Kızlar bizim nişanımız kendi bahçemizde olacak, çok büyük bir nişan değil, 90 kişi falan olacak. Çok süslü bir elbise istemedim. Dün her yeri gezdim, denemeye değer bir elbise dahi bulamadım. Ben de internetten beğendiğim bir elbiseyi sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
I Ihhh inox benceÖyle mi dersiiin
258 e bile buldummm http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/naturel-4004-cs-siyah-set-ustu-cam-ocak-175481022
Çok güzelmiş canımm. İnşallah geldiğinde de içine siner güzel bi seçim yapmışssın bence :)
çok güzel çok zarif bi elbise seçmişsin güle güle giy canım :)
attım albüme terliklerimi
Haha bunları duymaya ihtiyacım vardı sağol kuzuI Ihhh inox bence
o kuğulardan bende almıştım canım ama çok bi para değildi diye hatırlıyorum bakiim aldığım yerde hala varmıİnternette içime sinen başka bir şey de bulamadım. Şu kuğu gibi şeyler oluyor iki kanadına 2 yüzüğü asıyorsun ama ondan da bulamadım tek şekilde satılan.. Bulsam da o da pahalıdır.
güzelmiş :)
Çok şiriin güle güle kullan canım
Haha bunları duymaya ihtiyacım vardı sağol kuzu
Ayy terliklerin ne şirinMrs Pink benim ilk tercihim beyaz olurdu canım hoşuma gitmeye başladılar iyice.ama bize siyah daha iyi olur diye söylmeişlerdi uyum açısından bizde siyah almıştık.birde siyah leke bırakıyomuş kurulama istiyomuş sürekli.yinede inoxdansa siyahları daha çok beğeniyorum ben
Hahah ay bayıldım bunaSen diğer kızlara bakma takımı bozma siyah alma
Eki Görüntüle 1587570 Eki Görüntüle 1587571
Görünüyor musun şimdi?
Çok iyi olur canım, teşekkür ederim.
çok şık gerçekten, çok beğendim
Hahah dinle beni tabi kuzu aman kargoyuda ödeseler nolucak o kadar para vericeksinHahah ay bayıldım bunaKargo da bana aitmiş hiç sevmem yaaa. Dur bi öğreniym madem ne kadar aliym sonra
elbise çok şık bence inş resimdeki gibide gelir güzel tercih :)Kızlar bizim nişanımız kendi bahçemizde olacak, çok büyük bir nişan değil, 90 kişi falan olacak. Çok süslü bir elbise istemedim. Dün her yeri gezdim, denemeye değer bir elbise dahi bulamadım. Ben de internetten beğendiğim bir elbiseyi sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.
hadi hayırlısı canım iyice hareketlenirsin artık :)iyi bakalım ya , gelsin de kurtul sende..benimde bu cumartesi tüm eşyalar gelecek kısmetse, bende bu şans varken kesin eksik gelir
İnşallah canım..elbise çok şık bence inş resimdeki gibide gelir güzel tercih :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?