2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kabul etti mi annen? Ben aylardır savaş veriyorum annemle yün yorgan istemiyorum diye sana mı soracam yapacağım yorganı diyor bu mantıkta kadın

Bana bıraktı kararı ama olmaz öle en azından 2 tane yapayım diyo..Abim yeni evlendi bir sürü yastık yorgan yaptı kadın, bende kurtulamam elinden..Geçen gün dantel yaptırmış, pek severim sanki..

O zaman askılı ve çok kısa olmamak şartıyla sade ve şık bir elbise alabilirsin bu dediğin mağazalardan hanım hanımcık yeni gelin olucaksın sonuçta :) Nişan da da istediğin modeli giyersin
Teşekkür ederim fikirleriniz için :) inşallah güzel bir şeyler bulurumm

Mrb arkadaşlar benim hepinize bir önerim var erkeğinizi elinizde tutmanız için. Aldatma her evlilikte olucak diye Birsey yok ama eşlerinizin sizden soğumaması için çokçok bakımlı olmanız gerekiyor ve guzel iç çamaşırları,!
Kendimce bu tarz seyleri hiç yapmazdım ancak baktım eşim elden gidiyor gercektende soğumaya başlanıyor bu Yüzden cok dikkatli olunması gerekiyor kadının kendine bakması Lazım yüzde yüz

Bana bıraktı kararı ama olmaz öle en azından 2 tane yapayım diyo..Abim yeni evlendi bir sürü yastık yorgan yaptı kadın, bende kurtulamam elinden..Geçen gün dantel yaptırmış, pek severim sanki..
Hahahaha Allahımmmm bütün anneler aynııı Bende pes ettim zaten 2ye düşürdüm sayıyı 3 tane yapacaktı yastığa hiç girişmiyor şimdilik bende hatırlatmıyorum tabi ama sen mi dedin cnaım kim dedi hatırlamıyorum ama pamuk yorgan yaptırırım diye yazdı bi gelincik o nasıl oluyor acaba yünden daha estetikse onu yaptırayım anneme bari

Haklısın vallahi, sen sözü atlatmışsın ne güzel ..Allah tamamına erdirsin inşallah canım ya...Biz totoşumuzu yırtıyoruz adamların umrumda değildir

Haklısın vallahi, sen sözü atlatmışsın ne güzel ..Allah tamamına erdirsin inşallah canım ya...Biz totoşumuzu yırtıyoruz adamların umrumda değildir

Amin canım inşallah .. Valla benim sevdiceğimin umrunda olmalı ki hergün bişey çıkıyo açıyorum konuyu konuşuyoruz

Sözde dediğin gibi diz hizası etek ve elbise gayet şık olur..Ama bulamıyoki insan yaaa..ben abimin düğünü için çok gezmiştim..

Biz daha evlenmedik hanım abla,

Ama çok sağlıklı diyolar yün yorgan içinde, banada mantıksız geliyo, koyunları kırpıp üstümüze seriyoruz nihayetinde..Pamuk olayını mutluhatun demişti canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…