Ben de öyle düşünüyorum tam oalrakHahah dinle beni tabi kuzu aman kargoyuda ödeseler nolucak o kadar para vericeksin
elbise çok şık bence inş resimdeki gibide gelir güzel tercih :)
hadi hayırlısı canım iyice hareketlenirsin artık :)
Ayy terliklerin ne şirinGüle güle kullan canım.
Diğer tüm eşyalar inox ama beyaz hiç olmaz zaten. Bulaşk. mk ve buzdolabı inox siyah şeritleri var işte ikisinin de.
O açıdan inox olsam daha uyumlu görünecek gibi geliyo bana . Belki tek başına siyah olan daha şık ama. Uyum olmayınca tek başına bişeye yaramaz herhalde
kafein_ terlikler çok güzel :)
Doğrudur kuzu ben bile hatırlamıyorum yani şuan meselateşekkür ederim.
ben senin beyaz eşyalarını hatırlamıyorum canım o yüzden beğendiğimi söyledim.öyleyse inox daha güzel olur tabi
Doğrudur kuzu ben bile hatırlamıyorum yani şuan mesela
Buzdolabı bu diğeride bunun takımı işte
Hihi bir ara vardı da sonra kayboldu mecburen kuzu eski durumlar malumalbüme koysaydın unutmazdıkçok güzel buzdolabı.inox ya da siyah olur.sen inox al canım yinede.hem kullanımı rahat olur hemde eşyalarınla uyumlu kafanı karıştırma hiç
güzel soru
Hahaha
Nasıl cevap amagüzel soru
HahahaŞey oldu o iş.
Ramazan dolayısıyla spor kariyerime ara vermem gerekti malum. Ondan sonrada bak vakit yok işte görüyomusun her akşam başka iş . Yoksa deli gibi gitmek istiyorum amaaaaaa
HahahaŞey oldu o iş.
Ramazan dolayısıyla spor kariyerime ara vermem gerekti malum. Ondan sonrada bak vakit yok işte görüyomusun her akşam başka iş . Yoksa deli gibi gitmek istiyorum amaaaaaa
Nasıl cevap ama
Hahaha anladımm anladım kuzu e tabi sende haklısın
Hihi bir ara vardı da sonra kayboldu mecburen kuzu eski durumlar malumBen tekrar güncellerim albümü mirak etme
Nedeeeniçim sıkıldı resmen
ay bu çok fena oldubenimde yaramı deştin
içim sıkıldı resmen
Nedeeen
Benimde yaram çaktırma o yüzden soruyorum
Genel olarak bi çok şeye gelinlikte dahil olmak üzerenoldu canım ? gelinliğe mi sıkılıyosun hala
Gelinlik dışında bir sıkıntı mı var peki canımGenel olarak bi çok şeye gelinlikte dahil olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?