2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok güzel çok zarif bi elbise seçmişsin güle güle giy canım :)

İnternette içime sinen başka bir şey de bulamadım. Şu kuğu gibi şeyler oluyor iki kanadına 2 yüzüğü asıyorsun ama ondan da bulamadım tek şekilde satılan.. Bulsam da o da pahalıdır.
o kuğulardan bende almıştım canım ama çok bi para değildi diye hatırlıyorum bakiim aldığım yerde hala varmı

Mrs Pink benim ilk tercihim beyaz olurdu canım hoşuma gitmeye başladılar iyice.ama bize siyah daha iyi olur diye söylmeişlerdi uyum açısından bizde siyah almıştık.birde siyah leke bırakıyomuş kurulama istiyomuş sürekli.yinede inoxdansa siyahları daha çok beğeniyorum ben

Ayy terliklerin ne şirin Güle güle kullan canım.
Diğer tüm eşyalar inox ama beyaz hiç olmaz zaten. Bulaşk. mk ve buzdolabı inox siyah şeritleri var işte ikisinin de.
O açıdan inox olsam daha uyumlu görünecek gibi geliyo bana . Belki tek başına siyah olan daha şık ama. Uyum olmayınca tek başına bişeye yaramaz herhalde

elbise çok şık bence inş resimdeki gibide gelir güzel tercih :)
iyi bakalım ya , gelsin de kurtul sende..benimde bu cumartesi tüm eşyalar gelecek kısmetse, bende bu şans varken kesin eksik gelir
hadi hayırlısı canım iyice hareketlenirsin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…