2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canımm yine ben :) teklif ederken tektaş takılır.. Sonra söz günü sende ona yüzük alırsın senin tektaşında tepside olur o şekilde o akşam istemede takılır :)

orya, merhaba canım..
istemsiz sırıtıyorum şu an ..ne cahil cüheyla gelin adayıyım ben

Kızlar diktirdiğim nişanlik bu ama benimki belden daha oturmalı ve hafif yüksek bundan biraz daha kabarık ve arkası uzun olucak

Bayıldım aşık oldum ama benim nişan evde olacağı için bu çok abartı kaçar ama dışarda yapıcak olsaydım nişanımı kesinlikle böyle birşey alırdım. Canım diktirmeye başladın mı ve fiyatı sorsam ayıp olmazsa?

orya, merhaba canım..
istemsiz sırıtıyorum şu an ..ne cahil cüheyla gelin adayıyım ben

Merhaba
Hiçte bile ilk kez gelin olucaz hepimiz.. Belki bende başka konularda cahilim,tek değilsin yani (yaşın kaç bu arada) Hoş yaşın cahillikle alakası yok ama merak ettim.Hem bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp derler

Sevgilim ağzından kaçırmıştı çünkü, pırlantamı dedi bişey dedi ama anlamadım ki Annesi ve teyzesi ile tanıştığım gün parmaklarıma bakıyolardı, yüzük hazırmış ama cinsi ne bilemiyorum

Hepsi bir yerde 1900 çok iyi , ben sadece yemek takımı gördüm kendisi 3.000 tl idi

bernardo olabilir mi o :)

benimde muhtemelen söz nişan isteme bir arada olacak nasıl olur o da ayrı konu sevgilimin annesi babası ayrı şehirde

Tabi canım, buyur;

Şeker hamur kurabiye
200 gr margarin
150 gr pudra şekeri
1 yumurta
400 gr un
Vanilya
Tarçın
Hepsini bir yoguracaksiniz, afiyet olsun :)

Hamuru yoğurduktan sonra dolapta bekletiyorsun biraz, kendini toparlaması için. Bezelere ayırıp öyle bekletebilirsin, sen bir bezeyi yaparken diğeri dışarda erimez. Sonra merdaneyle aç, çok ince olmasın ama. İstediğin şekille kes, ver fırına :)

Bence yani bana göre bayaa açık en azından kalın askılı olabilir straplez çok ağır diye düşünüyorum.. Ailede yaşlılar varsa tercih etmemeni öneririm
Offf evet yaşlılar var onlar varkende askılı bile ayıp olur yine omuzu hafif düşük elbiselere bakarım nişanda da istediğimi giyerim... Söz kıyafeti nerelerden bulabilirim ki ? ( boyner, koton alışveriş merkezindeki klasık giyip satan mağazalara mı baksam ) sanırım söz akşamında öyle şeyler gider

Herkes farlı şeyler uyguluyo ya hep o yüzden karıştı kafam Yaşım 25 canım..Biraz da yapımdan kaynaklı, çok soru sordukça insanları bunaltıyomuş gibi hissediyorum..sonra diyorum kızım bu topiğin amacı ne

Çok teşekkür ederim kuzucum bu tarif 50 kişilik falan mıydı?

O zaman askılı ve çok kısa olmamak şartıyla sade ve şık bir elbise alabilirsin bu dediğin mağazalardan hanım hanımcık yeni gelin olucaksın sonuçta :) Nişan da da istediğin modeli giyersin

Aynen boşunamı açıldı bu topik herkes birbirine yardımcı oluyo :) merak etme sıkmıyorsun ben kendi adıma sıkılmıyorum yani canım Kafanın karışması normal Allahtan ben sözü atlattım sıra nişanda

Aslında uzun modeller daha iyi olmaz mı? Tabiki karar senin seçim senin de daha rahat hareket edilir sanki
Haklısınız kahve götürecem ayağımda topuklular nasıl eğilirim ben direkt olarak elbiseyi gördüm ve vuruldum dedim acaba ufak değişikliklerle bu tarz birşey mi diktirsem yada alsam dedim :) oturup kalkmasıda dert olur ben en iyisia fam gibi uzun şık ve bol elbiselere bakayım.. Peki uzun kalem etek nasıl olur ??? Yada kısa kalem etek ( diz kapAğının hizası )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…