- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
yorgancılar hallediyo canım senin yerine biz öyle yapıyoruz :)Annemde bana yün yapacakmış ama ben istemedim, yıkaması sıkıntı olur diye ?
ay evet ben de orda gordum zaten bayildimm elbiseye. Iste sozumde bu modelde biseyler istiyorum ben. Bulabilirim insallahh :)Ben bu hatunu uzaktan tanıyorumcicilibicilieveşyalarının sahibini..anam dünya ne küçük
valla sıcacık yapıyoKızlar yün yorgan eşek ölüsü gibi oluyor ya nasıl kullanıyorsunuz?
İyiyim canım yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Ay cidden yaa hiç karşılaşmıyoruz nasıl gidiyor :)burdayım kuzu karşılaşamıyoruz hiiçnasılsın canım :)
Evet canım cam kuğu da çok zarif görünür.. Bende hediyelikleri şu bakır demiştim ama annem gümüş dedi hiç anlamam böyle şeylerden neyse o nar şeklinde ki gümüşlern kuğu biçiminde olanlarda vardı onlarda hoştu. Dua edin kızlar da o fatihte ki elbise hala orda duruyor olsun aşık olmuştum yaa ama 6 ay geçti kesin kaldırmışlardır bitmiştir bişeyle olmuşturcok guzel seyler secmissinBende cam kugu gormustum eminonunde onlardan alip yuzukleri boynuna takmayi dusunmustum Ama yukseltici yapicam sanirim
fatihi hala elbise icin gezmedim bide orayi fethetmem lazim
uygun fiyat icin umraniyeArkadasim ayni gelinligi kadikoyde 3bin isterlerken umraniyede 1600e yaptirdi.
Benim askim da 4tane iciyor gunde 4dal. Ama icmeyecek arkadas birakacak ben bastan oyle anlastim
benim nisanligim yok ama biraz bakip denediklerimden begendiklerim oldu. Profilimde ekledim izleyelim birbirimizi bak istersen sende fikir verirsin bana
tam olarak bu istedigim evet rahat edemem ince de olsa askisi olmali elbisemin :) gelinlikte bile oyle giyemem
yorgancılar hallediyo canım senin yerine biz öyle yapıyoruz :)
Canım hepsine bayıldım yaa topuklular ayrı bir hoş ama ben babet giyecem hem topukluya hiç alıştırmadım kendimi hemde sevgilim bende 8/10 cm uzun onu geçmeyim zaten kabarık olucam iyice kapatmayım çocuğuKızlar bu hafta öğrencilerimizin sınav haftası... Hiç fırsatım olmuyor takip etmeye. Keyifler nasıl, hazırlıklar ne durumda? Ses verin, ne ciciler aldınız kendinize
Bu aradatasarimcibayan instagramdan takip ediyorum seni bayıldım yaptıklarına da. Magneti kesin istiyorum, karar verdiğim modeli instagram üzerinden göndersem olur değil mi?
Bir de kızlar gelinliğimin ilk provasına gideceğim haftaya ayakkabımı seçmem gerekiyor şurada çok güzel modeller var çok kararsız kaldıııııım
http://www.37numara.com/catinfo.asp...irection=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka=&model=
ay evet ben de orda gordum zaten bayildimm elbiseye. Iste sozumde bu modelde biseyler istiyorum ben. Bulabilirim insallahh :)
valla sıcacık yapıyo
çok kalın yapınca gerçekten ağır oluyo annem biraz ince yaptırıyo gayet rahat
çookk güzelmiş yaaa :) kızı tanısam sorardım nerden aldın elbiseni diye
evet bi tane olmalı bence özellikle benim gibi zor ısınan biriysenizÖyle mi ? Birşey daha öğrendim bak..iyi bari gidip annneme vazgeçtiğimi söyleyimde en azından bir tane yapsın..
bi tane vardı canım kütük gibi agırdı resmen tek başıma kaldırmamın imkanı yoktu annem bi taneden 2 tane yaptırdı valla şimdi çok rahat sıcacık tutuyoAblamin kayinvalidesi yaptırmıştı, ablam nefret ediyordu valla o yorganlardan.. Hakkaten çok ağırdı onlar ya, yok yere yer kaplıyorlar. Sırf laf etmesin diye tutuyor onları..
çookk güzelmiş yaaa :) kızı tanısam sorardım nerden aldın elbiseni diye
ozel dikimmis kizlar bisuru kisi yorumda sormus zatenBen aslında uzaktan tanıyorum, sordurabilirim
pasaj gibi yerler yok mu canım orda bulursun aslında...ozel dikimmis kizlar bisuru kisi yorumda sormus zatenben boyle kabark biseyler bulursam zaten arkasina fiyonk filan yaptiririm yani
Saol canım bende iyiyim ne var ne yok :)iyiyim canım sen nasılsın :)
kuzum biz yapmadık çünkü sadece ailelerin birbirini tanımasaydı amacımız kahveyede büyük bi anlam yüklenmiş malum o yüzden hiç bulaşmadık :)
ne olsun canım sürekli bi araştırma hali biraz okula gitcem bilekliğim koptu:)Saol canım bende iyiyim ne var ne yok :)
Sınavlar başladı galiba.. Hangi bölümü okuyorsun? Yaparlar dert etme benimde kaç defa koptu anında yapıyorlar canım :) bende kpss çalışıyordumne olsun canım sürekli bi araştırma hali biraz okula gitcem bilekliğim koptu:)
onu kuyumcuya vercem yapar inşallah:)
sende ne var ne yok :)
yok canım daha başlamadı ama yakın tabi fizyoterapi ve rehabilitasyon :)Sınavlar başladı galiba.. Hangi bölümü okuyorsun? Yaparlar dert etme benimde kaç defa koptu anında yapıyorlar canım :) bende kpss çalışıyordumAzıcık ara vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?