İyiz kuzu sen napiyosuun
valla ben yorgunluktan ölücem :)
sen napıyosun :)
sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar
bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya
Evet canim pahallı gercekten heveste ediyoruzBende gelinliği öyle fransız dantelinden istiyorum ama çok pahalı o da ne yapıcam bilmiyorum
Vallahi bende bilmiyodum..gelin isteyince öğrendim..fiyatıda pahalı bişeydi..bana göre çok gereksiz, birşey o hasır set dedikleri..Ben küpe, bileklik, kolye hatta saat bile takamayan biriyim..altın, gümüş, plastik hiç farketmiyo yani
Bende senin gibi tek takabilirsem beyaz altın alyans takabilirim..İnşallah abartılı, sarı renkli bişi almamışlardır
Biz nisanda takıcaz canimkızlar damada saat nişanda mı düğünde mi takılıyor?
bu konu çok kafamı karıştırıyoBiz nisanda takıcaz canim
Benim ki saat sevmediği için hiç takmayacağızkızlar damada saat nişanda mı düğünde mi takılıyor?
Maşallah cnaım darısı başımaSelam kızlar bende geldimmm:))) ben artık harika araba kullanıyorum. Dua edinde bu sefer olsun:))))
ayy benim ki saat delisi valla çeşit çeşit bide her saati begenmezBenim ki saat sevmediği için hiç takmayacağızAma canım takılsaydı eğer düğünde yada damat bohçası giderken takardık
Sınavami gireceksin canım insaAllah gecersin hic heycan yapma kendine güven. Ben kursa gittigimde hic direksiyon basina oturmamistim dusun vites debriyaj gaz pedali hangi nedir bilmezdim kursta ögrendigimle direksiyon sinavindan 85 almistim tek seferde. Tabi ehliyetimi hala alamadim 1.5 sene oldu ora ayri mevzu oteye beriye para vermekten bi ehliyete veripte alamadim :)Selam kızlar bende geldimmm:))) ben artık harika araba kullanıyorum. Dua edinde bu sefer olsun:))))
ayy benim ki saat delisi valla çeşit çeşit bide her saati begenmez
bu konu çok kafamı karıştırıyo
bi kuzenime nişanda takıldı
bi kuzenime düğünde takıldı...
annem düğünde takarız diyo
bizimde 1000-1500 arası canım hatta biraz daha zorlayabilirim...Ne kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı
ona sorsam gerek yok der çıkar kenara yada gider kendi alır bunu takın bana derCnm erkek arkdsina sorsana.onlarda ne zmn takiliyormus damada? Sncta ona takilacak birsey olacagi icin bu konuda onlarin adeti onemli diye dusunuyorum.karslikli anlasmayada bagli tabi. Biz nisanda taktik.fossilin saatini aldm sagolsn nisanlmda uygun birsey secti.350tl idi.
Yekta cnm nisan kiyafrtn cok guzel
kaçmaz mı...düşünüp almışssn demi ne sorguluon arkdşmmona sorsam gerek yok der çıkar kenara yada gider kendi alır bunu takın bana der
ben para harcayınca adam tuhaflaşıyo yıldönümünde aldım mesela sevdi takıyo ama ne gerek vardı niye paranı harcıyosun diyip duruyo benimde hevesim kaçıyo
Bende takı pek sevmem ama insanların kolunda görünce bayılıyorum yaaayy benim ki saat delisi valla çeşit çeşit bide her saati begenmez
valla hiç kibarlıktan anlamıyolar almışım dimi teşekkür et kapa çeneni illa etcek o lafı odun bak yine sinirlendimkaçmaz mı...düşünüp almışssn demi ne sorguluon arkdşmmerkek milleti işte
bohçası hazır kuzum pierre cardinden set halinde aldım herşeyini sadece günlük kıyafetini onunla alıcam :)Bende takı pek sevmem ama insanların kolunda görünce bayılıyorum yaaKolay beğenmiyorsa beraber aırsınız canım zaten damat bohçası için alınacak her şeyi beraber alırsınız.
Benimki de öyle bir çok adeti istemiyor bu yüzden "kız tarafı erkek tarafı mı var nefret ederim ben böyle şeylerden biz biriz artık ne yapacaksan beraber yapmalıyız diyor" aslında çok güzel bir mantık ama bende bunu annemlere anlatamıyorum.. Yok öyle olmaz biz kız tarafıyız şunu yapmamız lazım şunu onların yapması lazım falan filan diyor iyice arada kalıyorum.. Senin yazdığınla çok alakası olmadı ama konuyu bağlayacak olursakona sorsam gerek yok der çıkar kenara yada gider kendi alır bunu takın bana der
ben para harcayınca adam tuhaflaşıyo yıldönümünde aldım mesela sevdi takıyo ama ne gerek vardı niye paranı harcıyosun diyip duruyo benimde hevesim kaçıyo
Canım damat bohçasına neler koyacaksın?valla hiç kibarlıktan anlamıyolar almışım dimi teşekkür et kapa çeneni illa etcek o lafı odun bak yine sinirlendim
bohçası hazır kuzum pierre cardinden set halinde aldım herşeyini sadece günlük kıyafetini onunla alıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?