- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
aaa nolduki
canım genelde 120-150 falan gördüm ben ama set olarak düşününce iyi fiyat gibi. sadece modeli bilemedim ben. sen beğendiysen fiyat iyi. ama bir yandada acele etme derim daha zamanın var çünkü
Aaa nasıl yani yaaaaa . Nasıl olmaz? Nesini sevmedin kuzuuu
aaa nolduki
canım genelde 120-150 falan gördüm ben ama set olarak düşününce iyi fiyat gibi. sadece modeli bilemedim ben. sen beğendiysen fiyat iyi. ama bir yandada acele etme derim daha zamanın var çünkü
Bel kısmı göğüsünün oturması falan hiç beğenmedim pot duruyo bilmiyorum halledicekler bugün bidaha görücem arka kısmı tamam iyi güzel ama bilemiyorum sinmedi içime aynaya bakınca aaa benim gelinliğim böyle olmalı iste diyemiyorumneyi olmadı ki
canım daha bitmemiştir ondan belki böyle hissetmişsindir hay allah ya. tamamen bitince güzel durur bence sıkma canınıBel kısmı göğüsünün oturması falan hiç beğenmedim pot duruyo bilmiyorum halledicekler bugün bidaha görücem arka kısmı tamam iyi güzel ama bilemiyorum sinmedi içime aynaya bakınca aaa benim gelinliğim böyle olmalı iste diyemiyorum
bilmiyorum canım çok canım sıkıldıcanım daha bitmemiştir ondan belki böyle hissetmişsindir hay allah ya. tamamen bitince güzel durur bence sıkma canını
sıkma canını içini ferah tut sen hallederler. zayıfladınmı acaba ondanmı oturmadıbilmiyorum canım çok canım sıkıldı
Bel kısmı göğüsünün oturması falan hiç beğenmedim pot duruyo bilmiyorum halledicekler bugün bidaha görücem arka kısmı tamam iyi güzel ama bilemiyorum sinmedi içime aynaya bakınca aaa benim gelinliğim böyle olmalı iste diyemiyorum
biraz oda var canım ama 4cm çok etkilermisıkma canını içini ferah tut sen hallederler. zayıfladınmı acaba ondanmı oturmadı
etkiliyor canım. bende zayıflamıştım bol duruyordu ama aman aman değildi. kadın dedi normalden biraz daha dar yapıyoruz die bir sonrakinde işte son gittiğimde baya daraltmıştı öyle tam oturdu. ondandır sen sıkma canınıbiraz oda var canım ama 4cm çok etkilermi
inşallah canımm ben herşeyi fazlasıyla kafama takıyorum içim hiç rahat değil bu yüzdenetkiliyor canım. bende zayıflamıştım bol duruyordu ama aman aman değildi. kadın dedi normalden biraz daha dar yapıyoruz die bir sonrakinde işte son gittiğimde baya daraltmıştı öyle tam oturdu. ondandır sen sıkma canını
Bel kısmı göğüsünün oturması falan hiç beğenmedim pot duruyo bilmiyorum halledicekler bugün bidaha görücem arka kısmı tamam iyi güzel ama bilemiyorum sinmedi içime aynaya bakınca aaa benim gelinliğim böyle olmalı iste diyemiyorum
malesef yok kızlar gelinlik istediğim gibi olmadı çünkü
takma kuzu kendini harap etme boşuna düzelicek emin olinşallah canımm ben herşeyi fazlasıyla kafama takıyorum içim hiç rahat değil bu yüzden
canım kendi adıma sölim farketmedim ya ne yazdınki hayırdırKızlar mesajlarım neden görmezden geliniyor, bir sıkıntı mı var?
Kızlar mesajlarım neden görmezden geliniyor, bir sıkıntı mı var?
Canım üçtür böyle oluyor, bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor. Bir sıkıntı var diye düşünüyorum artık..canım kendi adıma sölim farketmedim ya ne yazdınki hayırdır
Yüzük yükseltilerini sormuştum canım, nereden temin edebiliriz diye..Bende farketmedim ne yazdın ? Bugün hızlı ilerledi konu atlamış olabiliriz
ay canım ya öyle düşünme sıkıntı falan yoktur. bazen çok yoğun konuşuyoruz arada msjlar karışıklığa gelebiliyor. kişi etiketleyince anca görünür oluyor. boşver bunları kafana takma sen derdin ne onu söyle bakalımCanım üçtür böyle oluyor, bir şey soruyorum kimse cevap vermiyor. Bir sıkıntı var diye düşünüyorum artık..
instagramda görüyordum ben nişan zamanı baktığımda. eminönüne gitmiştim geçenlerde ama öyle şeyler görmedim pek. instagram en iyisi olur heralde ama fiyatlar ne durumdaYüzük yükseltilerini sormuştum canım, nereden temin edebiliriz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?