2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha anladımm anladım kuzu e tabi sende haklısın
Haha geç kaldım muhabbetlere ama mazeretim çok geçerliiii
e tabi zaman yok napsın
E zaman olsa yapmazmıyım aşk olsun yaa hahah

Bilmiyorum başka bişey olsa bu kadar takarmıyımda, gelinlik yani en önemlisi hayırlısı artık
Kuzucuuum düzeltmişler diye geleceksin buraya bak ben çok eminim diyebilirim. O yüzden canını sıkma hiç. Hepimiz bişiler sebebiyle üzülüyoruz herşey mükemmel olsun istiyoruz ama mümkün değil malesef. Öyle ya da böyle hepsi hallolacak . Çok da güzel olacak üzülme lütfen. Hallolmayacak bir mesele olmadığına emin olabilirsiin
kardeşim iki tane foto çekmiş mobilya ile ilgili onları atiim bari :)
Ayy bunlar çok güzeller amaaa . Banka da ayrı bayıldım ayrıca ne güzelmiş o öyle. Güle güle kullanın hepsini kuzucuum :)

bence güzel boşver. banada diyorlar çok açık renk nasıl yapıcan bunla diye. alıcam örtü örtücem normalde napalım. boşver açık olsun daha ferah duruyor ozaman.ben gereçkten çok beğendim. salonda çok ufak değil ya en azından bir araya koyabiliyorsun sen yerleştirince daha güzel durucak eminm
aynen ya istediğimiz gibi hoplar zıplarız
başlamayın gene bana bak

inşallah kuzuu teşekkür edeerim :)

:) burda çok oturmicaz zaten ya ondan da aldım biraz ayrıca eskisin daha iyi ilerde yenisini alırız

normal canım hepimizde vardır aynı durum merak etme. ama zamanla oturuyor işte. bazen onlarada hak vermek gerekiyor. hiç bir şey dört dörtlük olmuyor illaki bişiler çıkıyor çokta umursamamak lazım

bende öyle düşünüyorum canım.herşey istediğim gibi olmuyo.olmayınca da huzursuzluk çıkarmaya gerek yok.kavgalar arttıkça daha ılımlıyım olmuyosa zorlamıyorm :)

hahaha ay çok güldürdün beni canım.kilo almaya meyilliymişim dikkat etsin de kendine yazık etmesin demiş tabi iltifatta etmiş su gibi güzelliği var falan filan demiş ama asıl önemli kısmı burası söylediklerinde.o yazık etmesin kendine demesi yok mu deli etti beni.ayrıca nişanlımda balık etli seviyo gerçekten sonunda onu da etkiliycekler o olcak

dua edin kızlar yoksa ben burda sizi bayıltana kadar söylenirim olmuyo diye

ederiz canım da takma kafana hepimizde oluyo böyle şeyler :)

münasebetsiz hatun sanane yani

dimi

daha dikime başlamamıştır ama
Öyle mi diyosun yaaa pofff
değişmez mi kuzu
Bak ya hem canımı çektir hem değişmez mi de Değişir belki ama seninkinin sırtlı oluşu çok iyimiş ben rahatsız olur diye vazgeçmiştim. ondan hiç görmedim ki burdaa. Bir de desenli kumaştan istemiştim iki tanesini bence yapma öyle olur böyle olur diyip vazgeçirmişti beni mobilyacı. Bak oluyomuş işteee vallahi kızıcam
Bi sorayım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…