- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kabul etti mi annen? Ben aylardır savaş veriyorum annemle yün yorgan istemiyorum diye sana mı soracam yapacağım yorganı diyor bu mantıkta kadın
Tekrar teşekkür ederim canımmEvet canım, 50 tane çıkıyor bu tarifle
Teşekkür ederim fikirleriniz için :) inşallah güzel bir şeyler bulurummO zaman askılı ve çok kısa olmamak şartıyla sade ve şık bir elbise alabilirsin bu dediğin mağazalardan hanım hanımcık yeni gelin olucaksın sonuçta :) Nişan da da istediğin modeli giyersin
Evet evet bernardo , şok oldum yaaaa ..Sanki elizabeth gelecek yemeğebernardo olabilir mi o :)
benimde muhtemelen söz nişan isteme bir arada olacak nasıl olur o da ayrı konu sevgilimin annesi babası ayrı şehirde
Kayınvalidem yıkar onu:))Annemde bana yün yapacakmış ama ben istemedim, yıkaması sıkıntı olur diye ?
Hahahaha Allahımmmm bütün anneler aynıııBana bıraktı kararı ama olmaz öle en azından 2 tane yapayım diyo..Abim yeni evlendi bir sürü yastık yorgan yaptı kadın, bende kurtulamam elinden..Geçen gün dantel yaptırmış, pek severim sanki..
Aynen boşunamı açıldı bu topik herkes birbirine yardımcı oluyo :) merak etme sıkmıyorsun ben kendi adıma sıkılmıyorum yani canımKafanın karışması normal Allahtan ben sözü atlattım sıra nişanda
Tek taş değilde başka birşey geliyomuş, kahkaha atarım vallahiiiiOooooo gelsin tek taş yüzük
Haklısın vallahi, sen sözü atlatmışsın ne güzel ..Allah tamamına erdirsin inşallah canım ya...Biz totoşumuzu yırtıyoruz adamların umrumda değildir
Tek taş değilde başka birşey geliyomuş, kahkaha atarım vallahiiii
Haklısınız kahve götürecem ayağımda topuklular nasıl eğilirim ben direkt olarak elbiseyi gördüm ve vuruldum dedim acaba ufak değişikliklerle bu tarz birşey mi diktirsem yada alsam dedim :) oturup kalkmasıda dert olur ben en iyisia fam gibi uzun şık ve bol elbiselere bakayım.. Peki uzun kalem etek nasıl olur ??? Yada kısa kalem etek ( diz kapAğının hizası )
Mrb arkadaşlar benim hepinize bir önerim var erkeğinizi elinizde tutmanız için. Aldatma her evlilikte olucak diye Birsey yok ama eşlerinizin sizden soğumaması için çokçok bakımlı olmanız gerekiyor ve guzel iç çamaşırları,!
Kendimce bu tarz seyleri hiç yapmazdım ancak baktım eşim elden gidiyor gercektende soğumaya başlanıyor bu Yüzden cok dikkatli olunması gerekiyor kadının kendine bakması Lazım yüzde yüz
Evet o Yüzden paylaşmak istedim göz kırpacak birsey yokBiz daha evlenmedik hanım abla,
Ama çok sağlıklı diyolar yün yorgan içinde, banada mantıksız geliyo, koyunları kırpıp üstümüze seriyoruz nihayetinde.Hahahaha Allahımmmm bütün anneler aynıııBende pes ettim zaten 2ye düşürdüm sayıyı 3 tane yapacaktı yastığa hiç girişmiyor şimdilik bende hatırlatmıyorum tabi ama sen mi dedin cnaım kim dedi hatırlamıyorum ama pamuk yorgan yaptırırım diye yazdı bi gelincik o nasıl oluyor acaba yünden daha estetikse onu yaptırayım anneme bari
Baktım canım ne güzellermiş
Evet evet bernardo , şok oldum yaaaa ..Sanki elizabeth gelecek yemeğe
Amin canım inşallah .. Valla benim sevdiceğimin umrunda olmalı ki hergün bişey çıkıyo açıyorum konuyu konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?