Tipi güzel de temizlik anlamında daha zor olur diye çekincedeyim ben canım. İnox o açıdan daha mantıklı sanki. Bir de diğer eşyalar da inox aykırı olmasa daha iyi olabilir sankiSiyahı çok hoşuma gitti.
evet eminçelik duymuştum bende ama nasıldır bilmiyorum tabi.bütçeye göe hareket edeceksin yapacak bişi yok ama renk olarak beyaz eşyaların ne renkse bence onu almalısın.CAnım uğuru bilmiyorum açıkçası. Eminçelik i biliyorum ama bu konuda çok eski bir marka. Annem de söyledi.
Bunu da uyguna getireyim diyorum ya hepsi bilindik olmayıversin dedim
Evet canım diğerleri inox bunda da onu alsam daha iyi olacak sanırım. Ocak yani ne kadar ters bir performans gösterebilir ki diye düşünmek istiyorumevet eminçelik duymuştum bende ama nasıldır bilmiyorum tabi.bütçeye göe hareket edeceksin yapacak bişi yok ama renk olarak beyaz eşyaların ne renkse bence onu almalısın.
buarada benimde yılan hikayesine dönen ocağımdan gelen son haberyerine verecekleri modeli araştırdım yeni çıkan bir modelmiş ve benim aldığımın üst modeli oluyormuş :) bende kabul ettim bi kaç güne gelecekmiş bekliyoruz bakalım :)
aynen öyle canım ya :) rahatlıcam valla bi gelse :)Evet canım diğerleri inox bunda da onu alsam daha iyi olacak sanırım. Ocak yani ne kadar ters bir performans gösterebilir ki diye düşünmek istiyorum
E iyimiş senin ocaktanda haberler :) Bir üst modeli olması daha iyi senin için. Getirsinler de artık o konuda çıksın aklından
Aslında farklı şeyler araştırılabilir bunlar gibi.. Ben biraz fikir edineyim bakalım.
İnternette içime sinen başka bir şey de bulamadım. Şu kuğu gibi şeyler oluyor iki kanadına 2 yüzüğü asıyorsun ama ondan da bulamadım tek şekilde satılan.. Bulsam da o da pahalıdır.ben yüzük yükseltisi kullanmadım, camcı ile konuştum o da 50 liraya yaparım dedi..içimden o parayı vermek gelmedi :)
Bazen pdf alırken görüntü bozulabiliyor ondan sormuştur kuzumsöyleyince oda dedi pdf yani tamam diyekalitesiz bir çizimse diye sordu heralde
Teşekkür ederim canım bende tepsinin içine ayna kestirecektim ama vakit kalmayınca yapamadı kalpte çok güzel olur.Çok tatlı olmuş canım tepsin, ben de kalp şeklinde ayna kestirdim onu süsleyeceğiz.
Kızlar yaaa
Şu nasıl sizcee? http://urun.n11.com/aspirator/eminc...4?cid=604001&gclid=CNG02cyZ7sYCFWHlwgod5VwIwg
Şunun fiyatı daha da uygun ama bilemedim siyaha girişmelimiyim http://urun.n11.com/ocak/ugur-4-goz...5?cid=604001&gclid=CPrW3rS67sYCFcnItAodkQ8ESQ
Ne diyosunuuz?
Evet kuzu diğerleri de inox bu da onlardan bağımsız olmasın mademSiyahın temizliği zor olabilir kuzum diğer eşyalarında inoxsa diğeri olsun bence
@Conchiglia sıkma canını hiç daha vakit var canım düzeltirler
Tikkabilla ara ara baktığım için her zaman denk gelemiyorum bende. nişan ve söz tepsisi hazırlamamıştım ben o yüzden pek bilgim yok zaten.hoş hediyelikleri yaptırdım noldu dağıtmayı unuttum benimle arabanın bagajında salona kadar gidip geri geldi. iyiki hiç bullaşmamışım diyorum
boş durmayım bende, size aldığım kokoş ev terliklerimi gösteriyim.
Kaymasın hiç ilk gösterdiğin güzel
Kızlar bizim nişanımız kendi bahçemizde olacak, çok büyük bir nişan değil, 90 kişi falan olacak. Çok süslü bir elbise istemedim. Dün her yeri gezdim, denemeye değer bir elbise dahi bulamadım. Ben de internetten beğendiğim bir elbiseyi sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
İnternette içime sinen başka bir şey de bulamadım. Şu kuğu gibi şeyler oluyor iki kanadına 2 yüzüğü asıyorsun ama ondan da bulamadım tek şekilde satılan.. Bulsam da o da pahalıdır.
Beğenmene sevindim :)Kaymasın hiç ilk gösterdiğin güzel
Ayy çok güzel çok zarif bence
Çok güzelmiş canımm. İnşallah geldiğinde de içine siner güzel bi seçim yapmışssın bence :)Kızlar bizim nişanımız kendi bahçemizde olacak, çok büyük bir nişan değil, 90 kişi falan olacak. Çok süslü bir elbise istemedim. Dün her yeri gezdim, denemeye değer bir elbise dahi bulamadım. Ben de internetten beğendiğim bir elbiseyi sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
Evet kuzu diğerleri de inox bu da onlardan bağımsız olmasın madem
Aaa nasıl unutursun ya?Ben unutmam inşallah
Öyle mi dersiiinKaymasın hiç ilk gösterdiğin güzel
evet eminçelik duymuştum bende ama nasıldır bilmiyorum tabi.bütçeye göe hareket edeceksin yapacak bişi yok ama renk olarak beyaz eşyaların ne renkse bence onu almalısın.
buarada benimde yılan hikayesine dönen ocağımdan gelen son haberyerine verecekleri modeli araştırdım yeni çıkan bir modelmiş ve benim aldığımın üst modeli oluyormuş :) bende kabul ettim bi kaç güne gelecekmiş bekliyoruz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?