2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa yapikredide mi calisiyor yoksa :) gebzede egitimde dedigin icn sordm canim :)
biz sevgilmle ayni yastayiz 20 gun buyuk benden :) ama sanki 5 6 yas var gibi hep mantikli dusunur ben daha heyecanliymdir o daha olgun fln. Ben de hep 2 3 yas olsn isterdim ama ayni yastayizz :) 16 yasindayken sevgiliydik

Yok canım öğretmen bir apart otelde kalıyorlar ismi ne bilmiyorum :) Aynı yaşta olmak çok güzel bence tabi senin ki gibi erkek olgunsa ama çoğu erkek biliyorsunuz baya bi geç olgunlaşıyor ben kaç kişi tanıdım 30 yaşında zevkleri kişiliği 15 gibi.. Erkeklerin çoğu 15te kalıyorlar heralde

Hayırlısı olsun canım inşallah..sen yinede her an elbise alcakmış gibi tedbirli ol bence.. Çünkü bazen baktığın zaman değilde, hiç olmadık yerde bulabiliyorsun..Alyans konusundan hiç anlamam bende..inşallah içine sinen birşey bulursun

maşallahh size yaaa, Allah nazarlardan sakınsınnnn

Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mı fotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey

bence ilk isteme için açık benim bundan daha kapalı ama sırtı bi açık elbisem vardı,yine de tercih etmedim.ilk intiba önemli diye :) düz dar yine ama dizden bir iki parmak üstte bi elbise tercih ettim. nişanda giyerim ama beğendiğim elbise açıkta olsa

Evlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende

evet cnm :) benim sözlüm evlenme teklif etti taktı ama gece geri verdim kendisine,2 gün sonra istemeye gelirken orda takacaklar diye bi kaç saat takıp geri vermiştim o an üzülmüştüm ama ztn 2 gün sonra geri takıcan dedim teselli ettim kendimi

sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar

bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya

bende bugün pasta takımı ve fincan takımını aldımmm çookk şekerlerrr

güle güle kullan canım ben ikimize özel olsun istedim kahvaltı setini 6 kişlik almamak için

Tanışmaya gelsinler tarih kararlaşsın hemen çıkıp bakacam :) yüzükleride artık tüm kuyumcuları en baştan dolaşıp içime sineni not edip kararlaştırırız daha ne olsun :)

Canım benim belki almamışlardır bende yazın bi abiye görmüştüm neredeyse alacaktım onu ( o zamanlar nişan işi belli değildi ) daha geçenlerde gittim baktım aynı yerinde duruyor sonradan vazgeçtim o abiyeden... Sende o zamana kadar daha değişik şeyler bulabilirsin... O kilo hepimizde sorun bana iyisin diyorlar ama ben kendimi Kilolu görüyorum.. psikolojim sağolsun.. O yüzden bende hemen almak istemiyorum.. Fakat söz ve nişan tarihine doğruda bırakırsam ohooo iki ayağım bir pabuca girecek Kaç kilosun ?

Nişanda alyans takılıyorsa, tektaş niye tekrar takılıyor?,..yine kafamda deli sorular

ayy bunlar çok tatlı, güzel günlerde kullan canım..nerden aldin acaba

Nişanda alyans takılıyorsa, tektaş niye tekrar takılıyor?,..yine kafamda deli sorular

Canım sana özel konu açıcam neredeyse evlilik teklifi ettiğinde tektaş takıyor yani tabii illa tek taş olması gerekmiyor.. Söz de ise bu aldığı teklifte aldığı yani yüzük takılıyor..Sağ elin yüzük parmağına :) Nişanda ise alyans yani evlilik alyansı bu .Alyansları alıyosunuz nişanda sol elin yüzük parmağına takılıyor istersen tek taşınıda yanına takabiliyorsun.. :) (sıkılmıyorum bu arada çekinme sakın aksine cevap verip sana yardımcı olduğum için mutlu oluyorum )

Boyum 1,73 kilom 70 öyle kilolu değilim sadece göbeğim var ama o da bayağı var yani lma vücutluyum tepsi popo inceck bacaklar basen 0 ama gel görki göbek uhuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…