2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

30 oldu da birazcık
Erkek için iyidir benim sevdiceğim de 32 oldu bu ay pardon geçen ay yaş var aramızda beni 20 yaşında sanıyorlar o kadar küçük gösteriyorum sevgilimi de 25 falan sanıyorlar tuhaf bir çiftiz hele o çok tatlı oyyyyyy kuzum benim yaaa kanım kaynadı

sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar

bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya
Ben bunaaa bayıldıımm bittimm aşıkkk olduuummmmmmm nerden aldınız ve ne kadar oooofffff çoookk güzell maşallahhh allah güle güle kullandırır inşallahhh çoooooooook şekerrrrr tam benlik :)

sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar

bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya

Keramikanin kendi sitesinden mi aldin sapasaglam paketliyorlar :) bunu bana sevgilim aldi zaten ceyizimdeki tek takim da bu ") ek olarak bir de demligini aldim ben :)

Ayyyy evett başka zaman olsa karşıma milyon tane çıkarr özel gün ya hani ne kadar uğraşsanda yok yok yooookkkk. İnsan deli oluyor...
Biraz da her zaman beğeneceğimiz şeyleri beğenmiyoruz o da var daha farklı daha hoş olmamız gerekiyor zor beğeniyoruz bu dönem.. Ben nişan için iki hafta sonra gezmeye başlıcam biliyorum kendimi nişandan bikaç gün önceisne kadar bişey bulamam beğenemem napıcam bilmiyorum

Ben bunaaa bayıldıımm bittimm aşıkkk olduuummmmmmm nerden aldınız ve ne kadar oooofffff çoookk güzell maşallahhh allah güle güle kullandırır inşallahhh çoooooooook şekerrrrr tam benlik :)

aşık olduysanız hemen trendyol.com sitesine bakın ordan aldım bende kargo ile 56,98 tl ye canım

teşekkür ederimm:)

Evet hep öyle oluyor inşallah sevdiğimiz işte bu dediğimiz bir şey buluruz canım ne zaman nişanın ? Bence işin olmadığı zaman hemen başla bakmaya zaman çabuk geçiyor en azından Fikir dinirsin o zamana kadar.. Aklında var mı bir model?

Annem de hep der erkek senden büyük olucak, daha olgun oluyomuşş aşka geldin sennn

Strese sokma kendini o zaman hiç bulamazsın..tarih bellimi?
Allahın izniyle 13 kasım ailesi tamışmaya geliyor söz ve nişan tarihi netleşecek bahara doğru olacakta artık mart kaçı olur bilmiyorum. Ben daha şimdiden heyecan yaptım :) daha erken ama iştee :) Sevdiceğimle kuymculara gider yüzük bakardık off daha alyansları bile beğenemiyorum ne olacak bu halim hiç bir şeyi kolayına beğenmem illa içime sinecek adam gibi alyans da göremedim oofff offfff dertli başım :)

Keramikanin kendi sitesinden mi aldin sapasaglam paketliyorlar :) bunu bana sevgilim aldi zaten ceyizimdeki tek takim da bu ") ek olarak bir de demligini aldim ben :)
Güle güle kullan kuzum çok zevkliymiş damadımız :) çok şeker bende bayılıyorum cicili bicili şeylere :)

Acaba yıkanınca makinede falan boyasında çıkma oluyormuymus ? Güvenilir mi

ben geldiiiimmmm bi ton işm vardı sabahtan vee resmen hepsini bitrdiimm şimdi akşama kadr yatış yapcam dükkanda ayy cok mutluyum kızlarrr :)

Güle güle kullan kuzum çok zevkliymiş damadımız :) çok şeker bende bayılıyorum cicili bicili şeylere :)
Tesekkur ederim canimm. Oyy askim ya benim zevkimi cokk iyi bilir. Gecen bi magazaya girdik onceden mont begenmistim hadi bul hangisini begendim dedim hemen buldu yaa
Daha hic kullanmadigim icin rengi atarmi bilmiyorum kuzucm

kızlarr kapıda ödemesi olan alışveriş yerleri nerelerrr?? bari şu çayiz işine netten başlıyım baska türlü bnm bişey yapcağım yok

İnşallah buluruz canım, daha önce beğendiğim bir model var ama 6 ay önce görmüştüm hala duruyor mudun o kıyafet bilmiyorum nişanım kesin değil ama aralıkta olacak büyük ihtimalle yada ocak.. Ben bide zayıflamaya çalışıyorum hani şimdiden almayım bedenim değişecek büyük ihtimalle o yüzden bikaç hafta sonra bakarım diyorum zaten şu an çalışmıyorum evdeyim vaktim var her gün çıkarım olmadı :)

Annem de hep der erkek senden büyük olucak, daha olgun oluyomuşş aşka geldin sennn
Özledim kuzumu şu an gebzede eğitimde daha 2 gün önce gördüm ama doyamadııımmmmmmm ben hep yaşıtım olsun istiyordum 87'liyim nedense hep 86'lı biriyle evlenmek istiyordum (86 erkekler 80 kuşağının yakışıklıları bence ) öznel bir yargı tabi ama kuzumu çok sevdiimmmmmmm oyyyyyyyyyyyy yerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…