2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım cam kuğu da çok zarif görünür.. Bende hediyelikleri şu bakır demiştim ama annem gümüş dedi hiç anlamam böyle şeylerden neyse o nar şeklinde ki gümüşlern kuğu biçiminde olanlarda vardı onlarda hoştu. Dua edin kızlar da o fatihte ki elbise hala orda duruyor olsun aşık olmuştum yaa ama 6 ay geçti kesin kaldırmışlardır bitmiştir bişeyle olmuştur

Canım hepsine bayıldım yaa topuklular ayrı bir hoş ama ben babet giyecem hem topukluya hiç alıştırmadım kendimi hemde sevgilim bende 8/10 cm uzun onu geçmeyim zaten kabarık olucam iyice kapatmayım çocuğu Neyse bağcıkları fiyonk olanlara bayıldım bak onlar daha güzel görünüyorlar bence. Bir de gelinliğin taşlı mı, dantelli mi, incili mi nasıl olacaksa ayakkabında öyle olmalı bu çok önemli. Canım ben senden bir şey rica edecem buraya girdiğin bi ara senin şu şeker hamurundan kurabiye tarifini yazar mısın bir daha?

ay evet ben de orda gordum zaten bayildimm elbiseye. Iste sozumde bu modelde biseyler istiyorum ben. Bulabilirim insallahh :)

Çok şeker elbisesi gerçekten, ama aynı renkte uzun bir elbise daha giymişti, faceden görmüştüm..O tarz elbiseleri bulmak zordur ya..en iyisi diktirmek

valla sıcacık yapıyo
çok kalın yapınca gerçekten ağır oluyo annem biraz ince yaptırıyo gayet rahat

Ablamin kayinvalidesi yaptırmıştı, ablam nefret ediyordu valla o yorganlardan.. Hakkaten çok ağırdı onlar ya, yok yere yer kaplıyorlar. Sırf laf etmesin diye tutuyor onları..

Öyle mi ? Birşey daha öğrendim bak..iyi bari gidip annneme vazgeçtiğimi söyleyimde en azından bir tane yapsın..
evet bi tane olmalı bence özellikle benim gibi zor ısınan biriyseniz

Ablamin kayinvalidesi yaptırmıştı, ablam nefret ediyordu valla o yorganlardan.. Hakkaten çok ağırdı onlar ya, yok yere yer kaplıyorlar. Sırf laf etmesin diye tutuyor onları..
bi tane vardı canım kütük gibi agırdı resmen tek başıma kaldırmamın imkanı yoktu annem bi taneden 2 tane yaptırdı valla şimdi çok rahat sıcacık tutuyo

ne olsun canım sürekli bi araştırma hali biraz okula gitcem bilekliğim koptu:)
onu kuyumcuya vercem yapar inşallah:)
sende ne var ne yok :)
Sınavlar başladı galiba.. Hangi bölümü okuyorsun? Yaparlar dert etme benimde kaç defa koptu anında yapıyorlar canım :) bende kpss çalışıyordum Azıcık ara vereyim dedim

Sınavlar başladı galiba.. Hangi bölümü okuyorsun? Yaparlar dert etme benimde kaç defa koptu anında yapıyorlar canım :) bende kpss çalışıyordum Azıcık ara vereyim dedim
yok canım daha başlamadı ama yakın tabi fizyoterapi ve rehabilitasyon :)
inşallah yapar ya sevgilimin ilk hediyesi iyi ki dışarda filan kopmadı kaybolsa çok üzülürdüm

Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…