- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Erkek için iyidir benim sevdiceğim de 32 oldu bu ay pardon geçen ay30 oldu da birazcık
Süpermiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşgüle güle kullan kuzu :)
Ben bunaaa bayıldıımm bittimm aşıkkk olduuummmmmmm nerden aldınız ve ne kadar oooofffff çoookk güzell maşallahhh allah güle güle kullandırır inşallahhh çoooooooook şekerrrrr tam benlik :)
sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar
bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya
sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar
bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya
Ayyyy evett başka zaman olsa karşıma milyon tane çıkarr özel gün ya hani ne kadar uğraşsanda yok yok yooookkkk. İnsan deli oluyor...
Biraz da her zaman beğeneceğimiz şeyleri beğenmiyoruz o da var daha farklı daha hoş olmamız gerekiyor zor beğeniyoruz bu dönem.. Ben nişan için iki hafta sonra gezmeye başlıcam biliyorum kendimi nişandan bikaç gün önceisne kadar bişey bulamam beğenemem napıcam bilmiyorumAyyyy evett başka zaman olsa karşıma milyon tane çıkarr özel gün ya hani ne kadar uğraşsanda yok yok yooookkkk. İnsan deli oluyor...
Keramikanin kendi sitesinden mi aldin sapasaglam paketliyorlar :) bunu bana sevgilim aldi zaten ceyizimdeki tek takim da bu ") ek olarak bir de demligini aldim ben :)
Ben bunaaa bayıldıımm bittimm aşıkkk olduuummmmmmm nerden aldınız ve ne kadar oooofffff çoookk güzell maşallahhh allah güle güle kullandırır inşallahhh çoooooooook şekerrrrr tam benlik :)
Evet hep öyle oluyor inşallah sevdiğimiz işte bu dediğimiz bir şey buluruzBiraz da her zaman beğeneceğimiz şeyleri beğenmiyoruz o da var daha farklı daha hoş olmamız gerekiyor zor beğeniyoruz bu dönem.. Ben nişan için iki hafta sonra gezmeye başlıcam biliyorum kendimi nişandan bikaç gün önceisne kadar bişey bulamam beğenemem napıcam bilmiyorum
Erkek için iyidir benim sevdiceğim de 32 oldu bu ay pardon geçen ayyaş var aramızda beni 20 yaşında sanıyorlar o kadar küçük gösteriyorum sevgilimi de 25 falan sanıyorlar tuhaf bir çiftiz hele o çok tatlı oyyyyyy kuzum benim yaaa kanım kaynadı
Allahın izniyle 13 kasım ailesi tamışmaya geliyor söz ve nişan tarihi netleşecek bahara doğru olacakta artık mart kaçı olur bilmiyorum. Ben daha şimdiden heyecan yaptım :) daha erken ama iştee :) Sevdiceğimle kuymculara gider yüzük bakardık off daha alyansları bile beğenemiyorum ne olacak bu halimStrese sokma kendini o zaman hiç bulamazsın..tarih bellimi?
Güle güle kullan kuzum çok zevkliymiş damadımız :) çok şeker bende bayılıyorum cicili bicili şeylere :)Keramikanin kendi sitesinden mi aldin sapasaglam paketliyorlar :) bunu bana sevgilim aldi zaten ceyizimdeki tek takim da bu ") ek olarak bir de demligini aldim ben :)
Acaba yıkanınca makinede falan boyasında çıkma oluyormuymus ? Güvenilir miKeramikanin kendi sitesinden mi aldin sapasaglam paketliyorlar :) bunu bana sevgilim aldi zaten ceyizimdeki tek takim da bu ") ek olarak bir de demligini aldim ben :)
Tamam canım hemen bakıyorum :)Tesekkür ederimmaşık olduysanız hemen trendyol.com sitesine bakın ordan aldım bende kargo ile 56,98 tl ye canım
teşekkür ederimm:)
Tesekkur ederim canimm. Oyy askim ya benim zevkimi cokk iyi bilir. Gecen bi magazaya girdik onceden mont begenmistim hadi bul hangisini begendim dedim hemen buldu yaaGüle güle kullan kuzum çok zevkliymiş damadımız :) çok şeker bende bayılıyorum cicili bicili şeylere :)
İnşallah buluruz canım, daha önce beğendiğim bir model var ama 6 ay önce görmüştüm hala duruyor mudun o kıyafet bilmiyorumEvet hep öyle oluyor inşallah sevdiğimiz işte bu dediğimiz bir şey buluruzcanım ne zaman nişanın ? Bence işin olmadığı zaman hemen başla bakmaya zaman çabuk geçiyor en azından Fikir dinirsin o zamana kadar.. Aklında var mı bir model?
Özledim kuzumu şu an gebzede eğitimde daha 2 gün önce gördüm ama doyamadııımmmmmmmAnnem de hep der erkek senden büyük olucak, daha olgun oluyomuşşaşka geldin sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?