- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Canım sana özel konu açıcam neredeyseevlilik teklifi ettiğinde tektaş takıyor yani tabii illa tek taş olması gerekmiyor.. Söz de ise bu aldığı teklifte aldığı yani yüzük takılıyor..Sağ elin yüzük parmağına :) Nişanda ise alyans yani evlilik alyansı bu .Alyansları alıyosunuz nişanda sol elin yüzük parmağına takılıyor istersen tek taşınıda yanına takabiliyorsun.. :) (sıkılmıyorum bu arada çekinme sakın aksine cevap verip sana yardımcı olduğum için mutlu oluyorum )
Benimki benden 3 yaş ufak ona ne demeli?
Merhaba orya nasılsın,sen buralarda mıydın , kimseye gözükmeden cevabı alıp kaçacaktım ben..
Bıraktım ben bu saatten sonra yüzük,çeyiz işlerini elimi ayağımı çekiyorumBaşlı başına topik lazım benim anlamam için..ay çok utandım vallahi
İyiyim teşekkürler ya sen nasılsın? :) Valla gördüm sorunu cevaplamak istedimm
Neyse o zaman şimdilik bırak nasıl olsa bir kaç gün bilemedin bir kaç ay sonra tekrar sorucaksın
Utanmana gerek yok :)
Daha iyi işte , bir batıl inanç derki eşin senden küçük olursa zengin olurmuşsunuz
Nişanda alyans takılıyorsa, tektaş niye tekrar takılıyor?,..yine kafamda deli sorular
ayy bunlar çok tatlı, güzel günlerde kullan canım..nerden aldin acaba
Bende iyiyim teşekkür ederim, mesajını gördüm daha iyi oldum efendim..
Şimdi ben bu gazla gidip sevgilime hesap sorucam
Halledersin canım tek derdin o olsun :)Boyum 1,73 kilom 70 öyle kilolu değilim sadece göbeğim var ama o da bayağı var yanilma vücutluyum tepsi popo inceck bacaklar basen 0 ama gel görki göbek uhuuuuuuuu
Düz beyaz olanlarda çok tatli english homede varmış :)
gecen bundan bulmuş kuşu renkli olmasaydı keşke dyodu bnde görünce drek aklıma bizim hatun geldi :)Düz beyaz olanlarda çok tatli english homede varmış :)
Hee ondaan markafoniden demi canim :)gecen bundan bulmuş kuşu renkli olmasaydı keşke dyodu bnde görünce drek aklıma bizim hatun geldi :)
evimnetten yavrum 11,90 hatta fiyatı :)Hee ondaan markafoniden demi canim :)
istanbulda bakırköyde bulabilirsin diye düşünüyorum canım :)ankarada bildigim hiic yok ama eger istanbulda fln gorurseniz soyleyn bana yaknda istanbula gidicm zaten :)
buarada canm kaybolmadiysa birlestirirsn uzulme o kadar
Bayildiiimmm :)
ya evet canim keske olsa
Ama dedgm gibi boyle buna yakin biseyler bulursam kafii :)
kuzum zaten kız isteme söz oluyor :)Canım bende söz yapmayacam bana çok gereksiz geliyor zaten sevgilim evlilik teklifi ederken tek taşımı taktı bana biz kendi aramızda sözlenmiş olduk. Aileler tanıştı bizde onlara gittik, 10 gün sonra kız isteme olacak bizde sonra da kısmetse aralık yada ocakta nişan düşünüyoruz. Herkesin isteği düşüncesi farklı tabi ama söz kızı veridk anlamındadır öyle ayrı bir organizasyonu şahsen çok abartı buluyorum. :)
Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mıfotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
bu çok fazla iddalı o gün için :)Offf evet yaşlılar var onlar varkende askılı bile ayıp olur yine omuzu hafif düşük elbiselere bakarımnişanda da istediğimi giyerim... Söz kıyafeti nerelerden bulabilirim ki ? ( boyner, koton alışveriş merkezindeki klasık giyip satan mağazalara mı baksam ) sanırım söz akşamında öyle şeyler gider
nerde buldun kuzum :)
evim.nette canımmayyy ben geldim kızlarr çok özledim sizi ne var ne yok :)
çok sagol canım bi bakıyım ben :)evim.nette canımm
İyiz kuzu sen napiyosuunbende geldimmmm kii...
napıonuz..
valla ben yorgunluktan ölücem :)bende geldimmmm kii...
napıonuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?