- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
pastanı kendin yapmakta kararlı mısın canım?Böyle pasta malzemeleri aldım ama resimlerini atmadım isterseniz atarım tabi şeker hasmuru baskı ütüsü falan filan :) İnşallah yapabilirim yaa
He bide kızlar danışman hocam aradı bizim burda bi kuran kursunda sosyoloji dersine verilecekmiş bana verir misin dedi veririm hocam dedim neyse şimdi hocama da ayıp olmasın diye sormadım ama sizce para verirler mi bana hacılar yoksa safi hayr işi gözüyle mi bakmalıyım? Her türlüsü uyar bana zaten boşum ama para da verseler evlilik yolunda iyi olurdu
Daha önce yaptım canım oldu ama işte hariboyla yaptım genelde tavsiye etmediklerine rağmen ufak tefek aksilikler dışında oldu yani o da haribodan kaynaklanan durumlar şimdi normal şeker hamuru aldım valla güveniyorum kendime bakalımpastanı kendin yapmakta kararlı mısın canım?
sen bi beklenti içinde olma canım belki verirler belki vermezler :)
ben cesaret edemiycem nişan pastamı yapmayaDaha önce yaptım canım oldu ama işte hariboyla yaptım genelde tavsiye etmediklerine rağmen ufak tefek aksilikler dışında oldu yani o da haribodan kaynaklanan durumlar şimdi normal şeker hamuru aldım valla güveniyorum kendime bakalımen kötü yakın bi pastaneden yaptırırm zaten bi gün önce yapıcam pastamı.. Ders içinde haklısın beklentim yok
Belki de sen doğrusunu yapıyorsundur ama böyle konularda çok korkağımdır ben ilk defa bi cesaret geldi şaşırdımben cesaret edemiycem nişan pastamı yapmaya
Eki Görüntüle 1291506
Kızlarrr yüzük taşıyıcısı olarak hiç aklıma gelmeyen bu cam figür annemin aklına geldi. Hep klasik düşündüklerimizden istiyordum ben ama nişan tepsisi (halihazırda yok) ayna olanlardan alıcam yada yapıcam o yüzden bu çok hoşuma gitti kollarına yüzükleri asacağız
Eki Görüntüle 1291510 Eki Görüntüle 1291511 Eki Görüntüle 1291512 Eki Görüntüle 1291513 Yanda masa süslemesi olarak kullanacağım pembe gül yaprakları ile nazar boncuklarını görüyorsunuz (turist rehberi style) ayrıca kurabiye kalıbımı aldım pembe organze kurdela ve jelatin paketi de aldım (kurabiye ve marshmellowlar içün)
Eki Görüntüle 1291519 Eki Görüntüle 1291520
Hediye olarak cam şişeyi düşünüyordum biliyorsunuz. İçine renkli kolonya, sabun, kahve, lavanta falan koyarım diye plan yapıyordum ama bunu anneme pek kabul ettirememiştim. Neyse sonra bu bakırları gördüm ve aşık oldummmdüzleirni çok görmüşsünüzdür ama nar şeklinde olanı ilk defa gördüm ve daha kalite duracak cam şişeye göre bence. Kalpli cam şişeleride eski planımı yani kına gecemde hazırlamaya karar verdim. Neyse nişan hediyem bu kızlaaarrr... İçine de bikaç tane çifte kavrulmuş lokum koymayı düşünüyoruz bakalım.
Eki Görüntüle 1291521
Bunu da öyle masa süslemesi için aldım böyle simli simli kaplerr
Canım aralık diyoruz ama ben yavaş yavaş ocakta olsun demeye başladımCok güzeller masaAllah. Senin nisanın ne zaman tatlım
Bende öyle bütün gün eminönündeydik annemle öldük öldükSelam kızlarrr:)) nasıl yorulmuşum bugün yaaa(( bide havada soğudu şu ekdersler yatsın gidip minder alacam kaloriferin dibine kıvrılacam kedi gibi:))
Şimdi bi uyumuşum mis gibi :). Tam atlattamadım hastalığı galiba onunda kırgınlığı var. Bugün 3kere okulda çarpıntım oldu ders anlatırken bide başdönmem oldu. Şimdi başım çatlıyo. Sağolsun nişanlımda düşünmemiş bu kız hasta başında sigara içmiim diyeBende öyle bütün gün eminönündeydik annemle öldük öldüko anlattığın manzaraya bitttimmmmm bende öyle bi minder alıp kaloriferin dibine yatıcammmm
Hadi çok geçmiş olsun canım erkeklerin geninde oluyor heralde biraz duyarsızlıkŞimdi bi uyumuşum mis gibi :). Tam atlattamadım hastalığı galiba onunda kırgınlığı var. Bugün 3kere okulda çarpıntım oldu ders anlatırken bide başdönmem oldu. Şimdi başım çatlıyo. Sağolsun nişanlımda düşünmemiş bu kız hasta başında sigara içmiim diye
Beyefendiye diyorum ki bak salonda içme artık kış geldi pencere açamıyoz diye. Ama umuraamıyo. Bende dedim artık sen salonda sigara içersen senle oturup muhabbet etmicem dedimHadi çok geçmiş olsun canım erkeklerin geninde oluyor heralde biraz duyarsızlıkSigara kokusundan benimde başım döner
Eve siniyor onun kokusu perdeler sararıyo eefffff 2 dk balkona çıkıp içsin işte yaa sende rahatsızsın sinir oldum şu anBeyefendiye diyorum ki bak salonda içme artık kış geldi pencere açamıyoz diye. Ama umuraamıyo. Bende dedim artık sen salonda sigara içersen senle oturup muhabbet etmicem dedim
Ocakta daha iyi gibi sanki bizim sebebimiz somestırda uzaktaki akrabalarinda gelebikmesiCanım aralık diyoruz ama ben yavaş yavaş ocakta olsun demeye başladım
Ayy bende sinir oldum ya. Evet ya evde ağır bi koku oluştu sayesinde. Daha gel çay içelim diyo. Gitmedim bende orası pis kokuyo dedim iyi yaptım bence :)Eve siniyor onun kokusu perdeler sararıyo eefffff 2 dk balkona çıkıp içsin işte yaa sende rahatsızsın sinir oldum şu an
Çok mantıklı....Ocakta daha iyi gibi sanki bizim sebebimiz somestırda uzaktaki akrabalarinda gelebikmesi
Canım ben 2.denediğim elbiseyi almıştım hemen:)))Kızlar nisanlik sectinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?