2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım en son yüzük yükseltilerini sormuştum, nerede yaptırılır diye..

instagramda görüyordum ben nişan zamanı baktığımda. eminönüne gitmiştim geçenlerde ama öyle şeyler görmedim pek. instagram en iyisi olur heralde ama fiyatlar ne durumda
İnstagramda çifti 50 lira diyor, bence pahalı.. Elden gidip nerde yaptırabilirim düşünüyorum ama bulamıyorum.

İnstagramda çifti 50 lira diyor, bence pahalı.. Elden gidip nerde yaptırabilirim düşünüyorum ama bulamıyorum.
ben baktığımdada öyleydi ben kıyıp veremedim o parayı. ama ozamna başka alternatifler düşünmüştüm. güzel bir mumluk yükseltici olarak kullanılabilir belki süslenip falan.

Canım en son yüzük yükseltilerini sormuştum, nerede yaptırılır diye..
Ben de görmemişim mesajı , günden yoğun olunca kaçıyor bazı şeyler.
Nişan zamanı ben de çok aramıştım da sonra 50-60 lira vermenin gereksiz olduğunu düşünüp bırakmıştım canım.. İnstagramda bulmuştum zaten hep. Sadece onlar için böyle bişey almana gerek yok bence ya alternatif şeyler düşünebilirsin. Ben istiridyeli yüzük kutuları almıştım mesela o zaman

Programla alakası yok kuzum pdf olarak baskıya gider iş zaten ya da tiff

Ben birşey kullanmadım izlemeye başladım bakabilirsin tepsiye koydum sadece
söyleyince oda dedi pdf yani tamam diye kalitesiz bir çizimse diye sordu heralde

ben baktığımdada öyleydi ben kıyıp veremedim o parayı. ama ozamna başka alternatifler düşünmüştüm. güzel bir mumluk yükseltici olarak kullanılabilir belki süslenip falan.
Aynen, ben de kıyamıyorum.
Programla alakası yok kuzum pdf olarak baskıya gider iş zaten ya da tiff

Ben birşey kullanmadım izlemeye başladım bakabilirsin tepsiye koydum sadece
Tamam canım bakıyorum şimdi..
O kutuları nereden almıştın canım, kuyumculardan mi?

O kutuları nereden almıştın canım, kuyumculardan mi?
Canım ne kadar vaktin var bilmiyorum ama ben aliexpressden almıştım. ikisi 10-15 lira gibi bişeydi yani.
2 hafta gibi bi sürede gelmişti bana. Yani vakit yoksa risk olur o tabii.
Buydu benimki. Ben tepsiyi komple kendim yapmıştım zaten. Çiçeklerle falan süslemiştim bunları koymuştum falan

Eklentiler

• images.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 34
Ay harika bayıldım. 16 ağustosta nişan canım.. Ben de aliexpressten sipariş vermiştim geçen sene, 2 ayda gelmişti. Seninki çok hızlı gelmiş.

Ay harika bayıldım. 16 ağustosta nişan canım.. Ben de aliexpressten sipariş vermiştim geçen sene, 2 ayda gelmişti. Seninki çok hızlı gelmiş.
Evet canım senin için çok riskli olur oradan sipariş vermek. Ama curlygirl n önerisi de gayet güzel bence. Onları da araştırabilirsin. Ya da kuyumculara sorabilirsin ama onlarda genelde çok basit modeller oluyo klasik kırmızı kutular falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…