2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nedeeen

Benimde yaram çaktırma o yüzden soruyorum

bi gün yaptım bayram bahanem oldu bıraktım gitti bende.yediklerime dikkat ediyorum birazcık en azından kilo almam heralde.bi de size anlatmışmıydım bilmiyorum nişanlıma benim için kilo almaya meyilli diyen kadın bu sefer yine görmüş beni.zayıflamış çok güzel olmuş demiş.halbuki aynıyım.iyice koyverdim kendimi

Genel olarak bi çok şeye gelinlikte dahil olmak üzere

canım herşeyimiz mükemmel değil mutlaka bi sorun oluyo.hepsine canımızı sıkarsak mutlu olamayızki.canını sıkma lütfen.daha zaman var istediğin gibi yaparlar.yapamazlarsa da o da nazar boncuğun olsun senin.evin çeyizin herşeyin çok güzel oldu.boşu boşuna üzme kendini

Hahha kadının gözleri bozuktu herhalde ilk gördüğünde konuşmuş olmak için konuşan çok işte kuzu

yani şu anda canımı sıkan o bi de olumsuz seyler yasadıkca enerjim düşüyo bişey yapıcaksam öncesinde kesin bi olumsuzluk ters gitme oluyo , sanırım yoruldum

Kötüyü çekme canım herşey olacağına varır aksilikler hepimiz yaşıyoruz ama canını sıkma bak hastalanırsın

canım nişan elbisem balık model kırmızıydı bi de kalıbı tam istediğim gibi değildi.acele ettim sanırım almak için.kilolu gösterdi beni kadın da o yüzden diyo aslında.ama tabi öyle bi demişki kendine yazık etmesin bilmem ne diye sinir etmişti beni

çok özeniyorum sürekli düşünüyorum öyle yapalım böyle yapalım diye ondan mı oluyo bilmiyorum canım ama yapı gereği düşünmeden de duramıyorum

çok özeniyorum sürekli düşünüyorum öyle yapalım böyle yapalım diye ondan mı oluyo bilmiyorum canım ama yapı gereği düşünmeden de duramıyorum
bende öyleydim canım ama az kaldığını kabullendim artık okadar takmıyorum heralde olduğu kadar napalım

kafanı gelinliğe taktığın için böyle oldu. herşey üstüne geliyor gibi
Olabilir akşam belli olucak artık bakalım olmazsa almak zorunda deilsiniz diyolar ama bu saatten sonra naparım bilmiyorum
oluyorum zaten kuzu boynumda fıtık vardı kendimi sıkınca iyice kötü oluyorum kolum falan uyusuyo artık akşam olsada bitse artık en azından ne olcagını bilirim

Yani gerçekten öyle olsa bile söylenecek laf değil bence bu hemde nişanlına yani

bende öyleyim canım hepimizde herşeyimiz çookk güzel olsun istiyoruz.ama mümkün olmuyo her zaman işte aksilikler oluyo.burda bahsetmiyorum pek ama nişanlımla bayadır bu benim takıntılı hallerim yüzünden tartışıyoduk.artık kafama takmıyorum burası da böyle oluversin diyorum, bu da istediğim gibi olmasın diyorum.yoksa baş edemeyiz gerçekten.ikimizide çok huzursuz etti benim bu halim.

Kendini sıkınca birşey kazanmıyorsun ama olan saana oluyor ah kuzu herşeyi akışına bırakmak lazm aslında ama yapamıyoruz işte

olur canım olur sen içini ferah tut. olmayacak diye kendini şartlayıp gitme. kilo verdiğinden dolayı o bak gör akşam gittiğinde çok güzel olacak.

normal canım hepimizde vardır aynı durum merak etme. ama zamanla oturuyor işte. bazen onlarada hak vermek gerekiyor. hiç bir şey dört dörtlük olmuyor illaki bişiler çıkıyor çokta umursamamak lazım

evet canım bende öyle düşünüyorum.hiiç hoş değil
yazmıyım yazmıyım dedimde dayanamadım en son hayır o teyzeye ne senin kilo alman belki enişte bey öyle seviyor ona ne canım aaaa neden yazık etmiş oluyormuş. böylelerinin başına veriri allah boşver sen takma

Kendini sıkınca birşey kazanmıyorsun ama olan saana oluyor ah kuzu herşeyi akışına bırakmak lazm aslında ama yapamıyoruz işte

olur canım olur sen içini ferah tut. olmayacak diye kendini şartlayıp gitme. kilo verdiğinden dolayı o bak gör akşam gittiğinde çok güzel olacak.
dua edin kızlar yoksa ben burda sizi bayıltana kadar söylenirim olmuyo diye

münasebetsiz işte sanane sanamı kalmış dimi , zaten bu aralar sinirliyim yolla bana teyzeyi kafein_ hallediim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…