2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet ya pudranın rengi sıkıntı bana kalsa siyahıda harika ama siyah olmaz diyorlar ek omuzlularda normalde çok beğendiğim bi elbise oldu ama işte kına için karar veremedim çokta az kaldı of
Evet başka bi organizasyon için güzeller ama konsepte uymuyor
E siyah da olmaz tabii kendi kınanda. BAkınmaya devam

hazır alıcam canım da bulamazsam diktiririm diyorum.şu düğünü bekliyoruz işte ondan sonra hızlanırız birazccık.tv ünitesini aldığımızda çekmeyi unutmuştum.yarın kuaföre gidicez işte eve uğrayabilirsem görmediğiniz herşeyi çekerim üniteyle birlikte.uğrayamazsam nişanlım atar bende koyarım tabiki

resmen parayı veren düdüğü çalar hesabı insanlar naıl bu kadar garip oluyor yüzsüzlük

Ayy o muuu haha
Bir de savunmaya bak ya çok iyiymiş, parasıyla almış demek
Benim gideceğim kına da benim arkadaşımın olduğundan kaderime mahkumum gidip iki kıvırıp dönücez
mecbur

haha ta kendisi nişanlımın parası olmadığından alamamış da kendileri vermiş parasını tıkır tıkır almış onu demeye çalışıyo yani.gülsemmi ağlasam mı bilemedim.ama ailedeki herkes kızı az çok tanıyo pek sevmiyolarmış.bende hiç umursamıyorum söylediklerini

Ayy hiç umursama zaten bence de. Koysun totosunu o koltuklara da içi rahat etsin madem
Onun da öyle dertleri var demek ki. Böyle saçma ehsaplar peşinde koşan insanları anlamadım anlamicamm.
Senin herşeyin fazlasıyla güzel oldu zaten o yüzden gülüp geçebilirsin gönül rahatlığıyla :)

resmen parayı veren düdüğü çalar hesabı insanlar naıl bu kadar garip oluyor yüzsüzlük

anlatıyolarda kızın garip garip hareketleri varmış zaten.hiç aldırmıyorum o yüzden bana çeyiz döşenirken yardıma ihtacın olursa çağır dedi.nişanlımda aman aman o sana görümcelik yaapr ortalığı karıştırır sakın diyim diyo.çağırmam zaten dedim belli olmaz onun napıcağı çağırmasan bile gelir belki diyo.

öyle yapıyorum canım kendi eşyamla kendi düğünümle ilgileniyorum kendisi de naparsa yapsın ne derse desin

ay boşver ne işi varmış onun kendi çeyizine baksın o

kızlar ben biraz önce bişi yaptım daha önce size göstermiştim hatırlarsınız. ogünden beri başkada hoşuma giden olmadı ve bunuda aradan çıkartmak için şuan sipariş verdim damat yaka çiçeği ile beraber beyfendi takarmı bilmiyorum henüz haberi yok ama bakalım artık

Eklentiler

• bordo-gelin-buketi-2015020-1-700x700.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 37
  • bordo-gelin-buketi-2015020-3-700x700.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 36
  • damat yakasi05-700x700.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 46
Ayy yoğunluk oldu bakamadım buraya

kafein_ mutlaka bekliyoruz kuzucum fotoğrafları
Mrs Pink çok tatlı ama o pembiik güle güle kullan
curlygirl çok hoş canım güle güle kullan yaka çiçeğini mutlaka kullanmalı damat bey Ne kadara aldın

teşekkürler :) 94 tl gibi bişi tutuyordu kargo ile birlikte canım eft yaparsan 3 tl cik indirim yapıyordu öyle yaptım hepsi toplam 91,40 tl oldu

Haha ben de okurken ne yaptı bu kız acaba diyorum
Çok güzelmiş kuzucum bir eksik daha aradan çıktı bu sayede gözün aydııın :) . Damatların ne yapacağı hep bir muamma zaten köşede dursun takar bence

aynı şeyi şu an ben yapıyorum ve size sormaya gelmiştim :) set olarak mı yaptıracaksın canım ?

heyecan yaptımda biraz ondan öyle şey oldu sanırım çiçeğe ayrı para verdiğimi duyunca söylenecekti napım gizliden aldım artık aldıktan sonra takar heralde

aynı şeyi şu an ben yapıyorum ve size sormaya gelmiştim :) set olarak mı yaptıracaksın canım ?
hihihih kalp kalbe karşıymış canım :) özel olarak yaptırmıyorum canım. sitesinde zaten bu şekilde satılıyor ben gelin çiçeği ve yaka çiçeğini alıyorum sadece sanırım düz kurdele kuşakta yanında hediye veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…