2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ara bu ne terbiyesizlik de hani olmuyodu de ben gördüm oluyomuş de, yapın lütfen bidaha da kararımdan vazgeçirmeyin beni de :)

ara bu ne terbiyesizlik de hani olmuyodu de ben gördüm oluyomuş de, yapın lütfen bidaha da kararımdan vazgeçirmeyin beni de :)
Haha oluur ama yok zamanla o desen aşınırmış da öyle olurmuşda böyle olurmuş da. Gerçi benimkiler kabartmalı desendi ondan mı dedi ki acep ? Ne dersin?
yok kuzu fazla bi ekstra çıkmaz gör bak :)
Vallahi yarın bi aricam yaa şansımı deneyeyim bakalım duruma göre hareket ederim

teşekkür ederim canım :) oturma odasının koyu seçmiştim orayı göremedim ama

ben hiç cesaret edemiyorum koyu renklere.salon takımına bile tereddüt ediyorum zaman zaman ayakları koyu renk diye.nası durcak çok merak ediyorum bu duvar kağıtları benim aklımı çok bualndırdı aslında

ben hiç cesaret edemiyorum koyu renklere.salon takımına bile tereddüt ediyorum zaman zaman ayakları koyu renk diye
Ben alt tarafı iki berjeri açık renk seçtim ona bile herkes aa ama nasıl yapıcaksın kirleniiiir diyip durdu, bişey dökülse falan diye. O kadar sandalye koltuk var berjerde de bişey yemeyiversinler dedim napim

Ben alt tarafı iki berjeri açık renk seçtim ona bile herkes aa ama nasıl yapıcaksın kirleniiiir diyip durdu, bişey dökülse falan diye. O kadar sandalye koltuk var berjerde de bişey yemeyiversinler dedim napim

bizde de koyu renk takıntısı var herkeste.koyu renkli diyince herkesin bi yüzü değişir.karanlık olur diye.benim mobilyalarıma da aynı şekilde endişeyle bakıyolar koyu renkli diye.ablamın salonu bembeyaz 2 senedir hiçbişey olmadı canım boşver sen onları.yalnız ben onun salonunda da bi renk arıyorum ya.tadında olmalı herşey işte.

kabartmalı desen derken kuzu ? niye aşınsın ki boya değil ki , dinleme sen onu :)

Yani mobilyaalr krem işte iki büyük koltuk ve 4 sandalye bordo sadece karanlık olmaz inşallah sanmıyorum ama görmeden de emin olamıyorum tabiii. Kullanımla alakalı biarz işte. Ben gerçi kendime kullanım konusunda çok güvenemiyorum ama BAkalım görücez zamanla
kabartmalı desen derken kuzu ? niye aşınsın ki boya değil ki , dinleme sen onu :)
Hihi di mi ama. Kabartmalı dediğim de böyle işte kuzu üstteki krem var ya ondan desen olarak.

Eklentiler

• IMG_20150719_183547.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 41
ben hiç cesaret edemiyorum koyu renklere.salon takımına bile tereddüt ediyorum zaman zaman ayakları koyu renk diye.nası durcak çok merak ediyorum bu duvar kağıtları benim aklımı çok bualndırdı aslında
yok yok seçtiklerin gayet güzel bence :)

aaa bence çokta güzel olur kuzu :)

Çok canımı çektiriyosun ama bak yaaa pofff O kumaştan sadece iki yuvarlak yastık yaptırmıştık. Bir de acaba fonları bundan mı yapsam demiştim ama bu iş oplmazsa öyle yaparım artık.
kumaş güzelmiş kuzu evet :)fon için açık kalmazmı ama

kumaş güzelmiş kuzu evet :)fon için açık kalmazmı ama
Normal şartlarda evet kuzu ama koltuklar ve zemin koyu renk ya artık koyu yapmak istemiyorum o yüzden boğulmayayım diye :)
Oraya açık renk bişey seçeyim dedim . Bu kumaşı ben de sevmiştim o yüzden bunu kullanayım dedim . Tabi fiyata göre de davranıcam çok pahalıysa zor olabilir

benimkilerin tam tersi canım.ama benim daha aydınlık olmak zorunda çünkü ayaklarıda koyu renkli çok boğar.birde ben yemek masasındaki 2 sandalyeyi krem yaptırdım.berjerleri albüme koymayı unutmuşum yeni farkettim.onlarda kahverengi.bişey olmaz canım merak etme.

Benim de iki sandalye krem sadece . Aman olur inşallah ya ne çıkacak gelince görücez

Bencede kumas çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…