Of orası da var tabihihihih düşündükçe bende heyecanlanıyorum ama stres daha çok
Teşekkürler kuzuuu :)
hihihi aynen öyleEh arada birşeyleri söylememeye mecbur bırakmasalarmış ne yapalım
ay boşver ne işi varmış onunkendi çeyizine baksın o
nerden kuzu bu instagramdanmıEki Görüntüle 1587387
damat yaka çiçeği, el buketi ve taç olarak 150 tl ? sizce nasıl ?
nerden kuzu bu instagramdanmı
Eki Görüntüle 1587387
damat yaka çiçeği, el buketi ve taç olarak 150 tl ? sizce nasıl ?
Selamm hoşgeldiinn elin dolu geldin inşallahselam kızlar
Hahah napalım merak ediyoruz meraktamı etmeyelim
3ü birlikte uygun canım istedğiin gibi birşeyse, taçı nasıl kullanacaksın mesela saçını falan belirledinmi ?
üçünü birlikte düşününce ve istediğin gibiyse iyi gibi canım fiyatı. nette çoğu bu fiyatlara zaten.beğendim aslında ama kararsız kaldım yinekısmetse düğün öncesi dış çekim yapıcaz, saçlarım açık olacak
Hmm açık saça çiçekli taç çok güzel oluyor canım ama çok emin olmadıysan bak biraz dahabeğendim aslında ama kararsız kaldım yinekısmetse düğün öncesi dış çekim yapıcaz, saçlarım açık olacak
Ne münasebet canım tabi ki edicez merakHahah napalım merak ediyoruz meraktamı etmeyelim
Selamm hoşgeldiinn elin dolu geldin inşallah
malesef yok kızlar gelinlik istediğim gibi olmadı çünkü
üçünü birlikte düşününce ve istediğin gibiyse iyi gibi canım fiyatı. nette çoğu bu fiyatlara zaten.
Aaa nasıl yani yaaaaa . Nasıl olmaz? Nesini sevmedin kuzuuumalesef yok kızlar gelinlik istediğim gibi olmadı çünkü
aaa noldukimalesef yok kızlar gelinlik istediğim gibi olmadı çünkü
canım genelde 120-150 falan gördüm ben ama set olarak düşününce iyi fiyat gibi. sadece modeli bilemedim ben. sen beğendiysen fiyat iyi. ama bir yandada acele etme derim daha zamanın var çünküBir tane buket beğendim aynı sayfadan, sadece buket 160 tl dedio yüzden bu set uygun geldi ama yinede kazık yiyor olabilirim beni uyarın diye size haber verdim
malesef yok kızlar gelinlik istediğim gibi olmadı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?