2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

CAnım uğuru bilmiyorum açıkçası. Eminçelik i biliyorum ama bu konuda çok eski bir marka. Annem de söyledi.
Bunu da uyguna getireyim diyorum ya hepsi bilindik olmayıversin dedim
evet eminçelik duymuştum bende ama nasıldır bilmiyorum tabi.bütçeye göe hareket edeceksin yapacak bişi yok ama renk olarak beyaz eşyaların ne renkse bence onu almalısın.

buarada benimde yılan hikayesine dönen ocağımdan gelen son haber yerine verecekleri modeli araştırdım yeni çıkan bir modelmiş ve benim aldığımın üst modeli oluyormuş :) bende kabul ettim bi kaç güne gelecekmiş bekliyoruz bakalım :)

Evet canım diğerleri inox bunda da onu alsam daha iyi olacak sanırım. Ocak yani ne kadar ters bir performans gösterebilir ki diye düşünmek istiyorum
E iyimiş senin ocaktanda haberler :) Bir üst modeli olması daha iyi senin için. Getirsinler de artık o konuda çıksın aklından

aynen öyle canım ya :) rahatlıcam valla bi gelse :)

ben yüzük yükseltisi kullanmadım, camcı ile konuştum o da 50 liraya yaparım dedi..içimden o parayı vermek gelmedi :)
İnternette içime sinen başka bir şey de bulamadım. Şu kuğu gibi şeyler oluyor iki kanadına 2 yüzüğü asıyorsun ama ondan da bulamadım tek şekilde satılan.. Bulsam da o da pahalıdır.

@Conchiglia sıkma canını hiç daha vakit var canım düzeltirler
Tikkabilla ara ara baktığım için her zaman denk gelemiyorum bende. nişan ve söz tepsisi hazırlamamıştım ben o yüzden pek bilgim yok zaten.hoş hediyelikleri yaptırdım noldu dağıtmayı unuttum benimle arabanın bagajında salona kadar gidip geri geldi.iyiki hiç bullaşmamışım diyorum

boş durmayım bende, size aldığım kokoş ev terliklerimi gösteriyim.

söyleyince oda dedi pdf yani tamam diye kalitesiz bir çizimse diye sordu heralde
Bazen pdf alırken görüntü bozulabiliyor ondan sormuştur kuzum

Çok tatlı olmuş canım tepsin, ben de kalp şeklinde ayna kestirdim onu süsleyeceğiz.
Teşekkür ederim canım bende tepsinin içine ayna kestirecektim ama vakit kalmayınca yapamadı kalpte çok güzel olur.

Siyahın temizliği zor olabilir kuzum diğer eşyalarında inoxsa diğeri olsun bence

Kızlar bizim nişanımız kendi bahçemizde olacak, çok büyük bir nişan değil, 90 kişi falan olacak. Çok süslü bir elbise istemedim. Dün her yeri gezdim, denemeye değer bir elbise dahi bulamadım. Ben de internetten beğendiğim bir elbiseyi sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.

Aaa nasıl unutursun ya? Ben unutmam inşallah

Kaymasın hiç ilk gösterdiğin güzel

Ayy çok güzel çok zarif bence

İnternette içime sinen başka bir şey de bulamadım. Şu kuğu gibi şeyler oluyor iki kanadına 2 yüzüğü asıyorsun ama ondan da bulamadım tek şekilde satılan.. Bulsam da o da pahalıdır.

bende bulamadım , hiç koymasan çok büyük eksiklik değil bence..yine de sen bilirsin tabi. Mrs Pink gibi bir şey bulursan çok güzel olur.. ben kendi tepsimi kendim yapmıştım, bende koyayım albüme

Çok güzelmiş canımm. İnşallah geldiğinde de içine siner güzel bi seçim yapmışssın bence :)

Aaa nasıl unutursun ya? Ben unutmam inşallah

kenim hazırlatmak istedim erkek tarafına bırakmadım.sepetle almıştım yanıma giderken arabanın bagajına koydum.çok heycanlandığım için ne inerken ne de nişan sırasında hiiç aklıma gelmedi işte etraftakilerde hatırlatmadı.mutlaka unutmıycak birine emanet et sende çok stresli olursun unutursun

iyi bakalım ya , gelsin de kurtul sende..benimde bu cumartesi tüm eşyalar gelecek kısmetse, bende bu şans varken kesin eksik gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…