2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar nisanlik sectinizmi?
Canım ben sevgilimle tanışmadan önce geçen sene fatihte bir elbise gördüm aşık oldum öyle böyle değil ama almadım doğal olarak neyse br ay sonra sevgilimle tanıştım işler iyice ciddileşti falan aklım kaldı o elbise de hala var mıdır bilmiyorum varsa bile nasılsa kimse yok hayatımda diiye mağazanın ismine de bakmadım salak gibi şu an bulamam o mağazayı fatihi alt üst edecem artık

kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?

Hoşgeldin kuzum uyudum uyandım. :) dizi izlicem :))
hoşbuldummm kafa dağıtmaya birebir burası işten cıktım annem düşmüş kardeşim öyle bi anlattı ki eve gelene kadr ömrümden ömür gittii neyse ki cok bişeyi yokmş pansuman yaptk oturdum şimdi anca bnde

Evet ya o benide korkutur. Ya bende okuldan gelince evi toplayamıyorum. Çok yorgun oluyorum. Zaten temizlesemde evin kokusu sigara yüzünden çok kötü oluyo.

kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?
Canım fatih çok pahalı ama yine de gezmekte yarar var onun dışında kadıköy de ve ümraniye de daha uygun oluyormuş gelinlikler özellikle kadıköydekiler hemde baya kaliteliymiş duyduğum kadarıyla

Canım fatih çok pahalı ama yine de gezmekte yarar var onun dışında kadıköy de ve ümraniye de daha uygun oluyormuş gelinlikler özellikle kadıköydekiler hemde baya kaliteliymiş duyduğum kadarıyla
anladım canım peki mağaza fln biliyo musun hiç ? kadıköye yakınım ama yeni yaşamaya başladım bakalım. teşekkür ederim ilgin için

Geçmiş olsun canım nerden düşmüş bişey olmuş mu?

Geçmiş olsun canım nerden düşmüş bişey olmuş mu?
s1ağol canım bnmm burnu acılmş biraz alın ve göz altında çizilmiş baya tam yüz üstü düşmüş apartmann önünde kafasını vurmuş drek görünürde bişeyi yok ama ben yinede rahat edemiyorum btn gece dikilrim başında artık pansumanını yaptm buzda koyuyorz ara ara şişmesn dye

Tabi ki.. Sizin düğün ne zaman belli mi?
hiç bişi belli değil henüz aileler bile tanışmadı. :) evlenme konusuna yeni yeni ısındım bakalım. farklı şehirlerdeyiz. 15 tatilde tanışma vs olur yazında düğün olur galiba. bu yıl ev kurmayacağız o nedenle rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…