- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
En mantiklisini yapmış annen, ablama bunu önercem bakalım.. Yoksa insan ezilir onun altında valla..evet bi tane olmalı bence özellikle benim gibi zor ısınan biriyseniz
bi tane vardı canım kütük gibi agırdı resmen tek başıma kaldırmamın imkanı yoktu annem bi taneden 2 tane yaptırdı valla şimdi çok rahat sıcacık tutuyo
Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak
Ayyy benimde başıma aynısı geldi :) evde koptu sonra düğünde tekrar koptu ondan sonra daha takmadım kaldırdım kaybolursa içim gider... Eee sevdiceğimizden aldığımız hediye olunca dahada titriyoruz üzerine o yüzdende başına gelmedik kalmıyor :)yok canım daha başlamadı ama yakın tabi :)
inşallah yapar ya sevgilimin ilk hediyesi iyi ki dışarda filan kopmadı kaybolsa çok üzülürdüm
Canım bende çok beğendim rengide şeklide çok güzelll :)Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak
görmüştüm daha önce çokta begenmiştim sanada çok yakışır eminim:)Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak
Ben aslında uzaktan tanıyorum, sordurabilirim
ozel dikimmis kizlar bisuru kisi yorumda sormus zatenben boyle kabark biseyler bulursam zaten arkasina fiyonk filan yaptiririm yani
ayy sorma bayadır takıyorum hiç çıkarmamıştım bi arkadaşım ayy çok güzel üstünde minik taşlar var pırlanta mı dedi geçen günAyyy benimde başıma aynısı geldi :) evde koptu sonra düğünde tekrar koptu ondan sonra daha takmadım kaldırdım kaybolursa içim gider... Eee sevdiceğimizden aldığımız hediye olunca dahada titriyoruz üzerine o yüzdende başına gelmedik kalmıyor :)
ankarada bildigim hiic yok ama eger istanbulda fln gorurseniz soyleyn bana yaknda istanbula gidicm zaten :)pasaj gibi yerler yok mu canım orda bulursun aslında...
Bayildiiimmm :)Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak
ya evet canim keske olsahadi yaaa pofss üzüldümmm
Canım bende söz yapmayacam bana çok gereksiz geliyor zaten sevgilim evlilik teklifi ederken tek taşımı taktı bana biz kendi aramızda sözlenmiş olduk. Aileler tanıştı bizde onlara gittik, 10 gün sonra kız isteme olacak bizde sonra da kısmetse aralık yada ocakta nişan düşünüyoruz. Herkesin isteği düşüncesi farklı tabi ama söz kızı veridk anlamındadır öyle ayrı bir organizasyonu şahsen çok abartı buluyorum. :)Gayet açıklayıcı oldu, ağzına sağlık ..ben söz olmadan direkt nişan yapıcam sanırım
evet bi tane olmalı bence özellikle benim gibi zor ısınan biriyseniz
bi tane vardı canım kütük gibi agırdı resmen tek başıma kaldırmamın imkanı yoktu annem bi taneden 2 tane yaptırdı valla şimdi çok rahat sıcacık tutuyo
Canım ne kadara diktiriyorsun gelinliği ve gelinlik sende mi kalacak bırakacak mısın? Bir de ne tarz bir gelinlik?Bende orda bulamayınca burdan bir gelinlikçi ile anlaşıp diktiriyorum. Normalde bende senin gibi düşünüyordum ama hazırda hep denenmiş ve deforme olunca birde üzerime tam oturmayınca diktirmeye karar verdim. Fakat dikim yaptırdığım yer trabzonun en iyi gelinlikçilerinden araştırıp güvenip o şekilde karar verdim modelimide paylaşırım müsait olunca
Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mıfotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
Canım bende söz yapmayacam bana çok gereksiz geliyor zaten sevgilim evlilik teklifi ederken tek taşımı taktı bana biz kendi aramızda sözlenmiş olduk. Aileler tanıştı bizde onlara gittik, 10 gün sonra kız isteme olacak bizde sonra da kısmetse aralık yada ocakta nişan düşünüyoruz. Herkesin isteği düşüncesi farklı tabi ama söz kızı veridk anlamındadır öyle ayrı bir organizasyonu şahsen çok abartı buluyorum. :)
Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mıfotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
Evlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende
Canim bence kisa da olsa askili olabilir soz de biraz daha hanimhanimcik giyinilmeli diyorlar.Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mıfotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
Canim evet tektasla edilir teklif :)Evlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende
Nazaarrr :) yaptır hemen canım birşey olmazayy sorma bayadır takıyorum hiç çıkarmamıştım bi arkadaşım ayy çok güzel üstünde minik taşlar var pırlanta mı dedi geçen gün
ben ne biliyim dedim gerçektende bilmiyorum ne olduğunu
resmen gözü kaldı bugünde koptu işte
Hahahaah öyle bir şart yok canım takan da oluyor takmayan da takılmadıysa söz olabilir yada kız isteme de tek taşta takılır (aile tarafından) ama çoğu zaman erkekler sevgililerine teklif ederken tek taş takıyor özellikle henüz öğrenci değilse çalışıyorsa biraz da büyümüşlerseEvlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende
Aynen önü biraz daha kapalı ve askılı olur diye düşünüyordum modeli çok hoşuma gitti :)Canim bence kisa da olsa askili olabilir soz de biraz daha hanimhanimcik giyinilmeli diyorlar.
Canim evet tektasla edilir teklif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?