı ana merkezde canım ya, en iyisi matbaacılar sitesi..pazar günü açık olur mu bilmiyorum

çok şirin :)

senin tasarımını mı kullanacak canım? bende bir görüşeyim..nasıl olsa 300 gr curlygirl sayesinde öğrendim

albümüne bakıp geliyorum

Aaa evet kuzu ta kendisiii :) Pudrayı ben de beğenmiştim ama nişanımda falan pudra giydim diye rengini istemedimm.
Ben de bazı elbiseleri baya doldurduğum için uzak duruyorum herkesin bir derdi var yani O tek omuzlular olmaz ama sanki yaa bilemedim.
Teşekkür ederiiiim :)
senin tasarımını mı kullanacak canım? bende bir görüşeyim..nasıl olsa 300 gr curlygirl sayesinde öğrendim

albümüne bakıp geliyorum
Evet canım benim tasarımı kullanacak , arkalı önlü baskı için konuşmuştum bir de ben. Orası bu işi kıvırırsa iyi oluur

Hha kader ortağımmısın sen beniim Ben de tek başıma kınaya gidicem bugün. Cuöartesi de birlikte düğüne gidicez. Tek başına kınaya mı gidilir diyip duruyorum bir haftadır

hadi ya

aa hadi ya. bende endişeliyim birazcık.hani şu nişanlımın beğendiği koltuk takımını almak için tutturan kız vardı ya o kızın kınasına gidicem işte. geçenlerde birisine onlar beğenmiş tamam ama kapora falan vermemişler.biz gittik parasıyla aldık diyomuş bi de. tabi ben hiç umursamıyorum da.nişanlım götürüp bırakcak ama tek başıma olcam sonuçta.akrabalarından bikaç kız arkadaşım, onlar olcak diye gidicem bi de görümcem var tabi

evet ya pudranın rengi sıkıntı bana kalsa siyahıda harika ama siyah olmaz diyorlar ek omuzlularda normalde çok beğendiğim bi elbise oldu ama işte kına için karar veremedim çokta az kaldı of

Ayy o muuu haha
Bir de savunmaya bak ya çok iyiymiş, parasıyla almış demek
Benim gideceğim kına da benim arkadaşımın olduğundan kaderime mahkumum gidip iki kıvırıp dönücez
mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…