kuzu istediğin gibi olsunda sonunda ben bayılsamda olurdua edin kızlar yoksa ben burda sizi bayıltana kadar söylenirim olmuyo diye
güzel fikir bumünasebetsiz işte sanane sanamı kalmış dimi , zaten bu aralar sinirliyim yolla bana teyzeyi @kafein_ hallediim
dua edin kızlar yoksa ben burda sizi bayıltana kadar söylenirim olmuyo diye
evet canım bende öyle düşünüyorum.hiiç hoş değil
:)) aman sizinkiler de sıkıntı cıkmasın kuzu bu duyguyu tatmayınHahhah hepimiz aynıyız bugün sen yarın biz istediğin kadar söylen başkası anlamaz zaten bizden başka
inşallah kuzuukuzu istediğin gibi olsunda sonunda ben bayılsamda olurama benim içim rahat güzel görüceksin bu akşam hissedyiorum :)
güzel fikir bu
seni çok iyi anlıyorum :)olur canım inşallah, hayatı zindan etme kendine .. benimki de olmadı..bakalım son prova da neyle karşılaşıcam
bencede sinirlenince de çok fena olurum gözüm görmüyo tekmeyle bişeyleri yamultmuşluğum varkuzu istediğin gibi olsunda sonunda ben bayılsamda olurama benim içim rahat güzel görüceksin bu akşam hissedyiorum :)
güzel fikir bu
:)) aman sizinkiler de sıkıntı cıkmasın kuzu bu duyguyu tatmayın
inşallah kuzuu
seni çok iyi anlıyorum :)
beğenmesek on günde bulamicağımzdan demiş olabilirmi kuzuseninki yine beğenmezseniz almayın demiş, bizde öyle bir şey de yok..parayı peşin verdik ultra zekalı olarak
at at hadi keyfmiz yerine gelsinkardeşim iki tane foto çekmiş mobilya ile ilgili onları atiim bari :)
at at hadi keyfmiz yerine gelsin
beğenmesek on günde bulamicağımzdan demiş olabilirmi kuzuüzülme en azından üstüne oturuyo
masanın koltukmu bankmı desem çok hoş olmuş. ay hepsine bayıldım kuzu evin çok zevkli oldu huzurla oturun inşkardeşim iki tane foto çekmiş mobilya ile ilgili onları atiim bari :)
ne zor iş arkadaş giyicem kotumu gidicem az kaldıahahah evet o açıdan hiç bakmamıştımbenimki üstüme fazla oturuyor işte sıkıntı o, hep bunun yüzünden
ne zor iş arkadaş giyicem kotumu gidicem az kaldı
ne zor iş arkadaş giyicem kotumu gidicem az kaldı
tamam kafanıza takmayın dedikte bukadarda değilbende efil efil bir elbise giyerim ohhh misss
teşekkür ederim :) onu nişanlım çok beğenmişti çokmu açık renk olucak diye düşünüyodum ama rengi çiğ gelmedi bitince koltuk modelini ilk defa bitince gördükde :) ufak salon biraz ama ben yerleştirince daha ferah durur inşallah bakalımmasanın koltukmu bankmı desem çok hoş olmuş. ay hepsine bayıldım kuzu evin çok zevkli oldu huzurla oturun inş
tamam kafanıza takmayın dedikte bukadarda değil
aynen ya istediğimiz gibi hoplar zıplarızbende efil efil bir elbise giyerim ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?