Hoşgeldin kuzum uyudum uyandım. :) dizi izlicem :))ben geldiiim canlaar napıyonuzz :)
Canım ben sevgilimle tanışmadan önce geçen sene fatihte bir elbise gördüm aşık oldum öyle böyle değilKızlar nisanlik sectinizmi?
Bencede yalnız kalsın sıkılsın pişman olsunAyy bende sinir oldum ya. Evet ya evde ağır bi koku oluştu sayesinde. Daha gel çay içelim diyo. Gitmedim bende orası pis kokuyo dedim iyi yaptım bence :)
Evet :)) çünkü hergün diyorum ben mutfaktayken yine içiyo. Anlatamadımda derdimi. Artık beni etkiliyo ya.Bencede yalnız kalsın sıkılsın pişman olsun
hoşbuldummm kafa dağıtmaya birebir burası işten cıktım annem düşmüş kardeşim öyle bi anlattı ki eve gelene kadr ömrümden ömür gittii neyse ki cok bişeyi yokmş pansuman yaptk oturdum şimdi anca bndeHoşgeldin kuzum uyudum uyandım. :) dizi izlicem :))
Evet ya o benide korkutur. Ya bende okuldan gelince evi toplayamıyorum. Çok yorgun oluyorum. Zaten temizlesemde evin kokusu sigara yüzünden çok kötü oluyo.hoşbuldummm kafa dağıtmaya birebir burası işten cıktım annem düşmüş kardeşim öyle bi anlattı ki eve gelene kadr ömrümden ömür gittii neyse ki cok bişeyi yokmş pansuman yaptk oturdum şimdi anca bnde
Canım fatih çok pahalı ama yine de gezmekte yarar var onun dışında kadıköy de ve ümraniye de daha uygun oluyormuş gelinlikler özellikle kadıköydekiler hemde baya kaliteliymiş duyduğum kadarıylakızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?
Kıyamam kuzum yaaEvet :)) çünkü hergün diyorum ben mutfaktayken yine içiyo. Anlatamadımda derdimi. Artık beni etkiliyo ya.
anladım canım peki mağaza fln biliyo musun hiç ? kadıköye yakınım ama yeni yaşamaya başladım bakalım. teşekkür ederim ilgin içinCanım fatih çok pahalı ama yine de gezmekte yarar var onun dışında kadıköy de ve ümraniye de daha uygun oluyormuş gelinlikler özellikle kadıköydekiler hemde baya kaliteliymiş duyduğum kadarıyla
Geçmiş olsun canım nerden düşmüş bişey olmuş mu?hoşbuldummm kafa dağıtmaya birebir burası işten cıktım annem düşmüş kardeşim öyle bi anlattı ki eve gelene kadr ömrümden ömür gittii neyse ki cok bişeyi yokmş pansuman yaptk oturdum şimdi anca bnde
Şimdiden sert olayım ki evlenince içemesin odada :)Kıyamam kuzum yaa
Rica ederim malesef bilmiyorum canım bende avrupa yakasındayım bikaç ay sonra gelinlikleri araştırmaya başlayacamanladım canım peki mağaza fln biliyo musun hiç ? kadıköye yakınım ama yeni yaşamaya başladım bakalım. teşekkür ederim ilgin için
paylaşırsan buralarda bende bakarım. hiç içimden gelmiyor gelinlik düğün vs ama mecruburum galibaRica ederim malesef bilmiyorum canım bende avrupa yakasındayım bikaç ay sonra gelinlikleri araştırmaya başlayacam
Bak salonda otururken öksür falan acıtasyon yap o da kıyamasın doğal ol amaŞimdiden sert olayım ki evlenince içemesin odada :)
Tabi ki.. Sizin düğün ne zaman belli mi?paylaşırsan buralarda bende bakarım. hiç içimden gelmiyor gelinlik düğün vs ama mecruburum galiba
Pis kokuyosun diyip öpmüyorum :)))Bak salonda otururken öksür falan acıtasyon yap o da kıyamasın doğal ol ama
s1ağol canım bnmm burnu acılmş biraz alın ve göz altında çizilmiş bayaGeçmiş olsun canım nerden düşmüş bişey olmuş mu?
Oooo onun baya etkili olması lazımPis kokuyosun diyip öpmüyorum :)))
hiç bişi belli değil henüz aileler bile tanışmadı. :) evlenme konusuna yeni yeni ısındım bakalım. farklı şehirlerdeyiz. 15 tatilde tanışma vs olur yazında düğün olur galiba. bu yıl ev kurmayacağız o nedenle rahatımTabi ki.. Sizin düğün ne zaman belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?