Haha geç kaldım muhabbetlere ama mazeretim çok geçerliiiiHahaha anladımm anladım kuzu e tabi sende haklısın
E zaman olsa yapmazmıyım aşk olsun yaa hahahe tabi zaman yok napsın
Kuzucuuum düzeltmişler diye geleceksin buraya bak ben çok eminim diyebilirim. O yüzden canını sıkma hiç. Hepimiz bişiler sebebiyle üzülüyoruz herşey mükemmel olsun istiyoruz ama mümkün değil malesef. Öyle ya da böyle hepsi hallolacak . Çok da güzel olacak üzülme lütfen. Hallolmayacak bir mesele olmadığına emin olabilirsiinBilmiyorum başka bişey olsa bu kadar takarmıyımda, gelinlik yani en önemlisi hayırlısı artık
Ayy bunlar çok güzeller amaaa . Banka da ayrı bayıldım ayrıca ne güzelmiş o öyle. Güle güle kullanın hepsini kuzucuum :)kardeşim iki tane foto çekmiş mobilya ile ilgili onları atiim bari :)
bence güzel boşver. banada diyorlar çok açık renk nasıl yapıcan bunla diye. alıcam örtü örtücem normalde napalım. boşver açık olsun daha ferah duruyor ozaman.ben gereçkten çok beğendim. salonda çok ufak değil ya en azından bir araya koyabiliyorsun sen yerleştirince daha güzel durucak eminmteşekkür ederim :) onu nişanlım çok beğenmişti çokmu açık renk olucak diye düşünüyodum ama rengi çiğ gelmedi bitince koltuk modelini ilk defa bitince gördükde :) ufak salon biraz ama ben yerleştirince daha ferah durur inşallah bakalım
başlamayın gene bana bakaynen ya istediğimiz gibi hoplar zıplarız
tamam kafanıza takmayın dedikte bukadarda değil
teşekkür ederim canım :)
evet ya resmen öyle oldubizde ortası yok kuzu
inşallah kuzuuHaha geç kaldım muhabbetlere ama mazeretim çok geçerliiii
E zaman olsa yapmazmıyım aşk olsun yaa hahah
Kuzucuuum düzeltmişler diye geleceksin buraya bak ben çok eminim diyebilirim. O yüzden canını sıkma hiç. Hepimiz bişiler sebebiyle üzülüyoruz herşey mükemmel olsun istiyoruz ama mümkün değil malesef. Öyle ya da böyle hepsi hallolacak . Çok da güzel olacak üzülme lütfen. Hallolmayacak bir mesele olmadığına emin olabilirsiin
Ayy bunlar çok güzeller amaaa . Banka da ayrı bayıldım ayrıca ne güzelmiş o öyle. Güle güle kullanın hepsini kuzucuum :)
:) burda çok oturmicaz zaten ya ondan da aldım biraz ayrıca eskisin daha iyi ilerde yenisini alırızbence güzel boşver. banada diyorlar çok açık renk nasıl yapıcan bunla diye. alıcam örtü örtücem normalde napalım. boşver açık olsun daha ferah duruyor ozaman.ben gereçkten çok beğendim. salonda çok ufak değil ya en azından bir araya koyabiliyorsun sen yerleştirince daha güzel durucak eminm
başlamayın gene bana bak
Tam da bankdan vazgeçip sandalye yapalım diye sipariş formu doldurulmuşken seninkini görünce bi içim gitti ama şuanda ben hiç iyi değilim, beni kim teselli edecek?inşallah kuzuuteşekkür edeerim :)
normal canım hepimizde vardır aynı durum merak etme. ama zamanla oturuyor işte. bazen onlarada hak vermek gerekiyor. hiç bir şey dört dörtlük olmuyor illaki bişiler çıkıyor çokta umursamamak lazım
yazmıyım yazmıyım dedimde dayanamadım en sonhayır o teyzeye ne senin kilo alman belki enişte bey öyle seviyor ona ne canım aaaa neden yazık etmiş oluyormuş. böylelerinin başına veriri allah boşver sen takma
dua edin kızlar yoksa ben burda sizi bayıltana kadar söylenirim olmuyo diye
münasebetsiz hatunsanane yani
geri alsan sipariş formunuTam da bankdan vazgeçip sandalye yapalım diye sipariş formu doldurulmuşken seninkini görünce bi içim gitti ama şuanda ben hiç iyi değilim, beni kim teselli edecek?
Kumaş siparişini falan hemen verdi ama yaaa artık herşey için çok geç galibaa , ne kadar da mutluydum oysa ki hep @Conchiglia yüzünden oldu!geri alsan sipariş formunu
:) burda çok oturmicaz zaten ya ondan da aldım biraz ayrıca eskisin daha iyi ilerde yenisini alırız
daha dikime başlamamıştır amaKumaş siparişini falan hemen verdi ama yaaa artık herşey için çok geç galibaa , ne kadar da mutluydum oysa ki hep @Conchiglia yüzünden oldu!
değişmez mi kuzuTam da bankdan vazgeçip sandalye yapalım diye sipariş formu doldurulmuşken seninkini görünce bi içim gitti ama şuanda ben hiç iyi değilim, beni kim teselli edecek?
teşekkür ederim kuzu :)Mrs Pink evet bahanen çok geçerli
@Conchiglia bayıldımm ya çok güzel olmuş salonun ferah ferah misss güle güle oturun inşallah
kuzu çok kumaş farkedmiyo ki iki sandalyeye gitcek kumaş gider bunadaKumaş siparişini falan hemen verdi ama yaaa artık herşey için çok geç galibaa , ne kadar da mutluydum oysa ki hep @Conchiglia yüzünden oldu!
teşekkür ederim canım :) oturma odasının koyu seçmiştim orayı göremedim amaçok güzel olmuş mobilyaların çok beğendim.ayrıca açık renk her zaman daha ferah gösteriyo evi ne derlerse desinler :)
Öyle mi diyosun yaaa pofffdaha dikime başlamamıştır ama
Bak ya hem canımı çektir hem değişmez mi dedeğişmez mi kuzu
Ekstra kumaş sipariş ediversin diyosun hıım bak o da olabilir. Ben bi sorayım. Halloldu dediğim birşeyin daha ekstrası çıktıı iştekuzu çok kumaş farkedmiyo ki iki sandalyeye gitcek kumaş gider bunada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?