2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

pastanı kendin yapmakta kararlı mısın canım?
sen bi beklenti içinde olma canım belki verirler belki vermezler :)

pastanı kendin yapmakta kararlı mısın canım?
sen bi beklenti içinde olma canım belki verirler belki vermezler :)
Daha önce yaptım canım oldu ama işte hariboyla yaptım genelde tavsiye etmediklerine rağmen ufak tefek aksilikler dışında oldu yani o da haribodan kaynaklanan durumlar şimdi normal şeker hamuru aldım valla güveniyorum kendime bakalım en kötü yakın bi pastaneden yaptırırm zaten bi gün önce yapıcam pastamı.. Ders içinde haklısın beklentim yok

ben cesaret edemiycem nişan pastamı yapmaya

Selam kızlarrr:)) nasıl yorulmuşum bugün yaaa(( bide havada soğudu şu ekdersler yatsın gidip minder alacam kaloriferin dibine kıvrılacam kedi gibi:))

Kızlaaaar, dün forumda okuduğum kaç yaşında evleneceksin falını bugün eğlencesine deneyim dedim, 3 kere yaptım 27 çıkıyor ya.. Tam da evlenmeyi düşündüğümüz zaman yani O konunun yorumlarında tutan çok okudum. Siz de yapsanıza hadiiii.. Bir bardağa su dolduruyorsunuz, yarıyı biraz geçsin. Saç telinize taşsız düz yüzük geçiriyorsunuz ve bardağın içine tutuyorsunuz. Suya değmeyecek. O sallancak öyle ama siz elinizi kıpırdatmayın. Bardağa kaç defa vurduğunu sayın. Sonunda birden yavaşlayıp duruyor. Ay çok ilginç ya, ben inanmam böyle şeylere ama 3 kere de aynı şey çıkması?

Cok güzeller masaAllah. Senin nisanın ne zaman tatlım

Selam kızlarrr:)) nasıl yorulmuşum bugün yaaa(( bide havada soğudu şu ekdersler yatsın gidip minder alacam kaloriferin dibine kıvrılacam kedi gibi:))
Bende öyle bütün gün eminönündeydik annemle öldük öldük o anlattığın manzaraya bitttimmmmm bende öyle bi minder alıp kaloriferin dibine yatıcammmm

Bende öyle bütün gün eminönündeydik annemle öldük öldük o anlattığın manzaraya bitttimmmmm bende öyle bi minder alıp kaloriferin dibine yatıcammmm
Şimdi bi uyumuşum mis gibi :). Tam atlattamadım hastalığı galiba onunda kırgınlığı var. Bugün 3kere okulda çarpıntım oldu ders anlatırken bide başdönmem oldu. Şimdi başım çatlıyo. Sağolsun nişanlımda düşünmemiş bu kız hasta başında sigara içmiim diye

Hadi çok geçmiş olsun canım erkeklerin geninde oluyor heralde biraz duyarsızlık Sigara kokusundan benimde başım döner

Hadi çok geçmiş olsun canım erkeklerin geninde oluyor heralde biraz duyarsızlık Sigara kokusundan benimde başım döner
Beyefendiye diyorum ki bak salonda içme artık kış geldi pencere açamıyoz diye. Ama umuraamıyo. Bende dedim artık sen salonda sigara içersen senle oturup muhabbet etmicem dedim

Beyefendiye diyorum ki bak salonda içme artık kış geldi pencere açamıyoz diye. Ama umuraamıyo. Bende dedim artık sen salonda sigara içersen senle oturup muhabbet etmicem dedim
Eve siniyor onun kokusu perdeler sararıyo eefffff 2 dk balkona çıkıp içsin işte yaa sende rahatsızsın sinir oldum şu an

Kızlar nisanlik sectinizmi?

Eve siniyor onun kokusu perdeler sararıyo eefffff 2 dk balkona çıkıp içsin işte yaa sende rahatsızsın sinir oldum şu an
Ayy bende sinir oldum ya. Evet ya evde ağır bi koku oluştu sayesinde. Daha gel çay içelim diyo. Gitmedim bende orası pis kokuyo dedim iyi yaptım bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…