2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba orya nasılsın, sen buralarda mıydın , kimseye gözükmeden cevabı alıp kaçacaktım ben..
Bıraktım ben bu saatten sonra yüzük,çeyiz işlerini elimi ayağımı çekiyorum Başlı başına topik lazım benim anlamam için..ay çok utandım vallahi

İyiyim teşekkürler ya sen nasılsın? :) Valla gördüm sorunu cevaplamak istedimm
Neyse o zaman şimdilik bırak nasıl olsa bir kaç gün bilemedin bir kaç ay sonra tekrar sorucaksın
Utanmana gerek yok :)

İyiyim teşekkürler ya sen nasılsın? :) Valla gördüm sorunu cevaplamak istedimm
Neyse o zaman şimdilik bırak nasıl olsa bir kaç gün bilemedin bir kaç ay sonra tekrar sorucaksın
Utanmana gerek yok :)

Bende iyiyim teşekkür ederim, mesajını gördüm daha iyi oldum efendim..
Şimdi ben bu gazla gidip sevgilime hesap sorucam

Love01 Güle güle kullan canımm

tşk ederim cnm :)

Nişanda alyans takılıyorsa, tektaş niye tekrar takılıyor?,..yine kafamda deli sorular

ayy bunlar çok tatlı, güzel günlerde kullan canım..nerden aldin acaba

işte alyans nişanda takılıyor die :) tektaş evlenme teklifinde ya da sözde takılıyor.ama çoğu insan söz ve nişanı birlikte yaptıgından,genelde iki yüzük aynı an takılıyor :) bence bu işleri annene sor,o sana detaylı şekilde adetlerinize uygunca anlatacaktır :) çünkü bu işler yöreye göre de değişebiliyor.

çeyizleri de evim.net sitesinden almıstım cnm.

istanbulda bakırköyde bulabilirsin diye düşünüyorum canım :)

kuzum zaten kız isteme söz oluyor :)

Eki Görüntüle 1292536 Canlar Söz akşamında açık elbise giysem uygun kaçar mı fotoğraf koyuyorum bu tarz bir şey
bu çok fazla iddalı o gün için :)
nerde buldun kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…