2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa nasıl yani yaaaaa . Nasıl olmaz? Nesini sevmedin kuzuuu

aaa nolduki

canım genelde 120-150 falan gördüm ben ama set olarak düşününce iyi fiyat gibi. sadece modeli bilemedim ben. sen beğendiysen fiyat iyi. ama bir yandada acele etme derim daha zamanın var çünkü

Bel kısmı göğüsünün oturması falan hiç beğenmedim pot duruyo bilmiyorum halledicekler bugün bidaha görücem arka kısmı tamam iyi güzel ama bilemiyorum sinmedi içime aynaya bakınca aaa benim gelinliğim böyle olmalı iste diyemiyorum

canım daha bitmemiştir ondan belki böyle hissetmişsindir hay allah ya. tamamen bitince güzel durur bence sıkma canını

düzelecek bir şeydir canım ya,hemen sıkma canını..

biraz oda var canım ama 4cm çok etkilermi
etkiliyor canım. bende zayıflamıştım bol duruyordu ama aman aman değildi. kadın dedi normalden biraz daha dar yapıyoruz die bir sonrakinde işte son gittiğimde baya daraltmıştı öyle tam oturdu. ondandır sen sıkma canını

inşallah canımm ben herşeyi fazlasıyla kafama takıyorum içim hiç rahat değil bu yüzden

Kuzu yaa daha tamamlanmadı di mi? Ondandır bence bir de4 cm tabi ki etkiler az değil ki.
Benim dünkü provada bol ve pottu mesela ama öyle bırakacak değiller imkanı yok. Canını sıkma düzeltirler onu zor bişey değil ki

Canım üçtür böyle oluyor, bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor. Bir sıkıntı var diye düşünüyorum artık..
ay canım ya öyle düşünme sıkıntı falan yoktur. bazen çok yoğun konuşuyoruz arada msjlar karışıklığa gelebiliyor. kişi etiketleyince anca görünür oluyor. boşver bunları kafana takma sen derdin ne onu söyle bakalım

Yüzük yükseltilerini sormuştum canım, nereden temin edebiliriz diye..
instagramda görüyordum ben nişan zamanı baktığımda. eminönüne gitmiştim geçenlerde ama öyle şeyler görmedim pek. instagram en iyisi olur heralde ama fiyatlar ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…