2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tek kelimeyle bayıldımmm kapalı bir bayan için çok güzelllll :) :)

Çok teşekkür ederim tatlım.

Canım bende çok beğendim rengide şeklide çok güzelll :)
benide rengi felan cezbetti canım :)

görmüştüm daha önce çokta begenmiştim sanada çok yakışır eminim:)
ama bizim evde olcak ya daha sade bişey giyicem :)

aslında bende nişan evde olsun istiyorumda sırf bu kabarık elbise içimde kalmasn die dışarda yapcam tabi babamlarda dışarda istiyo ama elbise olmasaydı bi şekilde ikna ederdim onları

:) bende çok beğenmiştim gördüğümde

neden ayıp olsun tatlım.

diktirmeye başladım hatta astar provalarına bile gittim. Diken bayan istanbula gidicekti dantelimi oradan seçecekti aldıktan sora diğer provalarıma devam edicez.
Fiyatı şu şekilde canım mesela benzer model başka yerlerde 1200 -1500 e vardı (pazarlıksız fiyatı) ama dantelleri ve dikim kaliteleri düşüktü. Benim için kalite önemli rast gele diktirmem . Çok özentiliyimdir. Oyüzden kaliteli bir dantelle 1600 e anlaştık ilk 300 nakit verdim dikildikçe kısım kısım ödeyeceğim. Diken bayan sana daha uygunada dikerim ama seni tatmin etmez sen kaliteyi seviyorsun ve dantellerden felan anlıyorsun beğendiğin danteller ağır modeller dedi

vallahi ben bilmiyorum pırlanta yüzük nasıl oluyo? Hasır setin ne olduğunu abimin eşi isteyince öğrendim ben
Bende hasır set ne onu bilmiyorum Takı çok takmam zaten sevmemde hele sarı altını hiç sevmem tektaşım da beyaz altın taşı pırlanta. Pırlanta güzel oluyor canım sen keyfini sür inşallah beğeneceğin bir model almışlardır yada alırlar. :)

Canım sözü konuşuyoruz şu an değil mi nişanı değil? Sözse, zevk meselesi ama bence diz hizası bir elbise giy kızların dediği gibi degaje kısmı kapalı olsa iyi olur hem yaşlılar açısından hem de daha büyük bir tören değil o yüzden. Daha sade ama şık bir elbise olabilir. Dediğin gibi boyner koton yada mangoda da hoş şeyler var ama bence bir gününü ayır tüm mağazaları bir gez hiç beklemediğin bir mağazada budur diyebileceğin bir elbiseye rastlayabilirsin.

Bende gelinliği öyle fransız dantelinden istiyorum ama çok pahalı o da ne yapıcam bilmiyorum

Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.. Aynen düşündümde önü az daha kapalı olsada büyüklere karşı ayıp olur daha kapalı bir şey giyebilirim nede olsa nişanda istediğimi giyebileceğim... Kahveleri ikram edecem ayağımda topuklular falan zaten yürüyemiyorum topuklularda birde kısa giyersem hepten kötü :) rahatta oturup kalmama o yüzden. Hemen karar vermeyecem tüm mağazaları dediğiniz gibi gezerim aklıma yatanı yakışanı alırım :)

Vallahi bende bilmiyodum..gelin isteyince öğrendim..fiyatıda pahalı bişeydi..bana göre çok gereksiz, birşey o hasır set dedikleri..Ben küpe, bileklik, kolye hatta saat bile takamayan biriyim..altın, gümüş, plastik hiç farketmiyo yani

Bende senin gibi tek takabilirsem beyaz altın alyans takabilirim..İnşallah abartılı, sarı renkli bişi almamışlardır

Gerçekten muhteşem canım bende bayıldım eminim sanada çok yakışacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…