- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ara bu ne terbiyesizlik de hani olmuyodu de ben gördüm oluyomuş de, yapın lütfen bidaha da kararımdan vazgeçirmeyin beni de :)Öyle mi diyosun yaaa pofff
Bak ya hem canımı çektir hem değişmez mi deDeğişir belki ama seninkinin sırtlı oluşu çok iyimiş ben rahatsız olur diye vazgeçmiştim. ondan hiç görmedim ki burdaa. Bir de desenli kumaştan istemiştim iki tanesini bence yapma öyle olur böyle olur diyip vazgeçirmişti beni mobilyacı. Bak oluyomuş işteee vallahi kızıcam
Bi sorayım madem
yok kuzu fazla bi ekstra çıkmaz gör bak :)Ekstra kumaş sipariş ediversin diyosun hıım bak o da olabilir. Ben bi sorayım. Halloldu dediğim birşeyin daha ekstrası çıktıı işte
Haha oluur ama yok zamanla o desen aşınırmış da öyle olurmuşda böyle olurmuş da. Gerçi benimkiler kabartmalı desendi ondan mı dedi ki acep ? Ne dersin?ara bu ne terbiyesizlik de hani olmuyodu de ben gördüm oluyomuş de, yapın lütfen bidaha da kararımdan vazgeçirmeyin beni de :)
Vallahi yarın bi aricam yaa şansımı deneyeyim bakalım duruma göre hareket ederimyok kuzu fazla bi ekstra çıkmaz gör bak :)
teşekkür ederim canım :) oturma odasının koyu seçmiştim orayı göremedim ama
Ben alt tarafı iki berjeri açık renk seçtim ona bile herkes aa ama nasıl yapıcaksın kirleniiiir diyip durdu, bişey dökülse falan diye. O kadar sandalye koltuk var berjerde de bişey yemeyiversinler dedim napimben hiç cesaret edemiyorum koyu renklere.salon takımına bile tereddüt ediyorum zaman zaman ayakları koyu renk diye
Ben alt tarafı iki berjeri açık renk seçtim ona bile herkes aa ama nasıl yapıcaksın kirleniiiir diyip durdu, bişey dökülse falan diye. O kadar sandalye koltuk var berjerde de bişey yemeyiversinler dedim napim
kabartmalı desen derken kuzu ? niye aşınsın ki boya değil ki , dinleme sen onu :)Haha oluur ama yok zamanla o desen aşınırmış da öyle olurmuşda böyle olurmuş da. Gerçi benimkiler kabartmalı desendi ondan mı dedi ki acep ? Ne dersin?
Vallahi yarın bi aricam yaa şansımı deneyeyim bakalım duruma göre hareket ederim
Yani mobilyaalr krem işte iki büyük koltuk ve 4 sandalye bordo sadece karanlık olmaz inşallah sanmıyorum ama görmeden de emin olamıyorum tabiii. Kullanımla alakalı biarz işte. Ben gerçi kendime kullanım konusunda çok güvenemiyorum amabizde de koyu renk takıntısı var herkeste.koyu renkli diyince herkesin bi yüzü değişir.karanlık olur diye.benim mobilyalarıma da aynı şekilde endişeyle bakıyolar koyu renkli diye.ablamın salonu bembeyaz 2 senedir hiçbişey olmadı canım boşver sen onları.yalnız ben onun salonunda da bi renk arıyorum ya.tadında olmalı herşey işte.
Hihi di mi ama. Kabartmalı dediğim de böyle işte kuzu üstteki krem var ya ondan desen olarak.kabartmalı desen derken kuzu ? niye aşınsın ki boya değil ki , dinleme sen onu :)
yok yok seçtiklerin gayet güzel bence :)ben hiç cesaret edemiyorum koyu renklere.salon takımına bile tereddüt ediyorum zaman zaman ayakları koyu renk diye.nası durcak çok merak ediyorum bu duvar kağıtları benim aklımı çok bualndırdı aslında
aaa bence çokta güzel olur kuzu :)Yani mobilyaalr krem işte iki büyük koltuk ve 4 sandalye bordo sadece karanlık olmaz inşallah sanmıyorum ama görmeden de emin olamıyorum tabiii. Kullanımla alakalı biarz işte. Ben gerçi kendime kullanım konusunda çok güvenemiyorum amaBAkalım görücez zamanla
Hihi di mi ama. Kabartmalı dediğim de böyle işte kuzu üstteki krem var ya ondan desen olarak.
Çok canımı çektiriyosun ama bak yaaa pofffaaa bence çokta güzel olur kuzu :)
kumaş güzelmiş kuzu evet :)fon için açık kalmazmı amaÇok canımı çektiriyosun ama bak yaaa pofffO kumaştan sadece iki yuvarlak yastık yaptırmıştık. Bir de acaba fonları bundan mı yapsam demiştim ama bu iş oplmazsa öyle yaparım artık.
Normal şartlarda evet kuzu ama koltuklar ve zemin koyu renk ya artık koyu yapmak istemiyorum o yüzden boğulmayayım diye :)kumaş güzelmiş kuzu evet :)fon için açık kalmazmı ama
yok yok seçtiklerin gayet güzel bence :)
Yani mobilyaalr krem işte iki büyük koltuk ve 4 sandalye bordo sadece karanlık olmaz inşallah sanmıyorum ama görmeden de emin olamıyorum tabiii. Kullanımla alakalı biarz işte. Ben gerçi kendime kullanım konusunda çok güvenemiyorum amaBAkalım görücez zamanla
Hihi di mi ama. Kabartmalı dediğim de böyle işte kuzu üstteki krem var ya ondan desen olarak.
benimkilerin tam tersi canım.ama benim daha aydınlık olmak zorunda çünkü ayaklarıda koyu renkli çok boğar.birde ben yemek masasındaki 2 sandalyeyi krem yaptırdım.berjerleri albüme koymayı unutmuşum yeni farkettim.onlarda kahverengi.bişey olmaz canım merak etme.
Güzel olucak bence merak edme kuzuolur dimi benim salonumadüşününce endişeleniyorum hemen
Bencede kumas çok güzelNormal şartlarda evet kuzu ama koltuklar ve zemin koyu renk ya artık koyu yapmak istemiyorum o yüzden boğulmayayım diye :)
Oraya açık renk bişey seçeyim dedim . Bu kumaşı ben de sevmiştim o yüzden bunu kullanayım dedim . Tabi fiyata göre de davranıcam çok pahalıysa zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?