2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

En mantiklisini yapmış annen, ablama bunu önercem bakalım.. Yoksa insan ezilir onun altında valla..

yok canım daha başlamadı ama yakın tabi :)
inşallah yapar ya sevgilimin ilk hediyesi iyi ki dışarda filan kopmadı kaybolsa çok üzülürdüm
Ayyy benimde başıma aynısı geldi :) evde koptu sonra düğünde tekrar koptu ondan sonra daha takmadım kaldırdım kaybolursa içim gider... Eee sevdiceğimizden aldığımız hediye olunca dahada titriyoruz üzerine o yüzdende başına gelmedik kalmıyor :)

Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak

görmüştüm daha önce çokta begenmiştim sanada çok yakışır eminim:)
ama bizim evde olcak ya daha sade bişey giyicem :)

ayy sorma bayadır takıyorum hiç çıkarmamıştım bi arkadaşım ayy çok güzel üstünde minik taşlar var pırlanta mı dedi geçen gün

ben ne biliyim dedim gerçektende bilmiyorum ne olduğunu
resmen gözü kaldı bugünde koptu işte

pasaj gibi yerler yok mu canım orda bulursun aslında...
ankarada bildigim hiic yok ama eger istanbulda fln gorurseniz soyleyn bana yaknda istanbula gidicm zaten :)
buarada canm kaybolmadiysa birlestirirsn uzulme o kadar

Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak

Bayildiiimmm :)

hadi yaaa pofss üzüldümmm
ya evet canim keske olsa
Ama dedgm gibi boyle buna yakin biseyler bulursam kafii :)

Gayet açıklayıcı oldu, ağzına sağlık ..ben söz olmadan direkt nişan yapıcam sanırım
Canım bende söz yapmayacam bana çok gereksiz geliyor zaten sevgilim evlilik teklifi ederken tek taşımı taktı bana biz kendi aramızda sözlenmiş olduk. Aileler tanıştı bizde onlara gittik, 10 gün sonra kız isteme olacak bizde sonra da kısmetse aralık yada ocakta nişan düşünüyoruz. Herkesin isteği düşüncesi farklı tabi ama söz kızı veridk anlamındadır öyle ayrı bir organizasyonu şahsen çok abartı buluyorum. :)

Aslında ben sıcağı pek sevmem, evdeki en ince yorgan bana ait

Canım ne kadara diktiriyorsun gelinliği ve gelinlik sende mi kalacak bırakacak mısın? Bir de ne tarz bir gelinlik?

Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mı fotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey

Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mı fotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey

Bence yani bana göre bayaa açık en azından kalın askılı olabilir straplez çok ağır diye düşünüyorum.. Ailede yaşlılar varsa tercih etmemeni öneririm

Evlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende

Evlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende

Canımm yine ben :) teklif ederken tektaş takılır.. Sonra söz günü sende ona yüzük alırsın senin tektaşında tepside olur o şekilde o akşam istemede takılır :)

Nazaarrr :) yaptır hemen canım birşey olmaz

Hahahaah öyle bir şart yok canım takan da oluyor takmayan da takılmadıysa söz olabilir yada kız isteme de tek taşta takılır (aile tarafından) ama çoğu zaman erkekler sevgililerine teklif ederken tek taş takıyor özellikle henüz öğrenci değilse çalışıyorsa biraz da büyümüşlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…