- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Yaa yapikredide mi calisiyor yoksa :) gebzede egitimde dedigin icn sordm canim :)Özledim kuzumu şu an gebzede eğitimde daha 2 gün önce gördüm ama doyamadııımmmmmmmben hep yaşıtım olsun istiyordum 87'liyim nedense hep 86'lı biriyle evlenmek istiyordum (86 erkekler 80 kuşağının yakışıklıları bence ) öznel bir yargı tabi ama kuzumu çok sevdiimmmmmmm oyyyyyyyyyyyy yerimmmmm
Yok canım öğretmen bir apart otelde kalıyorlar ismi ne bilmiyorum :) Aynı yaşta olmak çok güzel bence tabi senin ki gibi erkek olgunsa ama çoğu erkek biliyorsunuz baya bi geç olgunlaşıyor ben kaç kişi tanıdım 30 yaşında zevkleri kişiliği 15 gibi.. Erkeklerin çoğu 15te kalıyorlar heraldeYaa yapikredide mi calisiyor yoksa :) gebzede egitimde dedigin icn sordm canim :)
biz sevgilmle ayni yastayiz 20 gun buyuk benden :) ama sanki 5 6 yas var gibi hep mantikli dusunur ben daha heyecanliymdir o daha olgun fln. Ben de hep 2 3 yas olsn isterdim ama ayni yastayizz :) 16 yasindayken sevgiliydik
Allahın izniyle 13 kasım ailesi tamışmaya geliyor söz ve nişan tarihi netleşecek bahara doğru olacakta artık mart kaçı olur bilmiyorum. Ben daha şimdiden heyecan yaptım :) daha erken ama iştee :) Sevdiceğimle kuymculara gider yüzük bakardık off daha alyansları bile beğenemiyorum ne olacak bu halimhiç bir şeyi kolayına beğenmem illa içime sinecek adam gibi alyans da göremedim oofff offfff dertli başım :)
Özledim kuzumu şu an gebzede eğitimde daha 2 gün önce gördüm ama doyamadııımmmmmmmben hep yaşıtım olsun istiyordum 87'liyim nedense hep 86'lı biriyle evlenmek istiyordum (86 erkekler 80 kuşağının yakışıklıları bence ) öznel bir yargı tabi ama kuzumu çok sevdiimmmmmmm oyyyyyyyyyyyy yerimmmmm
Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mıfotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
Evlilik teklifi ederken tektaş mı takılıyor? Diğer gelincikleri soru yağmuruna tuttum, sıra sende
sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar
bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya
bence ilk isteme için açıkbenim bundan daha kapalı ama sırtı bi açık elbisem vardı,yine de tercih etmedim.ilk intiba önemli diye :) düz dar yine ama dizden bir iki parmak üstte bi elbise tercih ettim. nişanda giyerim ama beğendiğim elbise açıkta olsa
evet cnm :) benim sözlüm evlenme teklif etti taktı ama gece geri verdim kendisine,2 gün sonra istemeye gelirken orda takacaklar diyebi kaç saat takıp geri vermiştim o an üzülmüştüm ama ztn 2 gün sonra geri takıcan dedim teselli ettim kendimi
bende bugün pasta takımı ve fincan takımını aldımmm çookk şekerlerrr
Eki Görüntüle 1292710 Eki Görüntüle 1292711
Tanışmaya gelsinler tarih kararlaşsın hemen çıkıp bakacam :) yüzükleride artık tüm kuyumcuları en baştan dolaşıp içime sineni not edip kararlaştırırız daha ne olsun :)Hayırlısı olsun canım inşallah..sen yinede her an elbise alcakmış gibi tedbirli ol bence.. Çünkü bazen baktığın zaman değilde, hiç olmadık yerde bulabiliyorsun..Alyans konusundan hiç anlamam bende..inşallah içine sinen birşey bulursun
Canım benim belki almamışlardır bende yazın bi abiye görmüştüm neredeyse alacaktım onu ( o zamanlar nişan işi belli değildi ) daha geçenlerde gittim baktım aynı yerinde duruyor sonradan vazgeçtim o abiyeden... Sende o zamana kadar daha değişik şeyler bulabilirsin... O kilo hepimizde sorun bana iyisin diyorlar ama ben kendimi Kilolu görüyorum..İnşallah buluruz canım, daha önce beğendiğim bir model var ama 6 ay önce görmüştüm hala duruyor mudun o kıyafet bilmiyorumnişanım kesin değil ama aralıkta olacak büyük ihtimalle yada ocak.. Ben bide zayıflamaya çalışıyorum hani şimdiden almayım bedenim değişecek büyük ihtimalle o yüzden bikaç hafta sonra bakarım diyorum zaten şu an çalışmıyorum evdeyim vaktim var her gün çıkarım olmadı :)
Özledim kuzumu şu an gebzede eğitimde daha 2 gün önce gördüm ama doyamadııımmmmmmmben hep yaşıtım
yapi kredinin egitim oteli gebzede o yuzden orda calisiyor sandim :) buarada biz 91 liyiz :)Yok canım öğretmen bir apart otelde kalıyorlar ismi ne bilmiyorum :) Aynı yaşta olmak çok güzel bence tabi senin ki gibi erkek olgunsa ama çoğu erkek biliyorsunuz baya bi geç olgunlaşıyor ben kaç kişi tanıdım 30 yaşında zevkleri kişiliği 15 gibi.. Erkeklerin çoğu 15te kalıyorlar heralde
bu kilo problemi bende de var. Hatta diyetisyene gittigmde kabul etmedi beni. Ama ben hic mutlu degilim kilomdanCanım benim belki almamışlardır bende yazın bi abiye görmüştüm neredeyse alacaktım onu ( o zamanlar nişan işi belli değildi ) daha geçenlerde gittim baktım aynı yerinde duruyor sonradan vazgeçtim o abiyeden... Sende o zamana kadar daha değişik şeyler bulabilirsin... O kilo hepimizde sorun bana iyisin diyorlar ama ben kendimi Kilolu görüyorum..psikolojim sağolsun.. O yüzden bende hemen almak istemiyorum.. Fakat söz ve nişan tarihine doğruda bırakırsam ohooo iki ayağım bir pabuca girecek Kaç kilosun ?
bence ilk isteme için açıkbenim bundan daha kapalı ama sırtı bi açık elbisem vardı,yine de tercih etmedim.ilk intiba önemli diye :) düz dar yine ama dizden bir iki parmak üstte bi elbise tercih ettim. nişanda giyerim ama beğendiğim elbise açıkta olsa
evet cnm :) benim sözlüm evlenme teklif etti taktı ama gece geri verdim kendisine,2 gün sonra istemeye gelirken orda takacaklar diyebi kaç saat takıp geri vermiştim o an üzülmüştüm ama ztn 2 gün sonra geri takıcan dedim teselli ettim kendimi
ayy bunlar çok tatlı, güzel günlerde kullan canım..nerden aldin acababence ilk isteme için açıkbenim bundan daha kapalı ama sırtı bi açık elbisem vardı,yine de tercih etmedim.ilk intiba önemli diye :) düz dar yine ama dizden bir iki parmak üstte bi elbise tercih ettim. nişanda giyerim ama beğendiğim elbise açıkta olsa
Nişanda alyans takılıyorsa, tektaş niye tekrar takılıyor?,..yine kafamda deli sorular
Amin canım benim hepimizi inşallah :)maşallahh size yaaa, Allah nazarlardan sakınsınnnn
Annem de hep der erkek senden büyük olucak, daha olgun oluyomuşşaşka geldin sennn
Boyum 1,73 kilom 70 öyle kilolu değilim sadece göbeğim var ama o da bayağı var yaniCanım benim belki almamışlardır bende yazın bi abiye görmüştüm neredeyse alacaktım onu ( o zamanlar nişan işi belli değildi ) daha geçenlerde gittim baktım aynı yerinde duruyor sonradan vazgeçtim o abiyeden... Sende o zamana kadar daha değişik şeyler bulabilirsin... O kilo hepimizde sorun bana iyisin diyorlar ama ben kendimi Kilolu görüyorum..psikolojim sağolsun.. O yüzden bende hemen almak istemiyorum.. Fakat söz ve nişan tarihine doğruda bırakırsam ohooo iki ayağım bir pabuca girecek Kaç kilosun ?
Çok güzelmiş güle güle giyBende bunu aldımm kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?