2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sonunda bu kahvaltı takımını aldım çok şükür kızlar

bu da listeden silindi artık çok mutluyum inş. sağlam gelir ya

Canım benim cok guzel. Sevdiceğinle insaAllah musmutlu nice kahvaltılar yaparsınız

Bende gelinliği öyle fransız dantelinden istiyorum ama çok pahalı o da ne yapıcam bilmiyorum
Evet canim pahallı gercekten heveste ediyoruz

Banada erkek arkadasim tek tasımla alyansımı askerdeyken almıstı bittiginde nisan yapıcaz paramız olmaz die erken almıstik ama evlilik teklifi henüz yapmadı yüzüklerimde onda duruyo.Takacağim günü heycanla bekliyorum Rabbim nasip eder insaAllah . Tektaşim pırlanta alyansimda beyaz altin sectik

Selam kızlar bende geldimmm:))) ben artık harika araba kullanıyorum. Dua edinde bu sefer olsun:))))
Sınavami gireceksin canım insaAllah gecersin hic heycan yapma kendine güven. Ben kursa gittigimde hic direksiyon basina oturmamistim dusun vites debriyaj gaz pedali hangi nedir bilmezdim kursta ögrendigimle direksiyon sinavindan 85 almistim tek seferde. Tabi ehliyetimi hala alamadim 1.5 sene oldu ora ayri mevzu oteye beriye para vermekten bi ehliyete veripte alamadim :)

ayy benim ki saat delisi valla çeşit çeşit bide her saati begenmez

Ne kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı

bu konu çok kafamı karıştırıyo
bi kuzenime nişanda takıldı
bi kuzenime düğünde takıldı...
annem düğünde takarız diyo

Cnm erkek arkdsina sorsana.onlarda ne zmn takiliyormus damada? Sncta ona takilacak birsey olacagi icin bu konuda onlarin adeti onemli diye dusunuyorum.karslikli anlasmayada bagli tabi. Biz nisanda taktik.fossilin saatini aldm sagolsn nisanlmda uygun birsey secti.350tl idi.

Yekta cnm nisan kiyafrtn cok guzel

Ne kadarlık nasıl bisey alcan canim bizim butce 1000-1200 arası ben biraz arastırdık armani gibi markalar sadece isimmis mekanizmalari 50 tl bile etmezmis seiko tissot tavsiye ediyolar seiko dusunuyom almayı
bizimde 1000-1500 arası canım hatta biraz daha zorlayabilirim...
bide lidyanadan alıcam sanırım 1200 lük saati 480 almıştım yıldönümüzde garantisi kutusu filan herşeyi tamdı ...

ona sorsam gerek yok der çıkar kenara yada gider kendi alır bunu takın bana der
ben para harcayınca adam tuhaflaşıyo yıldönümünde aldım mesela sevdi takıyo ama ne gerek vardı niye paranı harcıyosun diyip duruyo benimde hevesim kaçıyo

kaçmaz mı...düşünüp almışssn demi ne sorguluon arkdşmm erkek milleti işte

kaçmaz mı...düşünüp almışssn demi ne sorguluon arkdşmm erkek milleti işte
valla hiç kibarlıktan anlamıyolar almışım dimi teşekkür et kapa çeneni illa etcek o lafı odun bak yine sinirlendim
Bende takı pek sevmem ama insanların kolunda görünce bayılıyorum yaa Kolay beğenmiyorsa beraber aırsınız canım zaten damat bohçası için alınacak her şeyi beraber alırsınız.
bohçası hazır kuzum pierre cardinden set halinde aldım herşeyini sadece günlük kıyafetini onunla alıcam :)

Benimki de öyle bir çok adeti istemiyor bu yüzden "kız tarafı erkek tarafı mı var nefret ederim ben böyle şeylerden biz biriz artık ne yapacaksan beraber yapmalıyız diyor" aslında çok güzel bir mantık ama bende bunu annemlere anlatamıyorum.. Yok öyle olmaz biz kız tarafıyız şunu yapmamız lazım şunu onların yapması lazım falan filan diyor iyice arada kalıyorum.. Senin yazdığınla çok alakası olmadı ama konuyu bağlayacak olursak sonuçta çok tutumlu ve benim ona yapmam gereken şeylere izin vermiyor aynı şekilde para harcatmıyor ne gerekirse ben yaparım diyor ve çocuğun hiçbir şeye ilgisi yok ne takı ne kıyafet hiçbir şey istemiyor annemlerde anlamıyorlar bunu offfff

Canım damat bohçasına neler koyacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…