Evet başka bi organizasyon için güzeller ama konsepte uymuyorevet ya pudranın rengi sıkıntı bana kalsa siyahıda harika ama siyah olmaz diyorlarek omuzlularda normalde çok beğendiğim bi elbise oldu ama işte kına için karar veremedim çokta az kaldı of
Oo seni de yoğun bir tempo bekliyor desene. Kına bohça alışverişi, gelinlikk
Gelinliğini hazırmı alacaktın canım senTv ünitesinin fotoğrafını isterizzz
Değişiyor canım istediğin kağıt cinsine tasarıma zarfa göre
resmen parayı veren düdüğü çalar hesabıhadi ya
aa hadi ya.bende endişeliyim birazcık.hani şu nişanlımın beğendiği koltuk takımını almak için tutturan kız vardı ya o kızın kınasına gidicem işte. geçenlerde birisine onlar beğenmiş tamam ama kapora falan vermemişler.biz gittik parasıyla aldık diyomuş bi de. tabi ben hiç umursamıyorum da.nişanlım götürüp bırakcak ama tek başıma olcam sonuçta.akrabalarından bikaç kız arkadaşım, onlar olcak diye gidicem bi de görümcem var tabi
Ayy o muuu haha
Bir de savunmaya bak ya çok iyiymiş, parasıyla almış demek
Benim gideceğim kına da benim arkadaşımın olduğundan kaderime mahkumum gidip iki kıvırıp dönücez
mecbur
haha ta kendisinişanlımın parası olmadığından alamamış da kendileri vermiş parasını tıkır tıkır almış onu demeye çalışıyo yani. gülsemmi ağlasam mı bilemedim.ama ailedeki herkes kızı az çok tanıyo pek sevmiyolarmış.bende hiç umursamıyorum söylediklerini
resmen parayı veren düdüğü çalar hesabıinsanlar naıl bu kadar garip oluyor yüzsüzlük
Ayy hiç umursama zaten bence de. Koysun totosunu o koltuklara da içi rahat etsin madem
Onun da öyle dertleri var demek ki. Böyle saçma ehsaplar peşinde koşan insanları anlamadım anlamicamm.
Senin herşeyin fazlasıyla güzel oldu zaten o yüzden gülüp geçebilirsin gönül rahatlığıyla :)
öyle yapıyorum canım kendi eşyamla kendi düğünümle ilgileniyorum kendisi de naparsa yapsın ne derse desin
ay boşver ne işi varmış onunanlatıyolarda kızın garip garip hareketleri varmış zaten.hiç aldırmıyorum o yüzdenbana çeyiz döşenirken yardıma ihtacın olursa çağır dedi.nişanlımda aman aman o sana görümcelik yaapr ortalığı karıştırır sakın diyim diyo. çağırmam zaten dedim belli olmaz onun napıcağı çağırmasan bile gelir belki diyo.
teşekkürler :) 94 tl gibi bişi tutuyordu kargo ile birlikte canım eft yaparsan 3 tl cik indirim yapıyordu öyle yaptım hepsi toplam 91,40 tl oldu
Haha ben de okurken ne yaptı bu kız acaba diyorumkızlar ben biraz önce bişi yaptımdaha önce size göstermiştim hatırlarsınız. ogünden beri başkada hoşuma giden olmadı ve bunuda aradan çıkartmak için şuan sipariş verdim damat yaka çiçeği ile beraber beyfendi takarmı bilmiyorum henüz haberi yok ama bakalım artık
kızlar ben biraz önce bişi yaptımdaha önce size göstermiştim hatırlarsınız. ogünden beri başkada hoşuma giden olmadı ve bunuda aradan çıkartmak için şuan sipariş verdim damat yaka çiçeği ile beraber beyfendi takarmı bilmiyorum henüz haberi yok ama bakalım artık
heyecan yaptımda biraz ondan öyle şey oldu sanırımHaha ben de okurken ne yaptı bu kız acaba diyorum
Çok güzelmiş kuzucum bir eksik daha aradan çıktı bu sayede gözün aydııın :) . Damatların ne yapacağı hep bir muamma zaten köşede dursun takar bence
teşekkürler :) 94 tl gibi bişi tutuyordu kargo ile birlikte canım eft yaparsan 3 tl cik indirim yapıyordu öyle yaptım hepsi toplam 91,40 tl oldu
hihihihaynı şeyi şu an ben yapıyorum ve size sormaya gelmiştim :) set olarak mı yaptıracaksın canım ?
hihihih düşündükçe bende heyecanlanıyorum ama stres daha çokHadi bakalım bir eksik daha tamamlandı ay çok az kaldı ama senin heyecanlanıyorum ben
Eh arada birşeyleri söylememeye mecbur bırakmasalarmış ne yapalımheyecan yaptımda biraz ondan öyle şey oldu sanırımçiçeğe ayrı para verdiğimi duyunca söylenecekti napım gizliden aldım artık aldıktan sonra takar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?